Skip to content

Sampar Teemaviikko : Poreless Magic Peel

Sampar-teemaviikko jatkuu loogisessa järjestyksessä- puhdistusvaahdon ja kasvoveden jälkeen vuorossa on Poreless Magic Peel, uudistava ja puhdistava emulsio. Poreless Magic Peel on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu epäpuhtauksia poistava tuote, joka ei itsessään riitä kosteuttavaksi tuotteeksi, vaan toimii paremmin niiden kanssa. 

Poreless Magic Peel on osa epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle suunnattua Pure Perfection sarjaa, ja kuuluu päivittäiseen ihonhoitoon. Pure Perfection-sarjaan kuuluu myös Barely there Moisture Fluid, jota en itse ole testannut- se on sarjan kosteusvoide. 

Poreless Magic Peel on epäpuhtauksia poistava ja ihohuokosia puhdistava, ihoa hellävaraisesti kuoriva ja tulehduksia estävä ja rauhoittava emulsio. Sen tulisi jättää iho mattapintaiseksi, ihohuokoset sulkeutuneiksi ja hävittää ihon punoitusta ja epäpuhtauksia. Vaikuttavina aineina on glykolihappo, linssiuute, chaulmoogra, musta kumina sekä manukaöljy. PMP levitetään kevyesti hierovin liikkein puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin ihon kunnosta riippuen, ja tehohoitona sitä voi käyttää Nocturnal Rescue Maskin päällä. 


PMP on pakattu merkin yleisilmettä noudattavaan hennon vaaleanpunaiseen korkilliseen pumppupulloon. Pidän siitä että suuri osa sarjan voiteista ja naamioista on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin- niiden annostelu on helppoa ja siistiä, ja tuote pysyy suojassa bakteereilta. 

Yksi reilu pumppaus riittää koko kasvoille, ja tuote imeytyy todella nopeasti. Iho on sen jäljiltä mattapintainen, ja ihohuokoset selvästi pienemmän näköiset. Ohjeissa neuvotaan levittämään tämä puhtaalle iholle, mutta itse olen käyttänyt tätä aamulla kosteusvoiteen päällä. En ole halunnut laittaa kosteusvoidetta tämän päälle, sillä se saattaisi riskeerata tämän jättämän kauniin mattapinnan. PMP on toiminut siis täysin moitteetta myös kosteusvoiteen päällä! 


Olen käyttänyt PMP:tä sekä aamuin että illoin vain pahimpien hormoniräjähdysten aikaan- muuten olen käyttänyt sitä yleensä vain iltaisin. Se on rauhoittanut ihon punoitusta ja tulehduksia näkyvästi ja nopeasti, ja pienet epäpuhtaudet ovat tasoittuneet yhdessä yössä- isommat parissa. Sain testiin myös sarjaan kuuluvan Nocturnal Rescue Maskin, ja yhdessä sen kanssa tämä on rauhoittanut pahimmatkin ihokriisit ennen kuin ne ehtivät kunnolla alkaakkaan. Ihoni on ollut PMP:n käytön jälkeen puhtaampi ja tasaisempi, ja siitä onkin tullut luottotuotteeni sen helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden ansiosta. Kosteutusta tämän käytön yhteydessä ei kuitenkaan kannata unohtaa, sillä tämä ei kosteuta ihoa- vain puhdistaa. Luulen että kesällä tämän teho korostuu entisestään- naamani kun tuppaa olemaan kesällä tavallistakin ällömpi.

Hintaa Poreless Magic Peelillä on noin 33 euroa, ja suosittelen sitä lämpimästi jokaiselle joka kärsii satunnaisista epäpuhtauksista ja rasvoittuvasta ihosta. Kuivaihoisille tämä luultavasti sopii vain satunnaiseen käyttöön, rasvanaamat kuten minä taas voivat käyttää tätä päivittäin.

Onko teillä kokemusta Poreless Magic Peelistä? Miltä epäpuhtauksia poistava päivittäiseen käyttöön sopiva tuote kuulostaa?


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 


3 Comments

  1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minulle tulee helposti epäpuhtauksia, mutta iho on aika pintakuiva. Sekaihon tuotteet eivät kosteuta tarpeeksi, mutta kuivan ihon tuotteet ovat liikaa. Tämä voisi olla ihan kiva silloin tällöin, mutta tuskin pitkäaikaiseen käyttöön. Kuinka pitkään Samparin tuotteet säilyvät avattuina?

    • Tää voisi kyllä sopia sulle sitten satunnaiseen käyttöön! Tarkistin purkista, ja avaamisen jälkeen tää säilyy vuoden, eli käyttäaikaa on! 🙂

    • Vuoden käyttöaika on kyllä erinomainen!

Vastaa