Skip to content

Saaliskertymä

Täällä ollaan, hitaasti mutta varmasti! Lähdetään turvallisesti liikkeelle viimeaikojen ostoksilla. Ei mennä heti alkuun aivan villiksi. Huom. alkuun- villiintymisaikomus on. Pikkupaussin aikana on läpikäyty mm. Makeup Geek-swatchit, joten ne olisivat tulossa tässä lähiaikoina! Koin jo pientä omatunnon vihlontaa viikonloppuna kun tajusin etten vaan pysty vielä postaamaan, ja vikisinkin siitä nyt alkuviikosta Annalle. Anna on kiva, Anna ymmärsi, Anna tuki. Nyt yritetään palailla säännöllisen epäsäännöllisesti vanhaan joka toinen päivä- postaustahtiin! Kaikki on siis ihan hyvin, ei hätää.

ESAF_HAUL_1

ASIAAN. Olen tehnyt kesällä jonkin verran ostoksia, jotka eivät ole näkyneet vielä täällä blogin puolella. Aika tiheään tahtiin päivittyvän Instagramin puolella nämä aarteet ovat jo vilahtaneet, mutta nyt olisi aika esitellä ne kunnolla täälläkin. Ihan alkuun vilautan jenkkilän ostokseni, jotka tein jälleen kerran ihastuttavan ystäväni kautta. Samantha oli taas kerran ihana ja hoiti puolestani tilauksen Sephoraan, ja toimitti tuotteet eteenpäin minulle. Thank you again, Sam, you are a lifesaver and simply the best!

ESAF_HAUL_2

Kun tilaisuus Sephora-tilaukselle tuli, tiesin aika välittömästi mitä haluaisin. Tarten Tartelette- paletti oli kummitellut ostoslistallani jo IKUISUUDEN, ja kun sitä keväällä aiemmin himoitsin, oli mokoma loppu joka paikasta. Nyt tuota nudepalettien aateliin kuuluvaa aarretta taas sai, ja se oli hyvin luonnollinen valinta ostoslistalleni. Tilausta tehdessäni myös Beccan ja Jaclyn Hillin yhteistyönä syntynyt korostuspuuteri oli myynnissä, joten sekin oli pakko tilata. On muuten ollut saapumisensa jälkeen käytössä ihan_joka_kerta kun olen naamaani meikkiä sutinut. Kyseinen sävy on kuin tehty kesään- lämmin sävy tuo ihanaa hehkua kalmonkin iholle. Lightscapade on aina hyvä, mutta välillä sitä kaipaa iholleen oikein lämmintä hohtoa. Tässä sitä todella riittää!

Samaan syssyyn tilasin muutaman sävyn Kat Von D:n mattahuulipunista. Valitsin sävyt Berlin ja Lolita, ja näistä kahdesta Lolita on ollut aika ahkerassa arkikäytössä. Berlin on sen verran kirkas sävy että sitä en ole uskaltanut ottaa kiireaamuina noin vaan käyttöön, vaatii hiukan tarkempaa levitystä ja silleen…

ESAF_TARTE_TARTELETTE_PALETTE_1

Niin, se Tartelette. Kat Von D:n Shade&Light- palette on sekin IHANA, mutta tämä on jotain ihan muuta. Molemmat ovat ihan huippuhyviä, mutta sävyvalikoima on jotenkin eri nudesävyistä huolimatta. Olen koonnut hitaasti mutta varmasti materiaalia suureen nudepalettivertailuuni, ja nyt kun Tartelettekin on lisätty kokoelmiin luulisin että kohta voisi olla aika saada tuo jättivertailu ulos.

ESAF_HAUL_3

Päädyin heinäkuun lopussa ihan täällä Helsingissä Ruohonjuuren kautta Kicksiin, ja löysin itseni lopulta kotoa muutaman täysin suunnitellun ja vähemmän suunnitellun ostoksen kanssa. Menin Ruohonjuureen ostamaan pikkupurkin Moan Green balmia (iso purkki hävisi johonkin putkiremppamuuttojen yhteydessä) ja sen kaveriksi Terre D’Ocin balmin. Kumpikin on osoittautunut käytössä kertakaikkisen mainioksi, ja Terren rasia on ihan vaan KAUNIS. Plussaa käsilaukkuni terroria kestävästä metallirasiasta! Vähemmän suunnitellut ostokset löytyivätkin sitten Kicksistä. Osaa olin kyllä harkinnut jo pidemmän aikaa ja tilaisuus vain sattui osumaan kohdalle, osa taas oli ihan puhtaasti heräteostoksia. Anastasia Beverly Hillsin Contour Cream Kit on ollut haaveissani jo kaaauan, ja Medium- sävyn osuessa nenän eteen en voinut vastustaa kiusausta. Sävyt ovat toki hiiiukan tummia ihonsävylleni, mutta pienellä miksailulla ja kikkailulla nämä ovat olleet oikein sopivia. Ja riittoisia! Uusi Brow Wiz taas oli ihan oikeasti ostoslistalla, sillä aiempi Taupe-sävyni meni ja loppui jo jokin aika sitten. Halusin Blonde-sävyisen Dip Brown rinnalle jonkun tummemman Brow Wizin, ja Medium Brown vaikutti hyvältä. MB on osoittautunut käytössä ihan mahtavaksi pariksi Blondelle- se täydentää mahdolliset kolot sun muut mainiosti.

