Skip to content

Saiskos olla valkoisemmat leegot? Ja arvontakin vielä?

En hymyile kuvissa niin että hampaani näkyvät. En koskaan. En ainakaan tarkoituksella- välillä joku nappaa kuvan jossa nauraa räkätän estotta ja koko hammaskalusto näkyy. En pidä niistä kuvista, en ollenkaan. Hampaani ovat suurin epävarmuuden aiheuttaja, ja niiden takia olen hyvin epävarma ja varuillaan. Jos juuri nyt voisin jotain itsessäni muuttaa, muuttaisin hampaitani. Kaikki muu on kivaa ja hyvin, mutta hampaat- voi, ne hampaat. Mistäs aloittaisin? No, etuhampaani on katkennut, kahdesti. Sama hammas siis, ja jälki on aika selvästi näkyvillä. Vuosien yörautakidutuksesta huolimatta minulla on edelleen aikamoiset torahampaat sekä ylä- että alarivistössä. Ja sitten se suurin harmi- hampaani ovat luonnostaan tummat, eikä mieltymys kahviin, teehen ja virvoitusjuomiin ole sitä tummuutta ainakaan vähentänyt.

ESAF_LISTERINE_1

Edellämainitun perusteella joku välkky saattoikin arvata että kuulun niihin toiverikkaisiin jotka takertuvat kaikenlaisiin mahdollisiin keinoihin joilla hampeille voisi tuoda edes hiukan lisää kirkkautta ja valkeutta. En odota ihmeitä, ehen, sen verran raivorealisti olen, mutta edes JOTAIN. Jos jotain saisi! No, enpä ole saanut. Mutta innokkaana kokeilen aina kun jotain uutta osuu eteen! Viimeisin uusi ja valkaiseva asia oli Listerinen Advanced White- suuvesi, jota sain testattavakseni useamman putelin. Mieskin innostui, ja molemmat ottivat paljon lupaavan suuveden käyttöön. Miehelle suuveden vahva maku ei ollut juttu eikä mikään, oma yliherkkä maku- ja hajuaistini vaati hiukan totuttelua. Pääsin kuitenkin nopeasti jyvälle, ja opin purskuttelemaan nestettä suussani niin ettei maku häirinnyt.

ESAF_LISTERINE_2

Adwanced White lupaa paljon. Hampaiden pitäisi säännöllisellä aamuin illoin- käytöllä olla valkoisemmat jo kahdessa viikossa. Suuveden pitäisi myös estää uusien värjäymien syntyä, ja sen sisältämän fluorin pitäisi vahvistaa hampaita. No, ovatko ne valkoisemmat? Omasta mielestäni kyllä. Myös Mies totesi samaa, valkoisemmat ovat. Vaaleammat ainakin. Mies on muutenkin tykästynyt AW:n, ja ottanut sen selvästi aktiivisemmin ja tunnollisemmin käyttöön kuin minä. Öhöm. Kuvasin hampaani ennen kuin otin AW:n käyttöön ja nappasin kuvat yli kahden viikon käytön jälkeen, ja eron kyllä näki. En kuitenkaan julkaise kuvia, olen pahoillani. Niin kiva kuin edistystä olisi näyttää, en ole niin sinut hampaideni kanssa että haluaisin pistää ne koko kansan ihmeteltäväksi. Ehkä vielä joskus, mutta ei nyt. Laitoin kuvat useamman kerran takaisin tähän postaukseen, mutta poistin ne joka kerta. Ei, ihan vaan ei. Yritin vakuuttaa itseäni siitä että julkaisu olisi vain voimaannuttava ja minua henkisesti kasvattava ja vahvistava kokemus, mutta EI. Jänistin.

ESAF_LISTERINE_3

Tätä postausta kirjoittaessani juttelin Annan kanssa ja pähkäilen mitä voisin vielä tästä sanoa. Tykkään tästä, ja Mieskin tykkää! Kumpikin on huomannut eron entiseen, ja toivon hartaasti että ensi viikon kalenterimerkinnöissä kummitteleva hammaslääkärikin näyttäisi peukkua hammasveden käytölle.

