Skip to content

Sex Kitten

Epäilin vähän näiden kuvien julkaisua. Tai no, en kaikkien, mutta parin. Mut Anna kannusti! Haluaisin sanoa että pakotti, mutta kannusti vahvasti. Meikkasin lomalla kaupunkireissua varten vähän enemmän kuin olin suunnitellut, ja innostuin kotiin tultuani ottamaan meikkikuvia. Kävi näin. Oli kyllä taas tosi klassinen Ilona meikkaa -hetki! ”Teen ihan vaan jotain kevyttä ja nudea, ei tarvii mitään vahvaa BAM oranssit silmät ja kiiltävät huulet WTF”. Miten meni noinniinku omasta mielestä ja silleen. No, meikistä tuli kuitenkin tosi kiva ja onnistunut ja siitä otetut kuvat oli Annan mielestä jees. Eli saatte katsella sit näitä kuvia ny! Nii!

ESAF_LOTD_SEX_KITTEN_2

Mulla soi muuten aina joku musiikki taustalla kun otan meikkikuvia. Tällä kertaa soi mun Drag Race -soittolista (joka sisältää RuPaulin omia biisejä sekä niitä biisejä mitä queenit lipsynccaa lavalla) ja lopputulos oli sen mukainen. Ja ilmeikäs. Toi Drag Race -soittolista on muutenkin ihan mun lemppari! Tosi kevyttä ja menevää musiikkia, joka sopii mun kohdalla vähän kaikkiin tilanteisiin. Työmatkalle. Salille (ai ETTÄ mä odotan että saan mennä sinne!!!). Meikkaamiseen. Kuvaamiseen. Siivoamiseen. KAIKKEEN.

Mutta siihen meikkiin! Meikkipohjan tein useamman meikkivoiteen yhdistelmästä. Pohjalla oli Misshan tyynymeikkivoide, ja peitevoiteena MACin Pro LongWear Nourishing -meikkivoide. Puuterina RCMA ja sen päällä It Cosmeticsin meikkipuuteri. Laitoin irtopuuterin väliin ihan vaan siksi etten halunnut että meikkipuuteri tarttuisi liian paksusti kiinni meikkivoiteeseen!

ESAF_LOTD_SEX_KITTEN_5

Poskipunana NYXin ihana Soft Flush, varjostuksena NYXin Taupe, aurinkopuuterina Guerlainin irtoaurinkopuuteri ja korostuksissa the Balmin Mary-Lou Manizer.

ESAF_LOTD_SEX_KITTEN_6

Silmämeikkiin valikoitui sattumalta aika runsaasti NYXin tuotteita. Lähdin tekemään silmämeikkiä vasta ostamani Sex Kitten -singlenapin ympärille (jonka mukaan postaus on nimetty. Nokkelaa, eikö?), ja tarkoitus oli todella tehdä ihan vaan jotain kevyttä. Noo, tein jotain muuta. Kaivoin esille Full Throttle -paletteja, ja kun näppeihin osui Color Riot tiesin että se kevyt nudemeikki oli mennyttä. Käytin Color Riotin oranssia sävyä häivytyksiin, ja terrakottaruskeaa varjostuksiin. Viininpunaisen osasin sentään jättää tästä ”kevyestä” meikistä pois. Koko luomelle tuli Sex Kitten, ja korostuksena sisänurkassa toimi Mary-Lou Manizer.

ESAF_LOTD_SEX_KITTEN_8

Huulille reilusti MACin Enchanter Cremesheen Glassia, ja avot! Hiukset vaan kiharille, aika reipas aukiharjaus ja valmista.

Mun mittakaavassa tää pysyi TAVALLAAN siellä kevyen meikin puolella, vaikka vähän väriä tulikin! Tiedän että tää on monelle jo kunnon maski, mutta oh well. Kiva tuli! Tykkäsin! Ja hei, Sex Kitten on ihan älyttömän ihana luomiväri! Todella laadukas, todella edullinen ja todella monikäyttöinen. Satuin osumaan Citycenterin Anttilaan kun siellä viimeisteltiin uutuuttaankiiltävää NYX -hyllyä, ja pääsin tutkimaan valikoimaa ennen kuin koko hyllykkö oli ihmislauman valloittama. Näin minä ja Sex Kitten tavattiin!

Oranssi arkimeikissä, miten olis?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, NYX Sex Kitten, NYX Full Throttle Color Riot, Lumene True Mystic Mascara Waterproof saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: Missha Cushion Foundation SPF 50, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof, RCMA Loose powder, IT Cosmetics Celebration Foundation Illumination, NYX Ombre Blush Soft Flush, The Balm Mary-Lou Manizer, NYX Taupe Blush, Guerlain Terracotta Mineral Loose Powder

Huulet/Lips: MAC Cremesheen Glass Enchanter

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

14 Comments

 1. Aivan ihana meikki, musta noi oranssit silmät on vielä tosi hillityt! ^_^

  • Kiitos! ^^ Kyllä mäkin alan olla nyt sitä mieltä että tää on vielä kevyt ja luonnollinen! 😀

 2. Itehän sporttaan oransseja luomivärejä harva se päivä joten thumbs up 😀

  • Haha, kiitos 😀 Mut hei, sulle ne sopii ihan täydellisesti 😀

 3. Noora Noora

  Jooo! Ihanalta näyttää 🙂

 4. Sirkutes Sirkutes

  Hyvä et kannusti (pakotti), koska aah niin kaunis! 😀 <3

  • Hahaa niinpä! Välillä on hyvä saada pientä kannustusta 😀 Ja kiitos <3

 5. Oi kyllä! Seison sanojeni takana!

  • Syystäkin, nyt mäkin kyllä tykkään tästä jo! 😀

 6. Oranssi meikissä kyllä toimii! Onko tuo Missha Cushion Foundation kuinka kestävää – pysyykö nassulla kesälläkin tuolla kuumuudessa? Mulla joskus vuosia sitten olin Misshan BB ja se oli aika jees ja tekisi mieli testata tätä.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Se on ihan jees, mutta ei kyllä mun mielestä mikään maailman kestävin! Ei ainakaan mun naamalla ja näissä helteissä. Jos sen yhdistää johonki kestävämpään meikkivoiteeseen (esim toi MACin Pro Longwear nourishing waterproof) niin sit ei oo ongelmaa! Muuten se on kyllä ihana ja tosi miellyttävä iholla!

Vastaa