Skip to content

Rimmel Lasting Finish Nude 25HR meikkivoide

Rimmelin uusi Lasting Finish Nude 25HR-meikkivoide on ollut esillä vähän kaikkialla, ja se on yllättänyt monet selepuolta suosivat kosmetiikkabloggaajat. Hyppäänpä minäkin samaan yllättyneiden kelkkaan ja kerron oman arvioni tästä edullisempaa linjaa edustavasta meikkivoideuutuudesta.

Aloitetaan kertomalla etten ollut kokeillut tätä ennen ainuttakaan Rimmelin meikkipohjaa. Rimmel-kokemukseni rajoittuu lähinnä silmä-ja huulimeikkeihin ja kynsilakkoihin, meikkipohjat ovat menneet minulta autuaasti ohi. Myönnettäköön myös että syynä on saattanut olla hienoinenpienoinen ennakkoluulo ja taipumus suosia selektiivisen puolen meikkipohjia. No, nyt kääntyi kelkka, olin väärässä. 
IMG_8508
Sain uutuusmeikkivoiteesta testiin kaikki kolme tarjolla olevaa sävyä. Tummin Soft Beige lähti välittömästi rakkaalle Annielle kun totesin sen olevan aivan liian tumma minulle. Annie tykkäsi ja väri mätsäsi, eli hyvin kävi!

Kaksi vaaleampaa olivatkin sitten minun sävyjäni. Molemmat kävivät yksinkin, mutta kahden vaaleamman sekoitus oli just eikä melkein oikein. 
IMG_8510
Palataan sävyihin kuitenkin myöhemmin, tutkitaan aluksi meikkivoiteen pakkausta. Lasting Finish Nude on pakattu raskaaseen lasipulloon, joka tuo kivan, hiukan ylellisen lisän tuotteelle. Odotin että pullo olisi ollut vain kovaa muovia, joten lasi oli iloinen yllätys. 


IMG_8511
IMG_8515

Toinen iloinen yllätys löytyi korkin alta. Pumppupullossa tulevat meikkivoiteet ovat suosikkejani, eikä tämä ole millään tavalla poikkeus. Lasting Finish Nuden pumppu on oikein toimiva ja sopiva- yhdellä pumppauksella saa juuri sopivan määrän meikkivoidetta koko kasvojen käsittelyyn.

IMG_8530
Vaikka olenkin sekoitellut kahta vaaleinta sävyä keskenään, olen kuitenkin käyttänyt eniten vaaleinta Light Ivory-sävyä. Light Ivory on kunnolla vaalea, ja sopii mukavasti kaltaiselleni lakanalle. Itse meikkivoiteen koostumus ei ole mikään superkevyt, mutta se ei myöskään ole mitään jankkia. Lasting Finish Nude sisältää kosteuttavaa seerumia, joten siinä pitäisi olla myös jonkin verran hoitavia ominaisuuksia. Omalla rasvanaamallani en ole nähnyt sen suurempaa eroa, mutta hyvältä tämä kyllä tuntuu kasvoilla. 

Olen levittänyt Lasting Finish Nuden pääasiassa meikkisienellä. Kokeilin myös perinteistä meikkivoidesivellintä sekä ns. BB-sivellintä (niitä kokeilin useampaa, for science) mutta pidin eniten meikkisienen jättämästä jäljestä. Sienellä jäljestä saa helposti samaan aikaan peittävää ja kuulasta, ja kerrostus on tarvittaessa todella helppoa. 


IMG_8535
Ihoni on ollut viime aikoina huomattavasti aiempaa paremmassa kunnossa, mutta peitettävää on silti edelleen. Pieniä näppyjä on siellä täällä, ihohuokoset ovat edelleen varsin näkyviä ja iho punoittaa paikoittain varsin näkyvästi, kuten allaolevassa kuvassa näkyy.


