Skip to content

Shiro Cosmetics Custom lipgloss Unforgettable ja Heart attack

Viimeisimmän Shiro Cosmetics-tilaukseni mukana tuli näytteet uudesta custom lipglossista. Huulikiiltoa on mahdollista tilata kolmella eri intensiteetillä-sheer,moderate ja opaque. Saamistani näytteistä toinen on moderate ja toinen opaque. Ehdin jo tilata kaksi täysikokoista,joista toinen on sheer ja toinen moderate-niistä enemmän sitten kun  ne saapuvat! Päädyin hyvin turvallisiin sävyihin,mutta mieltä jäi kaivelemaan myös ruskeat tai harmaat sävyt-sheer-tai moderatesävyinä ne toisivat jännän vivahteen huulille. Lisäksi helmikuun color of the monthit houkuttelisivat huulikiiltoina,molemmat ovat ihania punaisen sävyjä!

Huulikiillon voi tilata mistä tahansa Shiro Cosmeticsin luomiväristä-kunhan tuotetiedoissa lukee lip safe. Color of the month-sarjan värejä voi myös tilata huulikiiltoina! Täysikokoinen huulikiilto tulee läpinäkyvässä tuubissa (ensimmäiset lähtivät purkeissa,sittemmin pakkaus muuttui),omat pikkunäytteeni olivat clamshell-purkeissa. 

Olen kokeillut levittää molempia sekä sormin että siveltimellä,ja siveltimellä levitys oli luonnollisesti helpompaa. Moderate-värit levittyvät varmasti siistimmin sormilla kuin opaquet,jotka vaativat enemmän tarkkuutta. Huulikiillot tuntuvat miellyttävältä,ja moderate-sävy kuluu siististi ja huomaamattomasti pois. Opaque vaatii luonnollisesti päivän mittaan korjailua-opaquen kanssa on myös suotavaa käyttää rajauskynää. 
Heart attack-moderate

Heart attack on moderate-sävynä neutraali,mutta värin sininen duochrome-kimallus tuo siihen hiukan erikoisen ja mielenkiintoisen vivahteen. Tämä on mielestäni hyvä arkisävy! Olen suunnitellut tämän ostamista ihan täysikokoisena,heti kun näyte kuluu loppuun ja aiemmat huulikiiltotilaukseni ovat saapuneet.Unforgettable-opaque

Unforgettable on selvästi opaque-sävy,ja sen levitys vaatii tarkkuutta. Tämä on ihana,mutta ei niin minun mieleiseni-pidän enemmän kevyistä huulikiiltosävyistä. Tämän intensiteetti on lähellä huulipunaa. Tästä löytyy kultaista glitteriä,joka näyttää uskomattomalta kun valo osuu siihen oikeasta kulmasta. Aion kokeilla yhdistää tämän hyvin neutraaliin arkimeikkiin!

Custom lipgloss on ihana idea Shiro Cosmeticsilta. Shiron kokoelmista löytyy monta ihanaa punaista,joista saa upeita huulikiiltoja-oma ostoslistani kasvaa sitä mukaa kun muistan lisää sävyjä. Olen ehdottomasti huulikiiltoihminen niiden helppouden takana,ja tällainen mahdollisuuksien määrä on ainakin itselleni luksusta. Värejä voi käsittääkseni myös yhdistää-eli jos haluaa kahden värin sekoituksesta huulikiillon,se onnistuu. 


I got some custom lipgloss samples along with my latest Shiro Cosmetics-order,and I have been testing them for a while. I relly love the idea of having the freedom to choose your own color and intensity! Moderate seems to be my favourite,and I have already ordered two full-sized glosses. And planning to order more,as I find more colors that would look wonderful as lipgloss. Heart attac is my fave of the two samples-its an easy everyday gloss. Unforgettable seem more formal to me-even though I am planning to combine it with a neutral eye make up. 

4 Comments

  1. Ihania, varsinkin tuo Unforgettable on upea. Mulla on postissa matkalla pari custom -kiiltoa ja lisää tilaan pian ku sain alekoodin huulikiilto-ostoon. Pitää nyt kesäkuun aikana tilata, koska haluan ainakin yhden vanhan kuukauden värinkin!

    • Niin on! Mua kanssa himottaa pari kuukauden väriä-juurikin ne helmikuun 😀 Meinasin odottaa että ne kaksi edellistä tulisi,mutta en vaan jaksa.:D

  2. Tuo opaque on ihan mieletön! 😮

    • Niin on! Aion opetella pitämään siitä 😀

Vastaa