Nyt vertaistukea, jooko? Onko siellä muita hampaitaan häpeileviä tai niistä epävarmuutta tuntevia? Pistetään pystyyn kerho! Meidän leegot on hyvät just näin, eikö? Itse en tosin jatkossakaan kieltäydy pienestä lisävalkeudesta…

Ja hei, nyt olisi teilläkin mahdollisuus kokeilla Adwanced Whitea! Sain lukijoiden kesken arvottavaksi vielä muutaman lisäputelin, joten pistetäänpäs ne nyt jakoon. Arvon kolme kahden Adwanced White- pullon settiä kaikkien tätä postausta kommentoivien kesken. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 08.11.2015 saakka. Arvonta päättyy 23:59 08.11, ja arvon voittajat mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Postauksen tuote ja arvontapalkinnot saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

53 Comments

 1. Joo mä haluan testata 🙂 Omat leegot eivät ole kovin tummat enkä juo kahvia tai punkkua saatika tupakoi, silti toivon säännöllisesti niiden olevan vaaleammat. Olen USA-ressuilta ostanut ja myös kavereilla diilauttanut valkaisuliuskoja jotka ovat kyllä olleet tehokkaita. Tokihan näissä valkaisevissa aina mietityttää se, tekevätkö ne hallaa hampaille. Ekat liuskat minulle toi suuhygienistiopiskelijakaverini joten siksi uskalsin käyttää. Mä olisin kyllä tosi mielelläni nähnyt ennen/jälkeen kuvia, edes jotenkin rajattuna. Jos arastelet koko purukaluston näyttämistä niin sävyeron voisi nähdä ihan muutamasta hampaastakin jos kuvia olisi saanut rajattua niin? Mutta toki ymmärrän että jos se tuntuu liian pahalta niin ei blogiin pidä laittaa mitään ahdistusta aiheuttavaa 🙂

 2. Hep! Mulla on legot suussa vinksinvonksin ja lisäksi tykkään kahvista, teestä ja punaviinistä joka kyllä näkyy. Voisin siis osallistua uteliaisuuttani arvontaan, sillä mieluusti tätä testaisin valkaisevien hammastahnojen ohella:)

 3. Hampaat pidetään visusti piilossa täälläkin. Yläetuhampaani ovat muita hieman pidemmät ja niiden välissä on vieläpä rako. Eli jänismäisiä hymyjä jo viimeiset 33 vuotta.

  Vaalennuskaan ei olisi pahitteeksi, joten mielelläni lähtisin tuota suuvettä kokeilemaan, vaikka maku vähän hirvittääkin.

 4. Kuorotipu Kuorotipu

  Mä olen sisaruksistani ainoa, joka ei ole käynyt läpi oikomishoitoa. Eli siis se, jolla hampaat ei todellakaan ole suorat, mutta purentaviat ei ole pahat. Lisäksi luonnostaan kellertävä hammasluu, vuosien tupakointi (lopetettu kylläkin), cola-addiktio sekä mieltymys kahviin ja mustaan teehen.. No mä häpesin hampaitani reilusti yli 25 vuotiaaksi. Sen jälkeen olen oppinut, ettei mun hampaat ole rumat ja hymyileminen niin että hampaat näkyy tuo mun persoonaani paremmin esille. Keväällä jopa valitsin työsähköpostiin valokuvan jossa hampaat.

 5. Tingeling Tingeling

  Täälläkin pidetään hampaat piilossa :/
  Hampaiden välit ovat olleet tummat niin kauan kuin muistan. Juon paljon teetä, joskus punkkua ja lisäksi minulla on vielä se hyvin epäterveellinen tapa joka tummentaa hampaita. Valkaisu tahnoja olen kokeillut erilaisia. Vähän ne vaalentavat, mutta käyttö loppuu lyhyeen koska mielestäni suuhun ei jää tarpeeksi raikas tunne.

 6. Heli Heli

  Täälläkin tahdottaisiin testata! Hammasraudoista huolimatta hampaat jääneet ihanasti hieman vinksin vonksin ja kateudella aina tulee tuijoteltua tasaisia, valkoisia hammasrivejä niillä onnellisilla jotka sellaiset omaavat. Jos edes saisi hieman valkoisemmiksi omia palikoita niin olisin tyytyväinen. 🙂

 7. Memms Memms

  Oii, olisi kiva kokeilla! Mun hampaat ovat onneksi suorat ja muuten nätit, mutta keltaiset. Varsinkin kulmahampaat ovat kamalan näköiset. Kahvi ja yupakka ei varmasti auta tähän hommaan…. 😀

