Skip to content

Sensai Lasting treatment rouge Kousome ja Nadeshiko

Tajusin etten ole esitellyt tarkemmin kesän aleista löytämiäni Sensain Lasting treatment rougeja! Korjataanpa tämä virhe pikimiten. 

Nämä kaunokaiset löytyivät alesta,ja vieläpä varsin edullisesti-muistaakseni maksoin näistä kahdesta yhteensä alle 30€. Kannatti,sillä nämä ovat päätyneet meikkipussini vakiasukeiksi,ja tartun nykyään jompaankumpaan näistä lähes vaistomaisesti-nämä kun ovat niin minun värejäni kuin vain olla voi. 

Sekä huulipunien pahvipakkaukset että niiden hylsyjen ulkoasu ovat mielestäni kauniita ja yksinkertaisia. En kaipaa suunnatonta määrää koristeita meikkien pahvipakkauksiin,ja yksinkertainen musta ulkoasu on mielestäni yleensä paras. 


Itse punista mieleen tulee art deco ja jugend-etäisesti ja hyvin minimalisoituna,mutta silti. Jokin tuossa pystyraidassa ja sen hohdossa muistuttaa näistä tyylisuunnista!Nadeshiko on näistä vaaleampi ja Kousome tummempi. Meni hetki että totuin näiden koostumukseen-olen tottunut hiukan kuivempiin ja vahamaisiin huulipuniin,ja nämä tuntuivat sulavan ja liukuvan huulille vähän liiankin helposti. Saatoin sotkea muutaman kerran. 

Totuttelun jälkeen rakastuin näihin palavasti! Sellaisenaan levitettynä nämä eivät kestä niin hyvin kuin nimi lupaa-kosteuttavat kyllä hiukan,mutta katoavat huulilta peruspunaa nopeammin. Tämän ongelman ratkaisin näkemällä hiukan enemmän vaivaa levitykseen,ja blottaamalla värin jokaisen levityskerran jälkeen. Kerrostin siis väriä vähitellen-ja jos kaipasin todella pysyvää jälkeä,puuteroin kevyesti välissä. Näin puna pysyi moitteettomana reilusti pidempään.
Nadeshiko

Nadeshiko on täydellinen nudehuulipuna minulle. Hiukan roosaan taittava ja huulille väriä antava,mutta kuitenkin sopivan huomaamaton. Sävy on myös sopinut lähes jokaiseen silmämeikkiin jonka olen lähiaikoina tehnyt. Nadeshiko kuluu pois tasaisesti ja huomaamattomasti,joten huulia ei tarvitse koko ajan olla korjailemassa. 


Kousome

Kousome on tummempi ja hiukan terrakottaan taittava punainen. Sopivan neutraali arkeen,mutta tasaisesti ja voimakkaasti levitettynä tästä saa myös varsin näyttävän huulimeikin iltamenoihin! Kousomen kuluminen näkyy selvemmin kuin Nadeshikon,mutta tätäkään ei tarvitse heti siistiä ja korjailla. 

Mikäli löydätte näitä vielä alesta,suosittelen kokeilemaan! Onko joku jo ehtinyt tutustua Sensain Lasting treatment-puniin?

4 Comments

  1. Ihania molemmat! Itselleni täysin outoja, tosin itse haen Sensain hyllyltä vaan ripsiväriä, pitäisi varmaan joskus katsoa tarkemmin. 😀

    • Kannattaa tarkistaa muutkin kuin vain ripsarit Sensailta!:D

  2. Anonymous Anonymous

    Täytyy tulla vielä kiittämään. Ilman sun blogia en olisi osannut tuohon Nadeshikoon kesällä tarttua. Mutta ai että, miten meidän yhteiselo on ollut täyttä rakkautta! 🙂

    • Voi miten kiva kuulla! ^^ Nadeshiko on aivan ihana!

Vastaa