Skip to content

Second hand MAC

Oon aika tarkka käytettyjen meikkien ostamisen suhteen. En esim. ostaisi meikkejä ihan mistä tahansa kirppareilta, koska oon vähän bakteerikammoinen ja haluan tietää aika tarkkaan miten tuotteita on säilytetty jne. Jokainen tietty tekee tavallaan, ja niitä hyviä löytöjä voi tehdä vaikka mistä! Mä suosin kuitenkin erityisesti kavereiden meikkilaatikoita (koska tiedän että niitä meikkejä on pidetty hyvänä), ja oon aina haukkana nuuskimassa jos joku pohtii esim. MAC-juttujen myyntiä. Koska MAC, you know. No, tällä kertaa Salla pohti MAC-aarteidensa jälleensijoitusta ja mietti mistä nämä aarteet saisivat uuden ja rakastavan kodin. Kun tajusin että kotia etsi viime syksyn kokoelmapaletti MACnificent me-paletti ja Adored-skinfinish, huusin aika lailla täyttä kurkkua. Missasin ton MACnificentin silloin syksyllä, ja missasin sen uudestaan nyt keväällä kun sama paletti tuli eri nimellä uudemman kerran rajoitetuksi ajaksi myyntiin. Marssin aika katkerana MACilta kotiin kun sain tietää missanneeni  tuon aarteen TOISEN kerran. NO, samana iltana Salla laittoi viestiä että mites, kiinnostaako toi paletti vielä? Hihkuin ja huusin himassa ihan pöhkönä, koska Sallan tarjous tuli niin täydelliseen saumaan. Vastasin aika suoraan että kylläjookiitosminullenämäHETI, ja nyt nää on mun! MUN! Mun aarteet! Salla on sittemmin naureskellut että mulle on helppo tarjota MACia, kun oon melkeinpä varma ostaja.

ESAF_SECOND_HAND_MAC_1

ESAF_SECOND_HAND_MAC_2

Adored on ihan supernätti vaalean korallin ja vaalean beigen sekoitus! Tällaisella kalmolla tää menee melkein poskipunasta,mutta sopii jonkun vaaleamman korostusjutun kanssa sekoitettuna myös korostuksiin.

ESAF_SECOND_HAND_MAC_3

Koostumus on tosi pehmeä ja samettinen, ja tää levittyy ihanasti! Mulla ei ollut ennestään mitään tän sävyistä, joten ihan selvästi oli tarveostos. Kylläjuu.

ESAF_SECOND_HAND_MAC_4

ESAF_SECOND_HAND_MAC_5

MACnificent me oli silti se THÖ JUTTU. Salla oli lähinnä swatchaillu tän aarteen, eli tää oli melkeinpä koskematon. Tän takia riemuitsin ihan suunnattomasti, ja oon kohdellut tätä kuin suurinta aarretta. Tää on mun mielestä paras näistä MACin ysiköistä, ja on todella sääli että tää on LE-juttu! Ne muutkin on ihania, mutta tässä on jotenkin just mun sävyt. Neutraalia, vähän viileetä, vähän lämmintä, vähän tollaista murrettua. Tykkääään.

ESAF_SECOND_HAND_MAC_6

Tää MACnificent me-ysikkö on ollut sellainen johon tartun arkimeikkiä tehdessä usein. Tällä pärjää yksinään mainiosti, ja tähän on ihana yhdistellä jotain yksittäisiä nappeja! Ja eihän mun minipalettikokoelma olisi täydellinen ilman tätä. Oon ottanut asiakseni hankkia näistä pikkupaleteista ne joissa on nudesävyjä!

ESAF_SECOND_HAND_MAC_7

Tässä olisi vielä swatchit! En kirjoittanut nyt näihin sävyjen nimiä, mutta ekassa kuvassa on ylärivi, tokassa keskimmäinen ja vikassa alarivi. Joku logiikka kuitenki.

ESAF_SECOND_HAND_MAC_8

ESAF_SECOND_HAND_MAC_9

ESAF_SECOND_HAND_MAC_10

Välillä tää kavereilta kirppistely kyllä kannattaa. Muilla kosmeintoilijoilla on yleensä aika sama maku, ja kaikki kohtelee meikkejään ku kukkaa kämmenellä. Varmasti turvallisia ostoksia siis! Tein muuten pari lisälöytöä lauantaina, kun nähtiin Purkkistyttöjen kesken ja järkättiin perinteinen vaihtaririnki. Itse unohdin omat vaihtarit kotiin koska Pokemon Go, mutta sain silti käydä kurkkimassa vaihtarikasaa ja tekemässä löytöjä! Voin vilauttaa niitä vaikka vähän myöhemmin.

Ootteko te ostaneet käytettyä kosmetiikkaa? Jos, niin mistä?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. Olen, toiselta kauneusbloggaajalta. Jotenkin se on niin helppoa, koska tyypin tuntee ja tietää, että kamoja on pidetty hyvin ja oikein. Varmaan mistään muualta en uskaltais. 😀

    • Sama täällä! 😀 En oikein tiedä uskaltaisinko muualta ostaa. 😀

  2. Muakaan ei yhtään epäilytä ottaa/ostaa jotain vaihtarikasasta tai bloggaajakollegalta, koska tiedän, että tuotteita on pidetty ja säilytetty hyvin. Sen sijaan kirpparilta tai tuntemattomalta en ostaisi mitään, juurikin syystä joka on käynyt ilmi esim. mun kirppispostauksista. Avaamattoman, sinetöidyn tuotteen voisin ostaa, tai tietty esim. kynsilakan, joka ei mene miksikään.

    • No just näin! Ihan kirppiskirppikset ja kosmetiikan muutenkin tuntemattomalta ostaminen ei ihan mun päässä sovi yhteen. Ihan vaan ei.

Vastaa