 8. sari sari

  Tiedän mitä tarkoitat, itselläkin oli raudat lapsena mutta oikomistulos ei ihan pysynyt ja vanhemmiten etuhampaiden asennot osittain palautuivat. Sitten oli muutama lohkeamia hampaiden etukulmissa ja rako etuhampaiden välissä. Muutama vuosi sitten menin hammaslääkäriin joka teki neljä etuhammasta uusiksi eli tehtiin kruunut omien hampaiden päälle. Vähän mietitytti se koska omat hampaat jouduttiin tietenkin hiomaan että kruunut voitiin laittaa. Mutta voin sanoa että päivääkään en ole katunut. Siisti etuhammasrivistö eikä tarvitse enää miettiä miltä näyttää, vaikkakin sen voin sanoa, että itse niitä miettii enemmän kuin mitä muut ihmiset. Muutaman tonnin homma maksoi, joten ei ihan ilmaista mutta näillä pärjää hautaan asti. En halunnut mitään posliinilaminaatteja, joita pitää muutaman vuoden välein korjailla. Enivei, halusin sanoa, että ymmärrän tunteesi, vaikka epäilenkin, että tilanne ei ole lainkaan niin huono, miltä itsestä tuntuu. Hampaanvalkaisutuotekin kiinnostaa tietenkin, koska suurin osa hampaista edelleen normisettiä ja niihin olisi vähän valkoisempi sävy hyvä. Uudet kruunut ovat hieman vaaleamman kuin omat mutta en ottanut mitään amerikkalaisen filmitähden supervalkoisia leegoja. Joten arvonnassa mukana tietenkin! Ja sori pilkkuvirheistä mutta tällä iPadilla ei aina jaksa kaikkea naputtaa…

 9. ninamaria ninamaria

  Juu, täällä tuota samaa ongelmaa hampaiden tummumien kanssa, kiitos siihen vaikuttavien elintapojen… Mulla oli onneksi raudat nuorempana, eli nyt hampaat ovat sentään suhteellisen suorat, mutta etuhampaat on hassut, isommat kuin muut 😀 purennan korjaus on tuntunut jääneen oikomishoidossa puoliväliin, mikä harmittaa! Oikomishoitojen vuoksi suusta puuttuu viisi tai kuusi hammasta mutta ihan nätisti ne kolot saatiin huomaamattomaksi.

  Ja valkaisevat hammastuotteet kiinnostavat aina! 🙂

 10. alisa alisa

  Minulla on muutama hammas persoonallisesti vinossa, niitä on raudoilla ja ties millä yritetty oikoa tuloksetta. Teininä hampaitani peittelin ja olin niistä harmissani. Nyt aikuisempana, kymmenen vuotta myöhemmin, hymyilen ajattelematta hampaitani. 🙂 Ahkera kahvinjuonti on värjännyt hampaitani tasaiseen tahtiin tummemmaksi, joten mielelläni testaan aina uusia vaalentavia tuotteita. 🙂

 11. Noora Noora

  Mulla ei ole hampaiden kanssa koskaan ollut mitään sen suurempaa ongelmaa, ovat suorat ja kohtuu valkoisetkin, mutta ainahan ne voisivat olla vielä valkoisemmat 😛 Mukana arvonnassa siis!

 12. Lily Lily

  Ennen pidin etuhampaistani, mutta viisaudenhampaat ovat työntäneet ne vinoon. Pelkään viisaudenhampaiden poistamista niin paljon etten halua jos ei ole ihan pakko. Hampaani ovat aina olleet aika keltaiset mutta viime aikoina niihin on tullut ihan tummia pinttymiäkin. Eli valkaisevat tuotteet on jees kuhan ei vahingoita kiillettä.

 13. lellu lellu

  Oo testiin kyllä kiitos 🙂

 14. Hammashäpeä on kyllä niin tuttu. Saat siis vielä kiittää kuitenkin onneasi ettei törmättykään messuilla, olisit varmaan joussut karkuun kun olisin suuni avannut : D

 15. taika taika

  Hei, ihanaa, haluan osallistua arvontaan. Itelleni valkoisemmat hampaat olisi yksi pikku unelma. Katson itsekin nykyään ihmisten hampaita ja keltaiset hampaat antaa jotenki huonon vaikutelman. Omat hampaat on kyllä aika kellertävät. varsinki kulmahampaat.

 16. Täällä yksi hampaitaan häpeilevä hei. Luonnostaan tumma hammasluu yhdistettynä leipuri-kondiittorin ammattitautiin eli runsaasti reikääntyviin hampaisiin, erisävyiset paikat, tupakointi ja kahviriippuvuus ovat tehneet muuten ihan suorista ja somista hampaistani järkyttävän tilkkutäkin. Testaisin mielelläni, pureeko suuvesi moiseen katastrofiin

 17. Kaisu Kaisu

  Osallistun mielelläni arvontaan. Oma hammasvärini on kellertävä eikä niitä kyllä valitettavasti valkoisiksi saa. Kaikki mikä oikeasti vaalentaa keltaisuutta on tervetullutta. Aina kannattaa kokeilla =)

 18. Mulla ei ole hampaissa mitään muuta vikaa kuin, että ne on liian keltaset, joten mukana arvonnassa ehdottomasti!

 19. Sannak Sannak

  Mielellään testaisin 🙂
  Ja kyllä, ei ne hampaat itsellekään ole mikään ylpeydenaihe. Mieluummin pidän kuvissa suun kiinni kuin hymyilisin koko rivistöllä.

