Skip to content

Sampar Teemaviikko : Nocturnal Rescue Mask

Eilen esitellystä kuorinnasta jatketaan omaan suosikkiini Samparin useista naamioista- kyseessä on iholle yöksi jätettävä Nocturnal Rescue Mask! Nocturnal Rescue Mask on osa epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle suunnattua Pure Perfection-sarjaa, ja se toimii hiukan samalla tavalla kuin aikaisemmin esitelty Poreless Magic Peel- hiukan tehokkaammin vain. 

Nocturnal Rescue Mask on nimensä mukaisesti yönaamio, jonka tarkoituksena on korjata ihon virheitä, poistaa punaisuutta ja epäpuhtauksia ja tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia. NRM levitetään illalla puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, ja sen annetaan vaikuttaa yön yli- naamio pestään aamulla huolella pois. NRM:n koostumus muistuttaa iholle levitettynä hiukan kalvoa! Lopputuloksena pitäisi olla mattapintainen, tasainen iho, jonka huokoset ovat sulkeutuneet ja jolta on hävinnyt punoitus ja epäpuhtaudet. NRM on pakattu hennon vaaleanpunaiseen pumppupulloon, josta tuote on helppo annostella kädelle. Suoraan pullosta tullessa NRM on vaaleaa ja geelimäistä, ja levittyy iholle helposti. NRM:n tuoksu on huumaavan ihana! Rrrrrakastan kaikkea ruusuntuoksuista, ja NRM tuoksuu vienosti aivan täydelliseltä ruusulta. Tuoksu ei ole niin voimakas että se häiritsisi kasvoilla, mutta se tuoksuu vielä levityksen jälkeen juuri sen verran että siitä tulee hyvä mieli. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmantuoksuisista ihonhoitotuotteistani IKINÄ!

Vaikuttavina aineina NRM:ssä on linssiuute, f-vitamiini, hevoskastanjauute ja soijaproteiini. 


Olen käyttänyt NRM:ää kerran-kaksi viikossa, riippuen hiukan siitä missä kunnossa ihoni on ollut. Pahimpien hormoniräjähdysten aikaan olen käyttänyt tätä kahdesti viikossa, ja se on riittänyt rauhoittamaan hirveimmätkin hormonifinnit. Kun ihoni on ollut paremmassa kunnossa, kerta viikossa on riittänyt hillitsemään rasvoittumista ja finnien syntyä. Näin pidemmän käytön jälkeen olen huomannut parannusta ihoni yleisessä kunnossa- se tuntuu parantuvan nopeammin, ja on muutenkin helpompi käsitellä. NRM:stä on nykyään se ihontuote, jonka käyttöä oikein odotan. Sen tuoksu on ihana, ja se tuntuu iholla niin miellytävältä että odotan sen käyttöiltaa innolla. 

Hintaa NRM:llä on noin 33 euroa, eli se on huomattavasti eilen esiteltyä kuorintaa halvempi. Koska NRM on suunnattu erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, en usko että se sopisi kuivaihoisille. Kaltaiseni rasvanaamat hyötyvät tästä kuitenkin varmasti- tästä on tullut ehdoton pelastaja niille viikoille kun on se aika kuusta ja naama tuntuu räjähtävän käsiin. Voinkin lämpimästi suositella tätä kaikille jotka kaipaavat apua ihonsa epäpuhtauksiin- tällä ne häviävät yön aikana!

Miltä tällainen yönaamio kuulostaa? En ollut kokeillut yönaamioita ennen tätä, joten aluksi koko ajatus tuntui vieraalta! Nyt tämä on puhdasta luksusta.


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

2 Comments

  1. Sampar on kyllä tosi kiehtova sarja. Monet tuotteista ovat niin innovatiivisia verrattuna totuttuun, suihkekasvovesi, yön yli jätettävä naamio ja entsyymikuorinta. Virkistävän erilaista!

    • Niin kyllä on! Olin koulutuksessa silmät pyöreänä kun sain kuulla näistä tuotteista- jokaisessa on jotain kivaa ja jännää!

Vastaa