Skip to content

Seuraa mua somessa!

Ajattelin tehdä tällaisen pienen infopläjäyksen teille ihan varmuuden vuoksi, kun muuttopäivä lähestyy tässä aika armotonta vauhtia!

Monelle teistä tää blogimuutto ei aiheuta juuri minkäänlaisia toimenpiteitä, mutta ajatelin että on silti ihan hyvä muistutella missä kaikkialla mun menoa voi seurailla. Bloglovinin osoitteen päivittelen kuntoon ennen muuttoa, eli sitä kautta seuraavien ei tarvitse tehdä mitään. Helppoa!

ESAF_SOME_1

Jos seuraat mua kirjanmerkin tai vaikka bloggerin lukulistan kautta kannattaa päivittää siellä osoite muotoon www.eyeshadowandflame.com ettet vaan pääse putoamaan kärryiltä.

Mut löytää myös Instagramista (jonne päivittelen kanssa sen uuden osoitteen), jossa oon tosi aktiivinen. Insta on mun lempparisome, ja sinne postailen vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä. Blogin facebook- sivulle tulee postausten linkit ja satunnaista höpinää ja löpinää!

ESAF_SOME_6

Oon myös Snapchatissa nimellä esafilona, ja oon yrittänyt petrata mun snäppien kanssa. Välillä muistan, välillä en. Oon myös Twitterissä @ilunaboo, mutta en oo ihan sinut vielä Twitterin kanssa. En osaa-aa-aa-aaaa. Mut löytää näiden lisäksi kans Pinterestistä! Sinne oon laitellu vähän kaikkea, on ruokajuttuja, designjuttuja, kangasjuttuja (harras intohimoni) sekä lisäks tietty kaikkia kauneusjuttuja. Pinterestissä näkee yleensä aika hyvin milloin suunnittelen jonkinlaista hiusmuutosta, kun sinne alkaa ilmestymään erilaisia hiuskuvia. 😀

ESAF_SOME_5

Uudessa blogipohjassa on onneksi nää kaikki tosi kivasti huomioituna, ne löytää sivupalkin yläosasta ihan erillisinä ikoneina! Iso peukku sille!

ESAF_SOME_3

Loppuun vielä muistutusinfona, että Eyeshadow and flame siirtyy uuteen osoitteeseen 29.08.2016! Osoite on jo edellä mainittu eyeshadowandflame.com, laittakaahan se ylös, pupuset!

 Kuvituksena mun viimeisimpiä Instagramkuvia! Kuvissa näkyvät Fore Luna Play ja IsaDoran tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa