Skip to content

Punahuulet

Olen meikkaillut viime aikoina aika vähän, sillä aloitin kesälomani vanhalla kunnon flunssalla. Halusin välttää turhaa säätöä, joten pidin kaikki mahdolliset meikit mahdollisimman kaukana naamastani kunnes aloin olla jälleen elävien kirjoissa. Siinä vaiheessa kun olo alkoi olla inhimillinen ja pahimmat oireet olivat kadonneet, päätin antaa periksi meikkailuhaluilleni sen verran että tartuin muutamaan perustuotteeseen. Silmämeikin jätin suosiolla vielä pois, ja se oli paras päätös pitkään aikaan! Silmämeikki ja ripsiväri ylipäätään ovat olleet aina meikkieni kulmakiviä, ja niistä luopuminen teki yllättävän hyvää. Pidin lopputuloksesta suunnattoman paljon- niin paljon, että aion ottaa tällaisen meikin ihan arkikäyttöönkin.

Keskityin tässä meikissä kokonaan meikkipohjaan ja räiskyvänpunaisiin huuliin, ja ihastuin tähän yhdistelmään palavasti. Tämän meikin helppous oli jotenkin todella vapauttavaa, ja olen varma siitä että tämä on aivan täydellinen kuumiin kesäpäiviin. Fentyn Stunna lippaint pysyy ongelmitta huulilla vaikka tulisi paahtavan kuuma, ja sävytetty peitevoide on armollinen iholla vaikka naama hikoilisikin.

Tämä kevyt ja äärettömän helppo meikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan minulle suunnaton neronleimaus, ja olen siitä aivan suunnattoman riemuissani. Tässä naamassa tulen viettämään vielä monta kesäpäivää!

Oletteko te keksineet jotain teille uusia meikkikikkoja?

BROWS: It Cosmetics Brow power Universal power tuote saatu näytteenä,  Anastasia Beverly Hills Dipbrow gel Medium brown

FACE: Laura Mercier Tinted moisturizer 1w1 porcelain tuote saatu näytteenä, MAC Cosmetics Studio Fix 24-hour smooth wear concealer, Linda Hallberg Cosmetics Infinity Filter Loose setting powder Light, MAC Cosmetics Next to nothing Powder Light, MAC Cosmetics Taupe, Maybelline City Bronzer Light tuote saatu näytteenä, MAC Cosmetics See mee blush, Anastasia Beverly Hills Amrezy highlighter

LIPS: Fenty Beauty Stunna lip paint Uncensored

Yksi Kommentti

  1. Onpa upea meikki! Silmämeikittömyys yhdistettynä hehkuvaan pohjaan ja punaisiin huuliin näyttää kyllä ihastuttavan raikkaalta – pitääpä testata ?

Vastaa