Skip to content

Sampar Teemaviikko: Daily Dose Foaming Cleanser

Ensimmäinen Sampar-teemaviikolla esiteltävä tuote on myös eniten käytetyin, ja oma ehdoton suosikkini Daily Dose Foaming Cleanser!


Daily Dose Foaming Cleanser on osa Samparin epäpuhtaalle iholle suunnattua Pure Perfection-sarjaa. DDFC:n luvataan puhdistavan hellävaraisesti sekä rasvaisen että sekaihon ja poistavan epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. DDFC:n pitäisi palauttaa tasapaino ihon rasvaisille alueille ja suojata ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Lopputuloksena pitäisi olla puhdas, tasapainoinen ja kirkas iho. 

Vaikuttavina aineina on useita eteerisiä öljyjä, mm. kaneli, laventeli, kynteli, timjami, oregano, rosmariini ja salvia. 

DDFC:n pakkaus noudattaa Samparin yltiösöpöä ja silti asiallisen siistiä linjaa- tuubi on hennon vaaleanpunainen Pariisin siluettikoristeella. 

DDFC:n tuoksu ei ole kovin perinteinen, kun sitä vertaa perusputsareihin. Tuoksussa erottuu kevyesti laventeli, rosmariini ja salvia. Vaikka yhdistelmä saattaa kuulostaa erikoiselta, on se silti todella miellyttävä ja sopivan mieto. En pidä kovin voimakkaista tuoksuista ihonpuhdistustuotteissa, ja tämän tuoksu on juuri sopiva- havaittavissa, mutta nopeasti häviävä. 

Itse tuote on valkoista ja hiukan geelimäistä, ja vaahtoaa kunnolla vasta kun sitä hieroo iholle hiukan pyörivin liikkein. Omassa käytössä totesin että tuote on parasta levittää kunnolla kostealle iholle. Olen käyttänyt DDFC:tä myös Make Up Storen Konjac-sienen kanssa kun ihoni on ollut pahimmillaan, ja sieni lisäsi DDFC:n vaikutusta juuri sopivasti!

Olen käyttänyt DDFC:tä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena osana. Kokeilin poistaa sillä kasvomeikin muutaman kerran, ja meikki kyllä lähti, mutta pidän itse enemmän siitä että tämänkaltainen putsari toimii pelkästään ihon puhdistajana- meikin poistan mieluummin öljyllä. DDFC:tä voisi käyttää myös aamuisin, mutta olen siihen liian laiska- ja kun iho kerran on pysynyt hyvänä ilmankin, pysyttelen edelleen aamun vesipesussa ja misellivedessä. 

DDFC pesee ihon huolella, muttei jätä sitä natisevan puhtaaksi. En itse pidä siitä että iho on pesun jälkeen natiseva ja kiristävä, joten tämä oli juuri sellainen putsari josta itse pidän! DDFC on pitänyt ihoni poikkeuksellisen hyväkuntoisena- ennen tämän käytön aloittamista ihoni oli omalla mittapuullani todella huonossa kunnossa ja poikkeuksellisen rasvainen. Mennyt talvi sekoitti ihoni kuntoa urakalla, ja tämä ja huolellinen kosteutus ovat auttaneet palauttamaan sitä vähitellen tavalliseen tilaansa. Muutamia hormoniräjähdyksiä lukuunottama epäpuhtaudet ovat pysyneet kurissa. Pidin muutaman kerran taukoa tämän käytössä ihan vain nähdäkseni vaikuttaako se ihon kuntoon, ja epäpuhtaudet lisääntyivät lähes välittömästi kun jätin tämän käyttämättä.

Tuote on todella, todella riittoisaa, ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Käytin tuotetta aluksi aika runsaasti, mutta pienensin annosta aika nopeasti kun tajusin suuren määrän olevan aika turha. En kuitenkaan ole yrittänyt pihistellä sen käytössä-päinvastoin! Maaliskuun alkupuolella avatusta tuubista on kulunut nyt vasta alle puolet, ja luulen että pärjään tällä tuubilla pitkälle kesään. Onneksi, sillä Samparia saa tällä hetkellä vain Viking Gracelta- onneksi valikoima on laajenemassa muillekin Viikkarin laivoille. Myös Tallinnan Kaubamajasta löytyy Sampar- osasto, ja siellä saatankin päätyä täydentämään varastojani jossain vaiheessa kesää. Samparia saa myös Sephoroista, sekä Samparin omilta verkkosivuilta, joista voi tilata tuotteita myös Suomeen. 

Inciä!

DDFC on juuri minun iholleni sopiva putsari, ja nousi heti suosikkiputsarieni kärkeen. Samparin ideologia on tarjota tuotteillaan sekä nopeita, välittömiä vaikutuksia että pitkäikäisempiä ja pysyvämpiä vaikutuksia, ja tämä on mielestäni tarjonnut molempia. Epäpuhtaudet alkoivat vähetä välittömästi tuotteen käytön aloituksen jälkeen, ja ihoni on muutaman kuukauden aikana tuntunut raikastuvan ja kirkastuvan huomattavasti. Rasvaisuus on vähentynyt selvästi, ja ihoni on selvästi tasapainoisempi kuin ennen. Erikoinen tuoksu ihmetytti aluksi, mutta totuin ja tykästyin siihen todella nopeasti. 

Hintaa Daily Dose Foaming Cleanserillä on 23€, eli hinnalla sitä ei ole pilattu. DDFC on samassa hintaluokassa monien selektiivisten putsareiden kanssa, ja omasta mielestäni todella edullinen suhteessa siihen että tuote kestää todella pitkään ja sen tulokset näkyvät varsin nopeasti. Suosittenkin DDFC:tä enemmän kuin mielelläni kaikille sekaihosta tai rasvaisesta ihosta kärsiville- kuivaihoisille tämä saattaa olla hiukan liikaa. 

Onko teillä kokemusta DDFC:stä tai muista Samparin tuotteista? 


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

4 Comments

  1. Ei vitsit, tämähän vaikuttaa tosi kivalta 🙂 Vaikkei ihoni nyt vielä olekaan tajuttoman rasvainen, veikkaan että kesää kohti mentäessä siitä voi hyvinkin sellainen tulla.

    Mulla on se kuorinta testissä, ja se on <3

    • Tää on ihan huippu! Luulen että tää voisi kesällä sopia sullekin 🙂 Se kuorinta on ihan parhautta!

  2. Kiitos tästä teemaviikosta! Haluaisin todella paljon kokeilla tältä merkiltä tuotteita, mutta en osaa valita mistä alottaisin. 🙂

    • Ei kestä! 😀 Jos jostain pitäisi aloittaa, niin suosittelisin jotain näistä perusputsareista- tai sitten jotain merkin useista naamioista ja kuorinnoista!

Vastaa