Skip to content

Sampar Teemaviikko : So Much To Dew Midnight Mask

Vuorossa olisi Sampar- teemaviikon viimeinen osa, So much to dew midnight mask! Cosmakeup- sarjan tuotteet jäävät teemaviikon ulkopuolelle, ja ne esittelen erikseen. 

SMTDMM on Essentials- sarjaan kuuluva yön yli vaikuttava kasvonaamio, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa. SMTDMM tulee hennon vaaleanpunaisessa tuubissa, jonka suuaukossa on kätevä sivellinosa jolla tuote levitetään kasvoille. SMTDMM on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle. SMTDMM:n on tarkoitus palauttaa iholle sen alkuperäinen kosteuspitoisuus, sekä tehdä siitä täyteläisempi ja nuorekkaampi. Käyttötesteissä tuotteen todettiin myös tehneen ihosta pehmeämmän ja joustavamman. Vaikuttaviksi aineiksi on listattu mm. kapseloitu hyaluronihappo sekä Urban Advance Complex-yhdiste (yhdisteelle löytyy tarkka määritelmä Samparin sivuilta!).


Itse naamio levitetään kasvoille tuubissa kiinni olevalla siveltimellä. Tuubia puristetaan kevyesti, jolloin naamiota tulee siveltimeen- samalla tavalla kuin valokynistä tulee tuotetta siveltimeen niitä kääntämällä. Sivellinosa kannattaa pestä jokaisen käytön jälkeen!  Naamiota voi tasoitella vielä lopuksi hiukan käsin. Naamio jätetään kasvoille yöksi, ja se pestään pois aamulla. 

SMTDMM:n koostumus on samankaltainen kuin Nocturnal rescue maskissa- hiukan geelimäinen ja helposti levittyvä. Myös tämä tuoksuu omaan nenääni IHANALTA, ja olenkin välillä hemmotellut tällä myös käsiäni ihan vaan siksi, että tämä tuoksuu niin hyvältä. SMTDMM on ollut myös oiva pelastus kuivuneille käsille, kun se on antanut vaikuttaa yön yli! Saatan sooloilla hiukan ohjeiden suhteen, mutta kun toimii, niin miksi ei. 

SMTDMM tuntuu omalla ihollani todella miellyttävältä ja rauhoittavalta, ja sen kosteuttavan vaikutuksen tuntee jo pian levityksen jälkeen. Siinä missä Nocturnal rescue mask on ollut täsmätuote finnikatastrofeihin, on SMTDMM ollut todellinen pelastaja silloin kun ihoni on tuntunut kuivalta ja kärsineeltä kiireen ja stressin takia. Tämä kevät on ollut varsin stressipitoinen, ja yöunet ovat jääneet usein vähäisiksi. Nämä tekijät ovat vaikuttaneet lähes heti ihoni kuntoon, ja siitä on tullut kuiva ja samea. Yhdessä Equalizing Foaming peelin kanssa SMTDMM on kuitenkin palauttanut ihoni normaaliin kuntoonsa ennätysajassa- parhaimmillaan iho on ollut kuin uusi jo seuraavana aamuna. 


SMTDMM on No7:n kosteuttavan naamion lisäksi ainoa kosteuttava naamio johon olen oikeasti ihastunut- muut ovat olleet sellaista meh- settiä. Tässä viehättää erityisesti ihana tuoksu, sekä nopeasti näkyvät tulokset- on ihana herätä aamulla ja todeta että iho on näkyvästi paremmassa kunnossa ja huomattavasti raikkaamman oloinen. Tämä on niitä tuotteita joita suositelen mielelläni ihan kaikille- pientä arjen luksusta, joka auttaa pitämään yllä ihon kosteustasapainoa. Luulen että tämä voisi olla myös hyvä tuote sellaiselle, joka on ensi kertaa tutustumassa Sampariin.

 Itse en ole tarvinnut tätä kuin maksimissaan kerran kahdessa viikossa, kuivaihoisemmat voivat varmasti käyttää tätä useamminkin. Kuten jo aiemmin sanoin, olen käyttänyt tätä myös käsiini, ja se on toiminut myös niissä loistavasti. Jos siis vain raaskitte käyttää tätä käsille, suosittelen! Hintaa SMTDMM:llä on noin 45 euroa, ja tuote kestää viikottaisessakin käytössä kiitettävän pitkään. Oma tuubini ei ole vielä edes puolillaan.

 Näitä testatessani olen saanut totuttaa itseni ihan uudella tavalla kasvonaamioihin- aikaisemmin en ole ollut mikään niiden ylin ystävä, mutta nyt olen jäänyt koukkuun!

Onko teillä kokemusta SMTDMM:stä? 

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 

6 Comments

  1. Enpäs ole koskaan törmännyt siveltimeen kasvonaamiossa. Mitä mieltä olet siitä? Helpottaako vai haittaako?

    • Aluksi se ajatus siitä tuntui oudolta, ja laiskana kärvistelin sitä että se sivellin on pestävä. (ei sitä nyt pesemättä viitsi jättää koska pöpöt :D) Mutta sitten kun sitä oli jonkin verran käyttänyt, niin kyllähän se hauska lisä on. Ei mikään ehdottoman tarpeellinen, mutta kun se siinä kerran on niin hauskahan se on- ja naamio kyllä levittyy kivasti ja nätisti.

  2. Kiitos tästä, kaivankin tuon vihdoin kaapista esiin. Iho suorastaan huutaa tätä, koska tressi on ollut viime aikoina niin kovaa, että se alkaa näkyä jo tämänkin tädin naamavärkissä. 😀

    • Pakko tulla hehkuttaan, eka yö naamion kanssa takana ja OMG! o_O Puolet tressipaukamista laskenut ja iho tuntuu ihan mielettömän kosteutetulta!

  3. Ehdottomasti innovatiivisempia sarjoja, joihin olen koskaan törmännyt. Upeaa. Tuo sivellinjuttu vaikuttaa hauskalta, mutta olen laiska, en varmaan jaksaisi pestä sitä.

    • Jep, se peseminen on aina hiukan ärsyttävää, ja joka kerta se meinaa jäädä tekemättä. 😀 Onneksi järjen ääni pistää aina kuitenkin pesemään. 😀

Vastaa