Skip to content

Ruusukultaa silmillä

Ensimmäinen uusilla Zoeva- paleteilla tehty meikki, olkaa hyvä! Tämä naama on tiistailta, eli ihan perus arkimeikki töitä varten. Meikkasin kuitenkin aika innolla uusien palettien inspiroimana, ja uskalsin pienestä kiireestä (voi torkku minkä teit) huolimatta tarttua Rose Golden- paletin Just a Rose- sävyyn. Just a Rose on oikein kaunis, hiukan kultaan taittava vaalea punaoranssi, joka olisi saattanut huonompana päivänä aiheuttaa kiireen kanssa lähinnä ihottumaisen meikkilookin. Onneksi tiistai oli hyvä päivä, ja silmämeikki näytti meikiltä eikä tulehdukselta.

Kulmaluulle pääsi Naturally Yours- paletin First love, ja reunojen häivyttelyyn saman paletin Pure. Just a Rosea levitin koko luomelle. Varjostukset tein NY:n Soft&Sexyllä ja Slow dancella, ja sisänurkkaan valoa toi MACin Fresh blade.

Käytin tätä meikkiä tehdessäni ensimmäistä kertaa Zoevan siveltimiä, ja olen vaikuttunut. Siveltimet sopivat omaan työskentelytyyliini mainiosti, ja harjakset (osassa taklonia, osassa luonnonkarvaa) olivat pehmeitä ja hyvin sidottuja.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_LOOK_1

Naamalla jälleen kerran jo vakioksi muodostunut MAC- kombo. Kyseinen setti on minulle nykyään aika varma ja turvallinen valinta, sillä tällä yhdistelmällä on vaikea mennä vikaan. Siisti ja kestävä pohja syntyy äkkiä, ja pahimmassa kiireessä peiteaineen voi korvata käytössä olevalla meikkivoiteella. Uusi Pro Longwear kun pärjää yksinäänkin jo monelle peiteaineelle! Poskille sudin jälleen Briar Rosea. BR oli aika lailla rakkautta ensikäytöllä. Olin kyllä jo muutenkin ihan mennyttä kyseisen tuotteen edessä, mutta käyttökokemus vain vahvisti lämpimiä tunteitani tuota aarretta kohtaan.

ESAF_ZOEVA_ROSE_GOLDEN_LOOK_2

Koska poskilla oli viileää pinkkiä, päätin jatkaa pinkkiteemaa huulille. L’Oréalin uusi Le Gloss- kiilto sävyssä Mafia Gloss oli ensi kertaa tosikäytössä, ja osoittautui mainioksi työsävyksi. Kirkas muttei kuitenkaan liian räikeä, ja kesti yllättävän hyvin koko työpäivän ajan! Taisin lisätä kiiltoa päivän aikana vain kerran, eikä sävy silloinkaan ollut juuri kadonnut huulilta. Lämpimän silmämeikin ja viileämpien huulten ja poskipunan yhdistelmä osoittautui hauskaksi ja toimivaksi, ja koko meikki oli muutenkin yksi viimeaikaisista suosikeistani.

Tajusin vasta postausta naputellessani että unohdin ottaa tämän meikin (ja muidenkin edellisten…) tuotteista kuvat. Korjaan asian lähipäivinä ja päivitän kuvat postauksiin, sen verran jäi itseänikin kaivelemaan asia. Vahingosta oppii? Pistin itselleni muistilapun meikkipöydälle, jos se auttaisi.

Mitä pidätte Zoeva- kokeilusta?

Silmät/Eyes: UDEPP, Zoeva Naturally Yours First Love, Pure, Soft&Sexy, Slow Dance. Zoeva Rose Golden Just a Rose, MAC Fresh blade. IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Sensai loose powder, MAC Pro Longwear Powder/pressed Light Plus, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Briar rose beauty powder, MAC Lightscapade

Huulet/Lips: Yves Rocher Automatic lip liner Mauve Boisé, L’Oréal Paris Infallibe Le Gloss Mafia Gloss saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

2 Comments

  1. Noora Noora

    Wow mitkä huulet! Tuo Mafia Gloss täytynee hankkia itsellekin 😛

    Ja meikki on muutenkin kovin kaunis! Tilasin muuten itsekin täsmälleen saman Zoevan sivellinsetin keväällä kuin sulla ja oon tykännyt tooosi paljon 🙂

    • Kiitos! ^^ Ja oohhohhoo, joo, Mafia Gloss, kyllä. Suosittelen. Mulla on näitä kolme eri sävyä, ja tää Mafia on ihan ylivoimainen!

      Onpa muuten kiva kuulla! ^^ Oon todella, TODELLA tykästynyt siihen settiin, ihan mieletön. Ne siveltimet on ihan mahtavia!

Vastaa