Skip to content

Rosewood Praline

Mulla on vielä jemmassa jonkin verran meikkikuvia ajalta ennen hiusmuutosta. Meinasin ensin jättää ne kokonaan julkaisematta koska ne ei oo enää ihan ajan tasalla, mutta se ei olisi ollut reilua kivoja meikkejä kohtaan. Tässä näitä nyt sitten tulee! Pakko muuten myöntää ettei oo kyllä yhtään ikävä tota pitkää lettiä. Oon riemuinnut tätä hiusten lyhyempää pituutta ihan joka päivä!

ESAF_LOTD_ROSEWOOD_PRALINE_1

Tässä meikissä (joka on ihan arkiselta duunipäivältä näin btw) käytin aika paljon IsaDoran syksyn uutuuksia. Uusia juttuja on silmissä, huulilla ja poskilla!

ESAF_LOTD_ROSEWOOD_PRALINE_4

Meikkipohjan tein lemppariyhdistelmäkseni nousseella Kat Von D:n Lock It-meikkivoiteen ja Lumenen Longwear Blurin sekoituksella. Noiden kahden sekoitus on sävyltään mulle just eikä melkein oikea! Lisäksi tolla duolla saa kestävän mutta kuitenkin luonnolliselta näyttävän pohjan. Tykkään. Kovasti. Poskipunaksi valitsin IsaDoran uutuuksista Perfect Blushin sävyssä Soft Coral. Korostukset sudin Face Sculptor Strobing-paletilla.

ESAF_LOTD_ROSEWOOD_PRALINE_3

Silmämeikissä käytin yhtä Soft Suede -nelikon hohtavampaa sävyä ihan koko luomella, ja korostin sisänurkkaa kevyesti Strobing -paletin hohtosävyillä. Ripsiväriksi valikoitui uusi Insane Volume Lash Styler, josta on alun kankeuden jälkeen tullut mun uusi lemppari. Kun otin ton ripsivärin käyttöön mun ripsillä oli joku outo kasvuvaihe, ja mulla oli useampi pätkäpituinen ripsi kasvamassa=mikään, siis MIKÄÄN ripsari ei näyttänyt mulla hyvältä. Nyt ollaan onneksi jo voiton puolella.

ESAF_LOTD_ROSEWOOD_PRALINE_2

Mun ehdoton lemppariosuus tässä meikissä oli kuitenkin huulimeikki! Nimesin postauksenkin huulimeikin tuotteiden mukaan, ehheh. IsaDoran syyskokoelmassa marssitettiin esille useampi ihan uusi huulituote, ja oon aika rakastunut sekä Lip Desire Sculpting Lipstick-puniin ja Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof-rajauskyniin. Jos noista pitää valita, niin rajauskynät on mun suosikkeja! Molemmat on kuitenkin tosi toimiva, ja niitä yhdistelemällä saa tosi kivoja ja syksyisiä huulimeikkejä. Tässä käytin Praline-rajauskynää yhdessä Rosewood-punan kanssa, ja ai että kuulkaa. Kokeilin Praline-kynää ja punaa yhdessä ja sekin oli kiva, mutta tää Praline-Rosewoodkombo on kyllä enemmän mun juttu. Vähän tummempi mut kuitenkin luonnollinen! Lip Desire Sculpting-punat on todella kermaisia, ja tuntuu huulilla tosi miellyttävältä. Painelin itse kiiltoa pois paperilla koska oon enemmän mattaisesta lopputuloksesta pitävä, mutta erityisesti tummemmissa sävyissä se kevyt kiilto on ihan mieletön!

Ootteko jo nähneet noita IsaDoran uutuuksia kaupoissa?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, IsaDora Eyeshadow quartet 10 Soft Suede saatu, IsaDora Face Sculptor strobing 20 Cool Glow saatu, IsaDora Insane Volume Lash Styler saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Kat Von D Lock-It Foundation Light 42, Lumene Longwear Blur Foundation 0 Valon Hehkua saatu, RCMA Loose powder, NYX Taupe Blush, IsaDora Perfect Blush Soft Coral saatu, IsaDora Face Sculptor strobing 20 Cool Glow saatu

Huulet/Lips: IsaDora Lip Desire Sculpting Lipliner Waterproof Praline saatu, IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick Rosewood saatu

Vastaa