Skip to content

Sexy Pulp Ultra Volume Ripsiväri

Yves Rocher on minulle hyvin tuttu merkki- muistan pienenä leikkineeni YR:n minikokoisilla testerihuulipunilla (jotka saattoivat hyvinkin olla ensikosketukseni kosmetiikkaan). Sittemmin olen saanut todeta Yves Rocherin päivittäneen valikoimaansa ja parantaneen meikkiensä laatua. Nyt esittelyssä oleva ripsiväri on siitä erinomainen esimerkki. Muita ovat luomivärit,kulmakynät ja huulipunat,mutta niistä jatketaan joku toinen kerta. Valitsin Sexy Pulp Ultra Volume-ripsivärin mustana jokin kuukausi sitten tilaukseni ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Olin todella positiivisesti yllättynyt! Ripsiväri tekee kaiken mitä odotan ripsivärin tekevän-se tuuheuttaa,pidentää ja erottelee omaan makuuni juuri sopivasti. Tästä riemastuneena valitsin ripsivärin ruskean version seuraavan tilaukseni ilmaislahjaksi (rakastan sitä että YR:ltä saa aina jonkin ilmaislahjan!). Olisin hyvin voinut ostaa ripsivärin,mutta olisi ollut typerää olla käyttämättä tilaisuus saada se perussaippuatilauksen kylkiäisenä. Ruskea sävy oli aivan yhtä loistava kuin musta,ja sitä olen käyttänyt usein nudemeikkiä tehdessäni. 


Pakkauksen muotoilukin on omaan makuuni juuri sopiva. 


Harja on valtava,mutta siihen tottuu-ensimmäisiä kertoja tätä käyttäessäni sotkin jatkuvasti lähes valmiin silmämeikkini. Nykyään tätä ongelmaa ei enää ole. Väri myös pysyy hyvin eikä varise. Omassa käytössäni se on myös kestänyt kevyttä tihkusadetta sotkematta.

Ultra Volume-ripsiväri pääsi heti ensimmäisellä käyttökerralla omiin suosikkeihini,ja sen ansiosta ostin testiin muutaman muunkin YR:n ripsivärin-toivottavasti ne ovat samaa laatuluokkaa!

Tässä vielä muutama meikki jossa olen käyttänyt Ulra Volumea:


Oletteko tutustuneet Ulta Volumeen tai muihin Yves Rocherin ripsiväreihin?

Vastaa