Skip to content

She who dares

Mitäpä sitä muutakaan maanantai- iltana tekisi kuin meikkaisi. Olin jo pessyt päivän arkimeikin pois, kun alkoi tuntumaan siltä että nyt, NYT pitäisi tehdä jotain jännää. Istuin meikkipöytäni ääreen ja annoin tuotteiden ja sivellinten viedä ilman sen suurempia suunnitelmia, eli aika päinvastoin kuin aamulla toimisin. En suunnittele arkimeikkejä hirveästi etukäteen, mutta aamulla on sentään joku visio mielessä. Nyt ei ollut sitä vähääkään. Lopputulos on omissa silmissäni hiukan hiomaton timantti muutaman vaivaamaan jääneen yksityiskohdan ja pienen huolittelemattomuuden takia, mutta kiva silti.

ESAF_MAC_SHE_WHO_DARES_LOTD_2

Näin jälkikäteen ajateltuna harmittaa että aloitin meikin niin myöhään (joskus kasin maissa) enkä saanut tämän parempia kuvia luonnonvalossa. Ringlightin kanssa otetut kuvat olivat vähintäänkin jyrkkiä valotukseltaan- huomaa että rinkulaa ei ole hetkeen käyttänyt kun sen kanssa säätäminen tuntui niin hankalalta. Harjoitusta, harjoitusta selvästi, talvella kun se oli niin helppoa.

ESAF_MAC_SHE_WHO_DARES_LOTD_3

Mutta se meikki! Koko homma rakentui MAC-aarteeni, She who dares- duon ympärille. Sinivihreän kaunottaren molempia värejä löytyy koko luomelta, ja varjostus+häivytys syntyi Sauceboxin Etude- paletin mustalla ja harmaalla. Kirkas vihreä löytyi Fresh green mix mineralize duosta. Meikkipohjana käytin rakasta MAC-meikkivoidetta, ja huulille sudin samaisen merkin Smoked purple- punaa. Tämän tarkemmin en pistänyt merkille käyttämiäni tuotteita, sillä annoin vaan mennä ja tartuin aika lailla niihin tuotteisiin jotka käteen osuivat. Koko meikin teko oli jotenkin älyttömän rentouttavaa ja luonnosmaista! Silloin harvoin kun piirrän, luonnostelen todella rouhealla kädellä ilman sen suurempia suunnitelmia ja katson mitä tulee. Siitä on helppo jatkaa viimeistellympään työhön. Minulle tämä meikki on luonnos, sillä muutama kohta jäi kaivelemaan- mm. huulet eivät ole ihan niin siistit kuin mitä niiden pitäisi omien standardien mukaan olla. Saatan siis tehdä uusintaversion (jo ihan vaan parempien kuvien takia, koska näiden ihmeellinen valo ja hämäryys ärsyttävät) mutta pidän jo pelkästään tästä suunnattoman paljon. Tummia sävyjä ja vihreää-ah. Lisäksi perusidea oli äärimmäisen kiva, ja meikki näyttää onneksi kuvissa siltä miltä piti!

ESAF_MAC_SHE_WHO_DARES_LOTD_4

Oli ihanan virkistävää tehdä pitkästä aikaa jotain tummempaa, arkimeikistä poikkeavaa jälkeä! Näitä pitää tehdä selkeästi useammin. Onneksi luonnonvaloa riittää pitkälle iltaan, niin että työpäivänkin jälkeen ehtii halutessaan leikkimään meikkien kanssa.

She who dares- mitä pidätte? Haluaisitteko nähdä tämänkaltaisia meikkikokeiluja enemmän?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

16 Comments

 1. Miten ihana silmämeikki, ihan täydellinen toi She Who Dares ♡

  • Hihii, se on! Kiitos <3

 2. Oi mikä ihana meikki, sopii sulle kyllä niinku nenä päähän! 🙂

 3. Caz Caz

  Kaunis. <3 Laitatko sä kiskaan hiukset kiinni niin, ettei kasvoilla ole mitään? Tästä mulle tuli jotenkin sellanen fiilis, että se sais näkyä ihan kokonaan.

  • Kiitos! ^^ <3 Hmm, en oikeestaan koskaan. En oo koskaan tykännyt siitä miltä mun naama näyttää silloin- mutta pitäisi ehkä kokeilla!

 4. Uuh, lääh! Upea!!

 5. Liisa Liisa

  Huhhuh <3

 6. NIIIIIIIN HYVÄ. Toistanko itseäni? : D

  • Ehkä vähän, mutta se on ihan okei. 😀 Kiitos <3

 7. E-S E-S

  Rajaukset lienevät se taian tekevä juttu, mutta myös silmämeikin sävyt ovat nappivalinta. Intensiivinen ja todella onnistunut onnistunut meikkaus! 🙂

  • Kiitos! ^^ Pitäisi tehdä tuollaisia rajauksia useammin, niillä on aika näyttävä vaikutus!

Vastaa