Skip to content

Shiro Cosmetics Custom lipgloss Eye contact ja Princess

Uudet custom lipglossini ovat odottaneet esittelyä jo jonkin aikaa,joten tässäpä ihanuudet! Olin viivyttänyt tilauksen tekemistä,ja se osoittautui hyväksi asiaksi tuotteen siirtyessä kannellisesta purkista kätevään tuubiin-sain siis omani uusissa pakkauksissa! KosmetiikkaKaaoksen Johis oli tilannut omansa aikaisemmin,ja sai kiiltonsa purkeissa-siitä hyvitykseksi hän sai muiden kiiltonsa purkissa saaneiden tapaan alekoodin uusia kiilto-ostoksia varten. Johikselta löytyy muuten myös nyt esittelemäni Princess-sävy,Johiksen juttuun Custom lipglosseista pääset tästä!

Tilasin omat täysikokoiset kiiltoni sävyissä Eye Contact,joka on sheer-sävy,ja Princess,joka on Moderate-sävy. Näistä kahdesta Eye Contact nousi välittömästi suosikikseni,ja on päätynyt lähes päivittäiseen käyttöön. Sitä on helppo lisätä kiireessäkin,sillä se tuo huulille lähinnä hiukan sävyä ja kiiltoa. 

Koostumus näissä on aivan mieletön! Ei liian vetinen eikä liian tahmea,vaan juuri sopiva. Itselläni nämä ovat myös toimineet huulirasvan korvikkeena,ja Eye Contact rauhoitti maanantaina pahasti ärtyneitä ja kuivuneita huuliani niin että kun olin sitä päivän mittaan lisäillyt olivat huulet illalla reilusti pehmeämmät ja kosteutetummat. 

Kaikki tällä hetkellä omistamani custom lipglossit-lisää on vielä matkalla!

Princess on persikkainen,kimaltava nudesävy. Peittää hiukan muttei kuitenkaan niin että huulista tulisi vaalean persikkaiset,vaan huulten oma väri pääsee kuultamaan alta läpi. 


Eye Contact on luomivärinä kirkas,kimmaltava magenta. Sheer-huulikiiltona sen kirkas väri ei juuri näy,vaan lopputulos on your lips but better. Tähän olen todella tykästynyt,ja väri on sopinut yhteen lähes kaikkien viime aikoina tekemieni silmämeikkien kanssa!

Olen todella,todella tyytyväinen ostoksiini.Koen todella saaneeni rahoilleni vastinetta! Hintaahan näillä on 7,50 dollaria,eli aivan naurettavan vähän laatuun nähden-ja kun kiillon värin ja intensiteetin saa itse valita. Jo aiemmassa näitä käsittelevässä postauksessani hehkutin tätä tuoteideaa,ja aion jatkaa ylistystä edelleen.  Custom lipglossien idea ja toteutus ovat erinomaisia. Aion ehdottomasti tilata kiiltoja vielä lisää,sillä nämä ovat nopeasti menneet muutaman hintavamman huulituotteen ohi suosikeissani. 

Here are my new custom lipglosses from Shiro Cosmetics! I love both,but especially Eye Contact is my favourite. It’s sheer,and I think the shade is your lips but better when applied. 

I found the glosses to be really moisturizing-I wore Eye contact for a whole day,and it fixed my dry lips. 

These really are worth the 7,50 dollars they cost. I think that I got real value for my money,and I will surely order more of these!

4 Comments

  1. Eye Contact näyttää kyllä ihanalta! Mietin itsekin sen tilaamista ja tuon tuubin värin perusteella siitä kyllä sais varmasti upean värin moderate tai opaque -koostumuksellakin.

    • Sitä voin kyllä suositella lämpimästi! Voisi olla hyvin nätti moderatena 🙂

  2. En kestä. Mun on pakko saada! 🙂

    • Suosittelen! 😀 Oon käyttänyt tota Eye contactia huulirasvanakin kun oon ollut esim töissä,ja on toiminut hyvin!

Vastaa