IMG_8536
Miltä iho näyttää Lasting Finish Nude-kerroksen jälkeen? Hyvältä, ainakin omasta mielestäni. Ero ylläolevan kuvan ja allaolevan kuvan välillä on aika selvä ja näkyvä. Lasting Finish Nude peittää pienet virheet ja punoituksen yhdellä kerroksella, ja jälki on siistiä ja tasaista. Ihoa voi tarkastella hyvinkin läheltä ennen kuin virheitä alkaa löytymään. 


IMG_8542
Erityisen hyvin ero näkyy allaolevassa kuvassa. Vasen puoli on meikattu Lasting Finish Nudella, ja oikea puoli on täysin meikitön.


IMG_8548
Olen käyttänyt viime aikoina sekä nestemäistä että puuterimaista meikkivoidetta saadakseni mahdollisimman kestävän ja peittävän lopputuloksen, mutta LFN:n kanssa pelkkä väritön puuteri on riittänyt hyvin. Ihan luvattua 25 tunnin kestoa en ole testannut, mutta lähelle sitä. Pisimmillään LFN on ollut kasvoillani n. 18 tuntia, ja mokoma on kestänyt kasvoillani koko tuon 18 tunnin ajan. LFN taitaa olla ainoa meikkivoide joka on kestänyt kasvoillani kunnolla myös hikoilua ja muutenkin HC-olosuhteita. Testasin meikkivoidetta suihkussakin, eli jätin meikit naamalle suihkun ajaksi. Silmämeikki lähti liikkumaan, meikkipohja pysyi. 

Vaikka olen viime aikoina löytänyt useamman todella hyvän meikkivoiteen, on Lasting Finish Nude niistä kaikista kestävin ja pysyvin. Lasting Finish Nude onkin ollut ensisijainen valintani kun olen kaivannut meikkipohjalta kestävyyttä ja luonnollista mutta peittävää jälkeä. 

Tässä vielä kuva ihan kokonaisesta meikistä, jonka pohjana on ollut Rimmelin Lasting Finish Nude-meikkivoide!


IMG_8862_
Omalla kohdallani Lasting Finish Nude on toiminut kertakaikkisen mainiosti, ja alle 15€:n hinnallaan se on voittanut pysyvän paikan meikkiarsenaalissani. On todella ilahduttavaa löytää markettikosmetiikan puolelta näin edullinen ja kestävä meikkivoide. Vielä mukavampaa on kuitenkin voida esitellä sellainen myös teille, koska blogissa näkyneet meikkivoiteet ovat olleet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta selektiivisiä.

Oletteko kokeilleet Rimmelin meikkivoiteita? Onko Lasting Finish Nude tuttu? 


Postauksen tuote saatu blogin kautta.

25 Comments

 1. Onko meikkipohja laitettu puhtaalle iholle vai onko alla joku primeri? Itsellä kun kaikki meikkipohjat koostumuksesta riippumatta tuppaa liejuuntumaan muutamassa tunnissa vähintään otsakolmion kohdalta. Hakusessa varmaankin hyvä primeri.

  • Puhtaalle iholle! 🙂 Testaan meikkivoiteet aina puhtaalle iholle, silleen selviää paremmin itse meikkivoiteen ominaisuudet. Mulla oli tuo liejuuntumisongelma aika pitkään, ja nyt se tuntuu tasoittuneen. Löysin naaman rasvaisuutta vähentävät ihonhoitotuotteet (Murad <3) ja sopivat meikkivoiteet. Myös oikeat primerit on auttaneet. IsaDoran UnderCover on hyvä, samoin MaxFactorin Facefinity! Molempia olen ostanut uudestaan ^^

 2. Paakohan tuo on ottaa kokeiluun.
  Olen jo pitkään käyttänyt Lily Lolon pohjaa, joka onkin ollut ns.arkimeikissä varsin hyvä.
  Tuo kuitenkaan ei kestä hikoilua yhtään, joten mihinkään iltarientoihin ei minulla ainakaan sovi alkuunkaan.
  Nestemäisistä olen aina käyttänyt MUFE:n Mat Velvettiä (joka on paras ikinä), mutta sen hankalan saatavuuden vuoksi olen viimeisen purkin jälkeen heittänyt kirveen kaivoon näitten nestemäisten kanssa. Muissa kokeilemissani ei sävy/peittokyky eikä kestävyys oikeen ole osunut kohdalleen.
  Tätä Rimmeliä on nyt niin paljon kehuttu, että täytyy varmaan ottaa kokeiluun 😀

