Skip to content

Sampar Teemaviikko: Skin Quenching Mist

Sampar-teemaviikko jatkuu toisella päivittäisessä käytössä olleella tuotteella, Skin Quenching Mist- kasvovedellä. Samparin valikoimista löytyy vain yksi kasvovesi, ja sen pitäisi sopia kaikille. 

Skin Quenching Mist on osa Essentials- sarjaa, ja kuuluu näin ollen Samparin ihonhoidon perustuotteisiin. SQM:n sanotaan sopivan kaikkein herkimmällekin iholle, ja sitä voi käyttää yhdessä kaikkien merkin puhdistustuotteiden kanssa. 

Pakkaus jatkaa samaa vaaleanpunaista linjaa kuin edellinenkin tuote- SQM tulee yltiösöpössä, jykevässä suihkepullossa. SQM:ää saa kahdessa koossa, 100ml ja 200ml pulloissa. Suihkepullo on omasta mielestäni todella kätevä- suihkaisu tätä on ollut ihana virkistys sekä aamulla että illalla. SQM on myös todella riittoisaa- vaikka olen suihkinut sitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin varsin runsaasti, ei pullo ole vielä edes puolillaan. Suihkepullo on ollut minulle todella mieleinen, sillä en erityisemmin pidä vanulappujen kanssa läträämisestä. Se, että tuotteen voi vain suihkia kasvoille on ihanan helppoa ja nopeaa- laiska tykkää.


SQM lupaa viimeistellä ihonpuhdistuksen sekä raikastaa ja hoitaa ihoa. Tuotteen pitäisi tuntua rentouttavalta ja miellyttävältä iholla. Vaikuttavina aineina on ruiskukkavesi, appelsiininkukka, limenkukka sekä rantasappiuute. SQM:n pitäisi myös kosteuttaa ihoa! 

SQM:ää suihkutetaan silmät suljettuina kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin. Tuotetta saa huoletta suihkutella myös silmille- se tuntuu ihanan virkistävältä erityisesti aamuisin!


SQM on toiminut hyvänä taisteluparina DDFC:n kanssa. Se on viimeistellyt puhdistuksen juuri sopivasti, ja virkistänyt ihanasti aamuisin. Käyttämistäni kasvovesistä tämän edelle menee ainoastaan Cliniquen Mild Clarifying Lotion. En kaipaa tällä hetkellä kasvovedeltä mitään erityisiä puhdistusominaisuuksia, vaan haluan sen nimenomaan olevan pieni, viimeistelevä ja kosteuttava lisä- muut putsarit hoitavat sen puhdistuksen ihan tarpeeksi tehokkaasti.  Jaksan uskoa että osasyy siihen ettei DDFC ole kuivattanut ihoani on juurikin SQM. SQM ei varsinaisesti lupaa supistaa ihohuokosia, mutta sitä se on kuitenkin omalla kohdallani tehnyt. Ei niin paljon kuin edellä mainittu Clinique, mutta kuitenkin sen verran että siitä on ollut selvästi apua. 

SQM tuoksuu todella kevyesti ruusulta- niin kevyesti, että tuoksua sai hakea pitkään. Ihmettelin ruusuntuoksua, koska ruusua ei tästä löydy- ilmeisesti oma nenäni on jotenkin yhdistänyt muiden aineiden tuoksut ruusuksi. Mene ja tiedä- hyvältä tämä kuitenkin tuoksuu! 


Omalle rasvaiselle iholleni tämä on ollut hyvä peruskasvovesi, jonka ostan varmasti uudestaan, mutta luulen että kuiva-ja herkkäihoisemmat voisivat saada tästä vielä enemmän irti. Kun ihoni oli jokin aika sitten jonkin käsittämättömän syyn takia järjettömän kuiva ja kireä, tuntui tämä erityisen ihanalta ja rauhoittavalta hellänkin pesun jälkeen. Nyt lämpötilojen noustua SQM on ollut ihana virkistys, kun aamulla on ollut kuuma ja nihkeä olo eikä perusnaamapesu ole tahtonut sellaisenaan auttaa. 

Suosittelenkin SQM:ää ihan kaikille. Jos tämä ei kuulosta siltä että se riittäisi kasvovetenä, voisin kuvitella että tämä olisi ihanan virkistävä kesäkuumalla virkistävänä suihkeena. Englanninkielisillä sivuilla ainakin mainitaan että tätä voisi suihkia meikin päälle! Sitä en ole vielä kokeillut, mutta luulen että kohta alkaa olla sellaiset kelit että voisi olla syytä. 

Hintaa SQM:llä on noin 25 euroa, eli suunnilleen saman verran kuin muilla selektiivisillä kasvovesillä. Samparin omilla nettisivuilla hinnaksi tosin on annettu 29 euroa! 

Onko teillä kokemusta Skin Quenching Mististä? Minusta on jotenkin todella jännää että sarjalta löytyy vain yksi, kaikille sopiva kasvovesi! 


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 

6 Comments

  1. En ole testannut tätä, mutta musta on ihan loistavaa, että tuo kasvovesi on suihkepullossa ja sitä saa kahdessa eri koossa. Ostaa kerran sen pienen pullon, niin voi sitten isommasta lorotella siihen pienempään täytettä matkoille mukaan. Muut voisivat ottaa oppia. 😉

    • Oon ihan samaa mieltä! 😀 Tää suihkepullo on niin kätevä!

  2. Hmm, jotenkin hämmentävä konsepti… Muhun on ainakin hyvin syvälle iskostunut se, että kasvovettä pitää nimenomaan pyyhkiä ja hieroa kasvoihin. Voiko tällainen suihke edes levitä tasaisesti? Jos tämän menisin ostamaan niin omalla kohdalla toimisi varmasti vain virkistänä aamuihin, iltaisin sitten jotain muuta, perinteisempää kasvovettä 🙂

    • Kyllä tämä aika tasaisesti leviää! Laitan itse yleensä pari kolme suihkausta, ja sillä kyllä saavuttaa ihan joka kohdan naamasta. Tätä voi kyllä käsittääkseni myös suihkia vanulapulle ja levittää sen avulla! Tää on kyllä selvästi ihan tottumiskysymys, tuntui tää munkin mielestä aluksi hassulta. Nyt on vain kiva ettei niitä vanulappujakaan kulu turhaan!

  3. Jee! Olen aika innoissani tästä kasvovedestä. Tätä haluan kokeilla. Inhoan turhaa vanulappujen kulutusta. Tämä kyllä vähentäisi sitä aika tavalla. Mahtavaa. Kyllähän kolme suihkaisua kasvoille on paljon vähemmän kuin se epämääräinen lorahdus kasvovettä vanulapulle. Varmasti paljon riittoisampaa suihkeena.

    • On kyllä! Jotenkin se levityskin tuntuu miellyttävämmältä, kun kasvoille tulee sellainen rentouttava ja raikastava pilvi tuotetta. 😀

Vastaa