Skip to content

Seuraa johtajaa-meikki

Mitä saadaan kun kolme kosmetiikkabloggaajaa lyö viisaat päänsä yhteen? Meikkihaaste, tietenkin. Kehitimme Saaran ja Petran kanssa varsin rönsyilevän ja monipuolisen meikkihaasteen, johon tartuin innolla heti kun se heitettiin ilmoille. Viisaana naisena en tietenkään ottanut huomioon jatkuvasti vähenevää luonnonvaloa, joten kuvasato jäi varsin heikoksi- tässä ne vähät julkaisukelpoiset kuvat jotka sain lojumalla pöydällä mahd.lähellä ikkunaa ja rukoillen että auringon viimesäteet riittäisivät kuvien ottamiseen. Riittiväthän ne. 

En lähde avaamaan haastetta tässä sen tarkemmin, tehdään se vähän paremmalla ajalla ja niin että kaikki on kärryillä. Kerättiin kuitenkin Pinterestin puolelle koko joukko inspiraatiokuvia, joiden mukaan lähdetään toteuttamaan meikkejä. Saara heitti vielä lisähaasteitakin, ja hyvä niin! Jos menee sormi suuhun meikki-ideaa pohtiessa, niihin tarttuu enemmän kuin mielellään. 

Tämä meikki syntyi siis aika kiireessä, ja sen piti pysyä haasteesta huolimatta jotenkin arkikelpoisena- olin lähdössä Purkkimafiapalaveriin kaupungille, ja ihan pakkeloituna en kehdannut mennä. Nappasin siis ideoista ne arkikelpoiset, ja aloin vauhdilla hommiin. 
IMG_3209
Lopputuloksena oli omaa silmää kovasti miellyttävä sumuisen ruskea silmämeikki, matta meikkipohja (käytössä uusi Everlasting+ sekoitettuna MACin Strobe Creamiin-puhdasta rakkautta) kevyillä varjostuksilla sekä voimakkaat huulet. Tämä muistutti minua vahvan huulimeikin arkikelpoisuudesta ja siitä miten ihanalta se nyt ylipäätään näyttääkään-tätä lisää. Paljon lisää. Lady Danger-raukka on ollut valitettavan kauan käyttämättömänä, tilanne täytyy korjata!


IMG_3208

Kiireessä hutaistuksi meikiksi tästä tuli varsin kiva! Ruskean silmämeikin aion toteuttaa lähitulevaisuudessa uudestaan vähän paremmalla ajalla, koska haluan siitä kunnon kuvat. Jokin siinä miellytti kovasti, vaikka hiukan samankaltaisia teen melkein päivittäin. Tässä oli Sitä Jotain. Ja tuo meikkipohja- ah. Everlasting+ on jo yksinään varsin kiva, mutta Strobe Creamin kanssa se on jumalaista. Strobe Creamiin miksattuna jälki on edelleen mattapintaista, mutta jotenkin hehkuvaa. Peittokyky ei sekään juuri vähene, mutta silti-jotain, jotain jännää siinä tapahtuu. Olen vaikuttunut-ja jatkan testailuja. 

Meikkihaasteet, jei vai ei? MUUTEN! Jännää! Pääsen vihdoin kampaajalle pitkästä aikaa! Vaikka himoitsen salaa ponihiuksia (ja niitä myrkynvihreitä) pysyn näissä turvallisen lämpöisissä sävyissä. Tummuutta saattaa tulla aste tai pari, katsotaan mihin päädytään! Malli pysyy todennäköisesti aika samana. Olen miettinyt jotain isompaa muutosta, mutta tämä tuntuu niin omalta etten viitsi ottaa riskiä. Otsis tulee takaisin, se on varma! Pituutta lähtee myös, mutta ihan vähän vaan. Hiukan ylipitkä polkka kun on varsin kiva!
Silmät/Eyes:

-MAC 24 hour Extended Eye Base
-SauceBox Etude-paletti
-Kat Von D Innerstellar Orion
-Lumene kulmakynä 3 saatu
-MAC Haute&Naughty Too Black Mascara

Kasvot/Face:

-MAC Strobe Cream
-Clarins Everlastin + saatu
-MAC ProLongwear Concealer NW15
-Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10
-MAC Buff
-SauceBox Etude-palette Cream Dream 
-MAC Perfect Toppin LE

Huulet/Lips:

-MAC Lady Danger


5 Comments

  1. Haasteet ilman muuta! Meillä yhden bloggarin kanssa on lakjaushaaste aina joka toinen torstai ja kiva aina nähdä miten toinen toteuttaa saman aiheen. Välillä valta annetaan lukijoille kuten nytkin meillä on äänestys menossa 🙂 jään innolla odottamaan mitä saatte aikaiseksi

  2. Tummuuko muuten Everlasting sun iholla? Onko Everlasting + parempi tässä suhteessa? Mulla on siis se tavallinen Everlastin, vaalein sävy 103 ivory, joka on pullosta tullessaan täydellisen vaalea, mutta tummuu mun iholla samantien todella paljon, niin paljon, etten voi sitä käyttää. Sain tästä postauksesta idean sekoittaa sitä valoa tuovaan primeriin, ja kappas, se ei tummukaan enää läheskään niin paljon. Saatan jopa pystyä käyttämään sitä! Peittokyky tietenkin kärsii, mutta onneksi mulla ei ole paljon tarvetta voimakkaalle peitolle. Kiitos inspiraatiosta 🙂

  3. VAU! Todella kuulaan näköinen iho ja upeat punaiset huulet! <3

  4. Tää oli ihana meikki livenäkin! <3

Vastaa