  • Tätä kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, on toiminut niin monilla ihotyypeillä! Eikä oo ees hinnalla pilattu. 😀 Ton kyllä muistan omista Lily Lolo-kokemuksista, se ei kestänyt mullakaan hikoilua, ei sitten yhtään. MUFEsta voin vaan haaveilla- ehkä vielä joskus! 😀

 3. Meikkivoide on ehkä se tuote, johon olen ladannut eniten ennakkoluuloja markettikosmetiikan puolella. Okei, olen koukussa Lumenen ihanaan CC-voiteeseen, mutta muuten suosin MAC:in meikkivoiteita. Rimmelin Lasting Finish Nudesta olen lueskellut arvosteluja yhdessä jos toisessakin blogissa jo jonkun aikaa, mutta viimeistään tämän postauksen ansiosta kyseinen purnukka kipusi niin korkealle toivelistallani, että täytyy varmaan vielä tämän viikon aikana käydä ostamassa se. Mainiota, että meille vaaleimmista vaaleimmillekin löytyy kerrankin laadukasta tavaraa edullisemmilta merkeiltä! Itse olen ainakin ainakin tähän asti kokenut, että lakanaiholle matchaavasta meikkivoiteesta joutuu aina maksamaan enemmän, koska markettimerkkien vaalein sävy on usein ihan liian tumma tai sitten liian punainen. Todella lupaavalta vaikuttava tuote!:)

  • Jep, sama täällä! Jotenkin markettipuolen luomiväreihin ja huulipuniin on helpompi sortua, meikkipohjat taas ovat lähinnä nostattaneet niskakarvat pystyyn. Tää oli tervetullut muutos ^^ Kuten sanoit, on tosi iso plussa että markettipuoleltakin löytyy oikeasti vaalea meikkivoide! Siinä suunnassa on onneksi tapahtumassa selvää muutosta- moni merkki on tehnyt vaaleimmista sävyistään ihan oikeasti vaaleita. Jee meille lakanoille!

 4. Ei ole tullut tätä vielä kokeiltua, mutta niin paljon tätä on kyllä hehkutettu, että pakko päästä jossain vaiheessa testaamaan 🙂

  • Suosittelen lämpimästi! ^^ Tää on mun luottotuote- kun meikin pitää kestää, laitan tän. Viime viikonlopun pikkujoulut juhlittiin Rimmelnassulla, ja hyvin kesti! 😀

 5. Wau mitkä kuvat kyllä, tosi tarkat. Suuret peukut sun upean tarkoille kuville. 🙂 Näyttää kyllä todella hyvältä eli mielenkiintoinen tuttavuus. Ja pumppupullot parhaita. 🙂 Iloista torstaita. <3

  • Kiitos! 🙂 Parhaani yritän, varsinkin näin meikkivoidejuttujen kanssa. Pumppupullot <3

 6. Voi video. Kyllä nää kaikki esittelypostaukset vaan vahvistaa sen, että mun on pakko myös testata tää. Mun finninaama, rasvoittuva sellainen, todellakin kaipaa kestoa ja peittoa!

  • Sun on aivan ehdottomasti testattava tätä! Luulen että tää olis ihan sun juttu- peittää mutta on kuitenkin tosi miellyttävä! Ja kestävä ku mikä!

 7. Aijjai mä sain tästä just lehden välissä näytteen, mutta sävy IVORY. Noh, kerrankin näin, yleensä nää on mediumeja kaikki! 😀

  • NII! 😀 Aattele! Mä en oo IKINÄ saanut lehden tms välissä meikkivoidenäytettä joka olisi sopivan sävyinen. Ikinä, ikinä, ikinä! 😀

 8. Anonymous Anonymous

  Sopiiko tuo myös keltapohjaiselle iholle? Rimmelin meikkivoiteissa on ainakin vaaleat meinanneet olla todella punaisia..