 20. Heli Heinonen Heli Heinonen

  Mukavaa olis päästä testaamaan. Olen tästä tuotteesta mielenkiinnolla lukenutkin sieltä täältä.

 21. Karovain Karovain

  Minä olen suhteellisen tyytyväinen hampaisiini, kiitos useiden vuosien tuska hammasrautojen kanssa. Toki aina voisi vähän täytellä ja tasoittaa, mutta en ajattele asiaa sen kummemmin. Sen sijaan röökinpoltto (hyi) ja kahvin/teen juonti saattaa näissä näkyä, joten olisi mielenkiintoista testata tuo suuvesi. 🙂 Olen joskus kokeillut valkaisevaa hammastahnaa, en sen kummempaa.

 22. kanerva kanerva

  Aika ajoin suunnittelen hampaiden valkaisua erinäisin toimenpitein, mutta valkaisevien tahnojen käyttöä lukuunottamatta ei ole tullut otettua asiaksi. Tätä suuvettä olisi kyllä kiva kokeilla!

 23. Sinzu Sinzu

  Täällä kaivattaisiin valkoisempia hampisia 🙂 Alahampaat mulla on vinksin vonksin, mutta koitan kiinnittää ihmisten huomion leveään hymyyni, joten jos hampaani olisivat valkoisemmat olisi tämä hämäyshymykin loistavampi 😉

 24. Teija Teija

  Tuota on pitänyt jo jonkin aikaa kokeilla, mutta en ole vielä ehtinyt. Mukaan siis.

 25. Viivi Viivi

  Osallistun! 🙂

 26. Chaos Chaos

  Todellakin tahtoisin testata! Mä häpeän omia keltaisia hampaitani ja kalmankalpea iho vaan korostaa keltaisuutta, jes, ihanaa…ei kukaan mun hampaistani mitään ole sanonut, mutta tuskin kukaan kehtais mua keltahampaaksi haukkuakaan joten haukun itse itseäni 😀 En itsekään suostu kuviin missä pitäis hymyillä hampaita näyttäen, eijei.

 27. Ann A Ann A

  Mukana arvonnassa, ehdottomasti.

 28. Sari Sari

  Todella mielenkiintoinen tuote. Haluan ehdottomasti testiin.

 29. -----almis----- -----almis-----

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan tuotetta…valkoisemmat hampaat eivät olisi pahitteeksi 😉

 30. Riia Riia

  Tää postaus oli kun mun suusta (kaksoismerkitys!).
  Hampaat on vähän miten sattuu ja kuvia en todellakaan julkaise jossa hammasrivistö esiintyy. Tummuus hampaissa lisää merkittävästi epävarmuutta entisestään.
  En oo suuvesien ystävä, mutta tätä aion testata.

  Vinkkinä myös oma suosikkini: oral b 3d white luxe (shakiran mainostama) hammastahna toimii loistavasti ainakin mulla. Oon huomannut selkeän eron ja myös saanut kommenttia useammaltakin tyypiltä lähipiirissä hampaiden selkeästi vaaleammasta väristä. Tästä en hevin luovu! Kantsii estata

 31. Mulla on kanssa tämä tuote testijonossa, joten en osallistu arvontaan. Mutta vertaistukea löytyy täältä. Rautoja on ollut suussa jos jonkinlaista, katkennut etuhammas ja keltaisuutta. Mä oon huomannut, että säännöllinen hammaskivenpoisto puhdistuksineen pitää hampaat selvästi vaaleampina, pitäisikin varata aika taas…

 32. TJ TJ

  Täällä eräs vinohammas joka ei myöskään hymyile kuvissa niin että hampaat näkyisivät. Itse en lapsena saanut rautoja (vaikka olisin halunnut kun eivät olleet tarpeeksi vinot) ja nyt aikuisena kylläkin jos olisi vain varaa maksaa muutama tonni niistä… Viisitoista vuotta tupakointia myös jättänyt jälkensä, tosin nyt reilut kaksi vuotta ilman tupakkaa 🙂 Koska tässä on vuosien varrella tullut jo testattua tuloksetta kaikki mahdolliset valkaisevat tuotteet, osallistun arvontaan.

