Skip to content

Practice for Panda

Lupauduin meikkaamaan ihanaisen Pandan viikonloppuna, ja koska minun ja Pandasen aikataulut eivät nyt viikolla oikein pelanneet yhteen, päätin harjoitella omalla naamallani. Joudun toki muuttamaan meikkiä Pandan kasvoille sopivammaksi, varjostuksia on siirreltävä ja niitä on lisättävä/vähennettävä neiti Pandan toiveiden mukaan, mutta näin pääsin ainakin varmistamaan että suunnittelemani värit pelaavat yhteen. Toivottavasti Pandanen hyväksyy!

Meikki olisi tarkoitus pitää vaaleahkona, luonnollisena ja silti laitettuna, joten päädyin valitsemaan Urban Decayn Vice 2-paletista sävyt  Dope, Toxic ja Ambush. Dope tulee toimimaan kulmaluulla ja sisänurkassa valontuojana, ja Toxic on meikin keskipisteenä. Ambush pääsee varjostukseksi ja rajauksenhäivyttäjäksi. Rajaus tehdään pehmeänruskealla kynällä, ja se saa jäädä utuiseksi ja kevyeksi. Luulen että varjostusta lisätään ihan reilulla kädellä, sillä itselläni se jäi aika vähäiseksi. Siihen tosin vaikutti vuotava silmä, joka ehti ennen kuvausta sotkea meikkiä hiukan…

Testasin itselläni meikkipohjana Guerlainin uutta BB-voidetta, josta sain pienen näytepurkin. Hyvältä vaikuttaa! Kokeilin BB:tä meikkipuuterin kanssa, ja sillä yhdistelmällä iho pysyi siistinä ja kuulaana koko päivän. Voipi olla että samaa käytetään myös Pandalle! Poskille kokeilin myös Pandalle kaavailtua Viva La Divan persikkaista Aloha-poskipunaa, joka sopii silmämeikin sävyihin juuri sopivasti.

Huulille laitoin ensin MACin Costa Chic-punaa, jonka päälle lisäsin kevyesti Sensain Nadeshikoa. Lopputulos on ehkä himpun verran liian neutraali, ja huulimeikkiä tullaan varmasti vielä muuttamaan!

Itselläni tämä kokeilu menee kevyesti arkimeikistä, joten sitä täytyy lähes varmasti tummentaa hiukan. Vice 2:sen Toxic taitaa olla paletin harvoja sävyjä joihin olen hädin tuskin koskenut, joten oli hyvä päästä käyttämään sitä vihdoin ihan kunnolla! 

Mitä pidätte meikistä? Itse olen varovaisen innoissani!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Vice 2 Dope
-Urban Decay Vice 2 Toxic
-Urban Decay Vice 2 Ambush
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Big Bold Mascara

Kasvot:

-Guerlain Lingerie De Peau BB Cream Light
-MAC Studio Fix Powder Plus Foundation
-Viva La Diva Aloha Blush saatu

-Huulet:

-MAC Costa Chic 
-Sensai Lasting treatement rouge Nadeshiko


2 Comments

Vastaa