Skip to content

Se on menoa nyt!

Tämä on mun viimeinen postaus Purkkimafiassa.

ESAF_LOTD_DISTURBIA_SAGE_5

Olo on katkeransuloinen. Purkkimafia on ollut mun ensimmäinen oikea portaalialusta. Oon ollut mukana suunnittelemassa sitä ja kokoamassa meidän timanttista tiimiä kasaan. Olen kiitollinen jokaisesta Purkkiksessa vietetystä hetkestä, ja olen saanut Purkkiksesta ja Bastellan porukasta ystäviä joiden tiedän pysyvän mukana vaikka Purkkimafian tie portaalina päättyykin. Samalla olen kuitenkin ihan järjettömän innoissani siitä että saan ihan ikioman blogipohjan ja pääsen toteuttamaan ihan omia visioitani. Aika pessimistisestä ja realistisesta perusasenteestani huolimatta suhtaudun muutokseen ja uusiin asioihin aina toiveikkaana, ja olen ottanut Purkkiksen päättymisenkin osalta sen asenteen että tämä on lopulta vain hyvä asia. Eteenpäin on pakko mennä. Suren rakasta portaalia ja sitä että tää meno loppuu tällaisenaan, mutta iloitsen siitä että mun rakkaat mafiasiskot pysyy edelleen mukana ja saadaan jatkaa Purkkimafiameininkiä facebookissa (jos et oo vielä käynyt tykkäämässä meidän uudesta sivusta niin tee se TÄÄLLÄ). Lisäksi suorastaan riemuitsen siitä että minä ja muutama purkkissisko ollaan mukana Cisionin kokoamalla kymmenen suosituimman kosmetiikkablogin listalla!

Kiitos teille, rakkaat lukijat. Kiitos että olette seuranneet mukana bloggerista Purkkimafiaan. Kiitos että olette lukeneet mun blogia. Kiitos teille jotka luette sitä edelleen. Kiitos jo etukäteen mikäli seuraatte mukana mun omaan osoitteeseen. Päivittelen somelinkit viikonlopun aikana niin että maanantaina kun blogi aukeaa uudessa osoitteessa kaikki linkit vie suoraan sinne!

Eyeshadow and flame löytyy maanantaina 29.08.2016 uudesta osoitteesta www.eyeshadowandflame.com. En malta odottaa että pääsette näkemään miltä mun ikioma ja ihan uusi blogi näyttää! Nähdään toisella puolella!

Taustalla soi: Bittersweet//Apocalyptica, Ville Valo, Lauri Ylönen

Vastaa