 33. Viivi Viivi

  Keltaisilla torahampailla mukana arvonnassa.. 🙂

 34. laika laika

  olisi kiva kokeilla!

 35. Viipu Viipu

  Mielelläni testaisin. Hammaskompleksi löytyy nimittäin täältäkin. Vuosien oikomishoidon jälkeenkään en ole purukalustooni oikein tyytyväinen, ja valkoisemmatkin hampaani voisivat olla, joten tässä voisi olla tuote, johon tarttua seuraavaksi.

 36. johanna johanna

  tätä haluaisin kyllä kokeilla eli osallistun

 37. Marianna Marianna

  Täällä kanssa yksi melko keltahampainen mukana arvonnassa! Kokeiltu on myös kaikenlaisia valkaisua lupaavia tahnoja, mutta eipä niillä juuri ole muutosta saatu aikaan… jospa tuo suuvesi vaikka toimisi 🙂

 38. Sisko Sisko

  Juu, kuvatessa ei hymyilytä ja etukäpälä on usein suun edessä… Juuri eilen mietin, että oliskohan ne laminaatit miten kalliit, kun ei Yotuelista näytä iloa olevan. On ne. Kalliit. Mielelläni tätäkin kokeilisin.

 39. Maisa Maisa

  Feel you. Kahvinystävänä olisi kiva kokeilla tätä! 😉

 40. Myy Myy

  En halua osallistua arvontaan, mutta haluan avautua siitä, miten hirveällä tuskalla muksuna oiotut hampaat ei ole pysyneet suorina. Perkele.

 41. Elise H. Elise H.

  Kokeilisin mielelläni 🙂 Paheeni on Pepsi Maxin lipittäminen, joten tarvetta olisi.

 42. Jolana Jolana

  Mukana arvonnassa 🙂

 43. salli salli

  Joo mulla on hieman tummentumia hampaissa vaikka hoidan niitä hyvin. Olis kiva kokeilla noita tuotteita. Mukana siis.

 44. Sunday Sunday

  Kyllä kiitos, valkoisemmat hampaat olis erittäin tervetulleet tännekin! Lisäksi mun hampaat on vinot ja hieman ulkonevat, olis kuulema lapsena pitäny oikoa, purentani on siis päin… kallista hommaa alkaa nyt oikomaan! 🙁

 45. Marjo Marjo

  Täällä yksi hampidensa inhoaja.minulla oli kaikki mahdolliset oikomislaitteet mitä maa päällään kantaa, ja lopputulos oli silti..noh, kuten hammaslääkärini totesi että jos en aio ryhtyä missiksi turha näille mitään on enempää tehdä.
  Kuvissa en todellakaan hymyile niin että hampaat näkyvät, koska en vaan pysty. Ymmärrän todella hyvin ettet halua hampaitasi kaiken kansan katseltavaksi, ja on ihan oikein että jos ei tunnu siltä niin sitten ei.
  En ole juurikaan kokeillut mitään valkaisevia aineita, mutta jos tuosta oikeasti on apua niin kiinnostuin kyllä. Mikäli arpa-onni osuu kohdalle, kuka tietää miltä nämä vinot legot saisi näyttämään 😀

 46. Nelliina Nelliina

  Mullakin on samanlainen hammaskompleksi, joten eiku mukaan arvontaan 🙂

 47. viiviK viiviK

  mun hampaathan muistuttaa värimaailmaltaan erästä puikulaista hedelmää…eli tämä todellakin tulisi tarpeeseen 😀

 48. satu satu

  Mielelläni testaisin 🙂

 49. Hukkakukka Hukkakukka

  Osallistun ehdottomasti, menisi testaukseen heti!

 50. Päivi Päivi

  Hampaat on vähän miten sattuu suussa, mutta en anna sen häiritä hymyilyäni. Hampaiden kellertävyys sen sijaan häiritsee, joten testailen aina innolla kaikkia mahdollisia edullisia valkaisijoita. Tämä kuulostaa hyvältä!

 51. Paula Paula

  Hymyilen paljon ja usein. Hampaani eivät ole tasaiset ja valkoiset, mutta ei onneksi vaikuta iloiseen mieleen.
  Olisi ihana voitto.

 52. klaara klaara

  Minulla on aina ollut keltaiset hampaat, joskus ne on joillakin tahnoilla vaalentuneet, mutta teen ja punaviinin lipittäjänä ne eivät kauaa pysy vaaleampana. Tätä tuotetta en ole vielä kokeillut mutta lukenut useista blogeista, että se auttaa.

Vastaa