Skip to content

Shiro Cosmetics Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoom

Shiro Cosmetics julkaisi hyvän aikaa sitten kokoelman Nic Cage-teemaisia huulikiiltoja. Viiden huulikiillon kokoelma kantaa nimeä Cages Through the Ages, ja naurunkyyneleitä silmistä pyyhkien tilasin koko setin kun tämä ihastuttava kokoelma julkaistiin. Täysikokoisena tietenkin, sillä en halunnut jäädä paitsi upeista pakkauskuvituksista. 

 Kokoelma sisältää muunmuassa seuraavannimiset kiillot: Nic Cage Churning Butter One Crisp Thanksgiving Morn (”A gorgeous nude color, slightly on the sheerer side of medium coverage. We like to think of it as ”Nicolas Beige.”) , Nic Cage Doing the Charleston in a Bustling Speakeasy (”Moderately opaque fuchsia-mulberry. Will leave behind a faint stain.”) ja nyt esiteltävä Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoom (”A Victorian tearoom is not to be confused with a Nictorian tearoom, which, rather than being an elegant tea-taking experience, is actually just a terrible pun for which I am very ashamed. Moderately opaque dusty rose with a gentle pearl finish.”) 

Jokaisella kiillolla on oma ominaistuoksu, ja osa niistä on aika voimakkaita- ei kuitenkaan epämiellyttäviä. Ainoastaan Nic Cage Churning Butter One Crisp Thanksgiving Mornin tuoksu (jonka pitäisi olla hunajainen) on mielestäni hiukan öklö. Tuoksu kuitenkin häviää varsin nopeasti levityksen jälkeen, joten en ole kokenut sitä minkäänlaisena esteenä itse tuotteen käytölle. 

Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoomin tuoksu on hyvin, hyvin makea, mutta silti omasta mielestäni ihan kiva. Tuoksua/makua kuvaillaan Shiron sivuilla näin: ” Flavored with fancy pink frosting!” 

Kiillon sävynä on tummahko vanha roosa kevyellä helmiäisshimmerillä. Helmiäisefekti on omaan silmääni todella vähäinen, joten olen käytössä unohtanut sen täysin ja pitänyt tätä enemmän cremekiiltona. 

Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoom on keskipeittävä, täyspeittäväksi kerrostettava kiilto, ja omasta mielestäni kokoelman parhaitenkäyttäytyvä yksilö. NCNPFiaPVT levittyy kauniisti ja tasaisesti, ja on sävynsä puolesta helppo arkikiilto. NCNPFiaPVT on kuitenkin mielestäni myös tarpeeksi tumma juhlavampaankin meikkiin, ja täyspeittäväksi levitettynä se menee meikin keskipisteestä. 


Käytin NCNPFiaPVT:ia kevyesti levitettynä ilman rajausta, enkä huomannut suurempia karkailuja. Voimakkaamman levityksen kanssa käytin suosiolla väritöntä rajausta, sillä jälki oli sen kanssa huomattavasti siistimpää. Parhaimman peittävän tuloksen sain levittämällä kiillon kerran huulille, painamalla huulet kevyesti käsipaperiin, levittämällä kevyen puuterikerroksen päälle ja lisäämällä sitten uuden kerroksen kiiltoa. Näin huulimeikki pysyi myös siistimpänä pidempään. 

NCNPFiaPVT on omasta mielestäni yksi kokoelman parhaista ja monikäyttöisimmistä huulikiilloista. Täysikokoinen huulikiilto maksaa 8$, ja pieni näytepurkki 2$. 

Mitä pidätte Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoomista? Minkä kokoelman huulikiilloista haluaisitte nähdä seuraavaksi?

2 Comments

  1. Sävy on tosi ihana, monelle sopiva. Mulla on useita tuonsävyisiä poskipunia 🙂 Mielelläni näkisin kaikki Caget tositoimissa!

  2. Jestas mikä nimipainajainen. 😉 Mutta todella ihanan värinen!

Vastaa