Skip to content

Rajauksena Navy blue

Testasin reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa testiin saamaani IsaDoran Colorful eyelineriä sävyssä Navy blue. (siitä juontaa juurensa myös kerrassaan nerokas postauksen otsikko)

Tein perusmeikkiä pidemmälle kauppareissulle, ja halusin piristää sitä jollakin- sininen eyeliner oli pöydällä kuin tilauksesta. Värilliset rajaukset ovat innostaneet jo pidemmän aikaa, ja olen testaillut Ray of light-kokoelman läpikuultavia rajauskyniä tummien rajausten päälle-lopputulos on ollut vähintäänkin jännä. Niistä on tarkempaa juttua luvassa myöhemmin, jatketaan nyt tästä meikistä!

Navy blue sai kaverikseen Naked 3:lla tehdyn pikaisen neutraalin pohjan. Halusin yhdistää kylmäsävyiseen rajaukseen lämpimän pohjan, ja Burnout ja Liar tuntuivat varsin turvallisilta valinnoilta. 

Itse rajaukseen rakastuin palavasti. En ole käyttänyt tämänkaltaisia rajauksia hetkeen, ja Colorful eyeliner tuntui todella helpolta ja luontevalta käyttää. Tummansininen sävy tuntui todella virkistävältä vaihtelulta perusmustaan- pitää kokeilla sitä tummanruskean smokyn parina lähitulevaisuudessa! 

Colorful eyeliner kesti varsin hyvin kauppamatkan räntä-ja vesisateen- ehdin jo pelätä hetken sen puolesta kun tavaraa alkoi tulla taivaalta jatkuvasti yltyvässä tahdissa. Turhaan pelkäsin, kotona testatessani rajausta sai hinkata kämmenselältä useampaan otteeseen saippuan ja veden kanssa ennen kuin jälki alkoi hävitä.

Mitä pidätte sinisestä rajauksesta? Omaan silmääni tämä on juuri Se Täydellinen Sininen rajauksia varten-ei liian tumma eikä liian vaalea, vaan juuri sellainen sopiva. Juuri sen verran mustaa vaaleampi että herättää kivasti huomion, muttei kuitenkaan huutavan kirkas. 

Tästä saattaa tulla kevään lempparirajaus…


Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Burnout
-Urban Decay Naked 3 Liar
-Urban Decay Shattered Face case Bleach
-IsaDora Colorful eyeliner Navy Blue saatu
Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara

14 Comments

 1. Ihanan näköinen! Itse ostin vähän vahingossa We Care Iconin sinisen nestemäisen rajauksen alesta ja se on myös aivan mielettömän upea. Juurikin tarpeeksi tumma ja tarpeeksi vaalea. 🙂

  • Kiitos! Kuulostaa tuo We Care Iconin rajaus hyvin samankaltaiselta kuin tämä! 🙂

 2. Tuo on kyllä upea sininen!

 3. Kesällä just tällaiset värikkäät rajaukset on itselläni must, tuohon vaan ripsari ja kevyt pohja, sekä huulikiilto niin ei paljon muuta tarvita.

  Tosi kaunis tuo Navy blue.

  • Oot oikeassa, tällaiset pelastaa kesällä paljon kun ei juuri muuta vaadita! 🙂

 4. Todella nätti kombo 🙂

 5. Oo, wau! Todella ihana meikki, aivan upea tuo eyeliner. Olen samaa mieltä, että tuo on juuri täydellinen sinisen sävy.

  • Kiitos! Tää on kyllä näinkin nätti ihan vain ton rajauksen ansiosta 😀

 6. Myy Myy

  Todella kivalta näyttää 🙂 Voisi taas vaihteeksi itsekin kokeilla värejä, kun ei ole tullut kesän turkoosirajauskauden jälkeen niihin tartuttua..

  • Kannattaa! Tää sininen on mullekin ensiaskel niihin värikkäisiin rajauksiin talven mustien ja ruskeiden jälkeen. :B

 7. Ompas nätin näköinen 🙂 Värillinen rajaus tuo niin paljon eloa meikkiin!

  • Kiitos! Olet oikeassa, niin tuo! Värikäs rajaus antaa ihan erilaisen ilmeen 🙂

Vastaa