ESAF_HAUL_4

Sitten niihin heräteostoksiin. Omistin ennestään Kicksiltä meikkivoide- ja poskipunasiveltimen, ja olen ollut niiden laatuun oikein tyytyväinen. Kun eteeni osui kaksi synteettistä meikkivoidesivellintä, en voinut vastustaa kiusausta. Suipompi sopii erityisesti varjostusten tekoon (ja tietty sen meikkivoiteen levitykseen) ja litteämpi versio taas on erityisesti korostusvärejä varten tarkoitettu. Oikein kivoja molemmat! Samaan en voi vastustaa- syssyyn meni hassunmallinen meikkisieni. Kuivana tämä hassu tuplapallura on todella jäykkä, mutta kosteana se muuttuu todella löysäksi ja helppokäyttöiseksi. Tasaisilla päillä saa TODELLA peittävää jälkeä aikaiseksi, pyöreämmillä pinnoilla tulee kevyempää jälkeä ja häivyttely on helpompaa.

Viimeinen heräteostos löytyi kassalta. Olivat mokomat olleet fiksuja ja iskeneet OPIn uusimmat kokoelmat kassalle esille. Uuden Coca Cola- kokoelman ihana, erikoinen vihreä oli sen verran lumoava ja erilainen että se päätyi mukaan kotiin. Peitti kolmella kerroksella ja kesti hyvänä viikon- olen kovin tyytyväinen.

Sellasia! Kiinnostaako joku edellämainituista ihanuuksista erityisen paljon? Mistä haluaisitte lukea enemmän?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

20 Comments

 1. Ja minkä postauksen sä laitoit esille..!! MÄKIN HALUAN. Huh. Money well spent, honey.

  • :DD Mä tiedän mitä mä teen. Ainakin jos meikkejä oon ostamassa. 😀

 2. Tuo Tarten paletti on aikas ihana! Ehdottomasti brändi jota haluaisin kokeilla, mutta se tilaamaan, aah niin ihanan hankalaa. 😀

  • Se on!! Tarte on muutenkin merkkinä ihan mahtava ja tosi kiinnostava. On ihan tyhmää että se niiden tuotteiden tilaus on niin hankalaa!

 3. Kuola valuen näitä kuvia tuijottelin! 😀 Ja jes, nudesävyjen ystävänä odotan innolla vertailua 🙂 Tarten paletti nousi kyllä heti himotuslistani kärkikahinoihin.

  • 😀 Kuolaus on hyvä! 😀 Nudepalettivertailu tulee olemaan eeppinen kun se sitten joskus tänne ilmaantuu. Teen sen hitaasti mutta varmasti, ja oikein huolella. 😀

 4. sari sari

  Nudepalettivertailu kuulostaa mielenkiintoiselta. Yksittäisistä tuotteista tuo Anastasian contour kit kiinnostaa eniten.

  • Sitä se on! Nyt vaan työllä ja vaivalla yritän saada sen valmiiksi. Anastasian Contour Kit on kyllä tosi mielenkiintoinen tuote- niin paljon mahdollisuuksia!

 5. AP AP

  Odotan innolla nudepalettivertailua!

  • Minäkin, sitä että saan sen kunnolla valmiiksi! 😀

 6. Noora Noora

  Aivan ihania ostoksia jälleen kerran! <3 Pää aivan pyörällä kaikesta kauniista, jota täältä sun blogista löytyy – ehdithän varmasti käyttämään kaikkia aarteita tarpeeksi usein? 😀

  • Ainakin yritän! Mulla on sellainen hidas mutta varma karsintakierros menossa. Käyn kaiken läpi, ja pohdin pitkään ja hartaasti tarvitsenko/käytänkö. 😀 Jos en, menee sitten kiertoon. 😀

 7. HALUAN. TARVITSEN. OSTAN.

  Ja tuo Jaclyn Hill-korostuspuuteri, ah! Se siellä päin kaikuva kateellinen vikinä tulee Tampereelta 😀

  • NIIN TARVITSET. OSTAT.

   Ihmettelinkin että mikä täällä vinkuu. 😀

 8. Champagne pop kiinnostaa eniten ! Odottelen vielä omaani saapuvaksi, enkä malta odottaa. Eikä asiaa auta yhtään kaikkien hehkutus kyseisestä tuotteesta 😀
  Tartelette kotiutui muutama kuukausi sitten ja onkin ollut käytössä todella usein, vaikka en yleensä käytäkkään viileitä sävyjä kesäisin juuri koskaan.
  Nudepalettivertailua odotan innolla, sillä niitä ei vain voita mikään. 🙂

  • Oi, mutta oot sentään tilannut sen! Champagne pop on kyllä aivan huippu ^^ Tartelette on mun silmissä todellinen aarre, ja menee aika monen muun nudepaletin ohi. 😀

 9. Mä en kestä, tuo Tartelette on niin ihana <3. Se on pakko saada! Voi, missä on mun Sephora välittäjä?? 😀

  • Tartelette on AARRE! 😀 Oon käyttänyt sitä nyt melkein päivittäin, joku sävy on koko ajan silmillä!

Vastaa