  • Vaalein sävy on mun mielestä punapohjainen, mutta keskimmäinen on selvästi keltapohjainen. Kannattaa siis kokeilla tuota keskimmäistä sävyä, se on kuitenkin vielä vaalea! 🙂

 9. JEP, samaa mieltä kaikesta 🙂 Mäkin rakastuin!

 10. Mahtaisko tää sopia kuivaihoiselle? Millainen tää on verrattuna Clarinsin Everlastingiin? Värinsä puolesta tää vaikuttaa todella hyvältä, kerrankin on ajateltu meitä kalmakasvoja!

  • Hahaa niinpä, kalmot kunniaan! 😀 Kyllä mä sanoisin että tää sopii kuivaihoiselle. Nutturapään Myyn iho on kuiva, ja hänkin tykkäsi tästä! Tää lupaa kosteuttaa, mutta mitään ihmeitä ei kannata odottaa. Miellyttävämpi tämä kuitenkin on kuin ihan perussetti. Everlastingiin verrattuna tämä on mun mielestä miellyttävämpi ja helpompi levittää, ja sävyt ovat ainakin itselleni sopivampia. Omalla ihollani tämä myös kesti paremmin kuin Everlasting.

  • Myy Myy

   Hih, joo tykkäsin! T. Korppu 🙂

   Syksyllä meni sellaisenaan (siis normaalisti seerumin ja kosteusvoiteen päällä niin kuin kaikki muutkin meikkipohjat), mutta pakkasten tullessa laittanen alle vielä kosteuttavan primerin.

  • Kiitos teidän (ja monien muidenkin bloggajien) kehujen, niin eilen kauppareissulla Prismassa tää jotenkin ”vahingossa” sujahti mukaan kärryihin, vielä en oo ehtinyt kokeilemaan kasvoille, mutta lupaavalta vaikuttaa. Ja kiitos Ilona etenkin sun Vice 3-postauksen, pakotin miehen tilaamaan sen mulle joululahjaksi, nyt odottelen kuin kissa pistoksissa koska saapuu 😀 Tosin mies uhkas laittaa paketin jemmaan, niin että saisin vasta aattona, kamalan julmaa! 😉
   Propsit muuten tosta joulu/talvibannerista, tykkään erityisesti kun se on sinivalkoinen, tulee mieleen sellainen kylmä ja raikas, huurteinen pakkaspäivä. Niitä odotellessa, toivottavasti jouluksi tulis lunta tänne eteläänkin.

  • Hahaa, ihan mahtavaa kuulla että oltiin avuksi! 😀 Tää on kyllä yksi parhaita meikkivoiteita joita oon tänä vuonna kokeillut-toivottavasti sopii sunkin iholle yhtä hyvin! ^^

   Ja jes, JES, lisää Vice 3:sia Suomeen vaan! 😀 Se paletti on ihan puhtasta kultaa, yksi parhaita omistamistani omasta mielestäni. Sillä saa tehtyä niin paljon ja erilaista- erityisesti sen nudet mattasävyt on osoittautuneet todellisiksi aarteiksi! Nyt vaan toivotaan ettei sun mies jemmaa sitä kuusen alle 😀

   Toivotaan että tuo bannerin pakkasfiilis tulisi tännekin. Tuo ulkona pauhaava vesisade vie aika ison osan joulu-ja talvifiiliksestä pois 🙁

 11. Jep tää on kyllä loistava! Ihan selvästi mun tän vuoden meikkipohjasuosikki (: Etenkin tuo kahden vaaleimman sävyn sekoitus. Just hyvä.

  • Niin on!! Ja jes, kyllä, se sävysekoitus, se on BUENO. Kovin hyvä.

Vastaa