Skip to content

Shiro Cosmetics It’s called love ja Who swallowed a star- pikaswatchit

Shiro Cosmetics julkaisi jokin aika sitten joukon Miyazaki- teemaisia värillisiä huulirasvoja, ja olin heti haukkana paikalla tilaamassa kaksi omaa suosikkiani. Tein päätökset enemmän huulirasvojen inspiraatioelokuvien kuin värien mukaan- tulen varmasti hankkimaan tulevaisuudessa loputkin värit, mutta nämä kaksi oli saatava nytheti. Miyazakin elokuvat ovat minulle rakkaita ja tärkeitä, ja näiden kahden esikuvat ovat niiden joukosta niitä rakkaimpia. Meinasin tilata vielä kolmannenkin, mutta päätin jättää sen seuraavalle kerralle- With eyes unclouded hävisi tiukasti It’s called lovelle. Ainoa varma ostos oli Who swallowed a star. 

Ostin siis korallisen It’s Called loven, joka viittaa Henkien kätkemään, sekä kirkkaan oranssinpunaisen (kuvissa enemmän punaisen) Who swallowed a starin, joka viittaa Liikkuvaan linnaan. Alla pikaiset swatchit molemmista huulilla, arvostelut kirjoitan sitten myöhemmin. 
It’s called love

Who swallowed a star

Sen verran voin nyt jo sanoa että It’s called love on sekä sävyltään että pigmenttipitoisuudeltaan vaaleampi. Who swallowed a star jättää huulille kevyen stainin, It’s called love taas pyyhkiytyy huulilta siististi pois. Molemmat toimivat kauniisti myös mattapintaisena- blottasin molemmat pikaisesti kuvien oton jälkeen, ja erityisesti It’s called love oli UPEA mattapintaisena. Tästä en fiksuna sitten tajunnut ottaa kuvia… Kosteuttavuudesta ja hoitavuudesta en vielä osaa sanoa, mutta kyllä nämä tuntuvat huulilla enemmän huulirasvalta kuin punalta. 

Olen enemmän kuin tyytyväinen ostoksiini- enkä vähiten tuubien kuvituksen takia. Katsokaa nyt- miten söpö voikaan huulirasva olla jos sen tuubissa on Calcifer? Myös No-Face on aika suloinen…

Olen tämän pikatestin perusteella aika vaikuttunut näiden laadusta- varsinkin kun hintaa oli vain 5$ kappaleelta. Seuraavaksi hankin ainakin Princess Mononokeen perustuvan With eyes uncloudedin!

Mitä pidätte Miyazaki- huulirasvoista? Onko teillä erityistä Miyazaki- elokuvasuosikkia? Oma suosikkini on ehdottomasti Liikkuva linna! Siksi Who swallowed a star olikin pakkosaada-ostos…

16 Comments

 1. Liikkuva linna on ihana!! En ole perehtynyt aiheeseen yhtään, mutta jos sanon Totoro, olenko pahasti hakoteillä? 😀

  • Liikkuva linna on <3!!!! Ja hahaa, Totoro on just eikä melkein :DD

 2. Who swallowed a start näyttää ihan mielettömältä!

  • Sitä se on! Ihan mahtituote ^^

 3. Minä tilasin nämä kaikki, ne swatchit olivat vaan niin ihania. Jospas ne kohta tulisivat..

  • Oo! Laita sitten kuvia kun tulee, olisi kiva nähdä ne käytössä!

 4. Mulla oli just tänää Who Swallowed a Star huulilla ja se on ihana! Tuo uus koostumus on kyllä huippu. Tilasin sen A Girl and A Catin kans, mutta se ei oo vielä huulille ehtinyt.

  Mää en osaa ikinä valita suosikki Miyazakia…Prinsessa Mononoke ja Nausicaä on ainakin siellä kärkisijoilla. Calcifer on kyllä paras Liikkuvassa linnassa <3

  • Calcifer on ihan paras! Prinsessa Mononoke on kyllä todella upea leffa- Nausicaä on kanssa ihana!

   Näiden koostumus on kyllä ihan älytön ^^

 5. Millaset on postikulut tuolla? Sait Nainen mut kiinnostuksen heräämään 🙂

  • Postarit on 7,50$,joten yritän itse aina tilata useamman tuotteen niin ei kirpaise niin pahasti! 😀

 6. Oi miten söpöt pakkaukset ja tuo Star juttu on kyllä upea 🙂

  • Niin kyllä on! ^^

 7. Nää on söpöjä! Henkien kätkemä on oma suosikki 🙂

  • Nää on ihan älysöpöjä! Henkien kätkemä on ihana ^^

 8. Prinsessa Mononoke on oma suosikki, herkistyn siinä aina ja sen jälkeen tekisi mieli vain juosta luontoon kuin mikäkin luonnonlapsi. :’)
  Laputa on ollut myös yksi suosikkeja.

  Ja who swallowed a star on ihan paras noista tinted balmseista. ♡

Vastaa