Skip to content

Please stand by

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_1

NO NIIN, olisikohan nyt vihdoin aika esitellä Geek Chic Cosmeticsin Please stand by -nimeä kantava Fallout -kokoelma? (kuvattuna Miehen pelioppaan kanssa tietty) No kyllä vain! Kokoelma julkaistiin jo hyvän aikaa sitten, ja menin ja tilasin sen sillä sekunnilla kun sain tietää mokoman olemassaolosta. Ollaan miehen kanssa aika HC -tason Fallout -faneja. Sillä tasolla siis että Fallout 3:n soundtrack soi meidän häissä. Muun musiikin mukaan sekoitettuna totta kai, mut silti! Yhteisiä pelikertoja on takana satoja ja taas satoja tunteja (en ihmettelisi jos oltaisiin lähellä paria tuhatta kun kaikki pelit pistää yhteen). Fallout 3 on se molempien suosikki, mutta myös New Vegas ja uusin Fallout 4 on sydäntä  lähellä ihan molemmilla. Itse tykkään ehkä iihan hitusen enemmän nelosesta, koska DOGMEAT ON SIINÄ PARAS IKINÄ. Oli kolmosenkin Dogmeat toki suloinen, mutta nelosen on ihan kuin oikea koira! Ja okei, tykkään myös nelosen hahmonluontisysteemistä.

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_2

Geek Chic Cosmeticsin kokoelma koostuu kuudesta enemmän tai vähemmän kimmeltävästä irtoluomiväristä. Kaikki luomivärit ovat vegaanisia, cruelty free -merkittyjä ja gluteenittomia. Värit ja niiden nimet ovat selkeästi Fallout -teemaisia, ja viittauksia löytyy uusimman pelin lisäksi myös vanhemmista peleistä!

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_3

Kannen please stand by -kuvio on sama (tai hyvin samankaltainen) kuin esim. neljännen pelin alkulatausikkuna!

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_4

Mennäänpäs niihin sävyihin. War never changes -lausahdus on suoraan Fallout 4:sta. Itse luomiväri on upea, hohtava violetinmusta sinivioletilla duochrome-efektillä ja turkoosilla kimalteella. Nätti kuin mikä!

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_5

Brothers in arms viittaa Brotherhood of steeliin, joka on kaikille Falloutteja pelanneille varmasti tuttu järjestö. Brotherhood of steel rakentui pelin mukaan Yhdysvaltojen asevoimien tuhkista varsin voimakkaaksi järjestöksi. Luomiväri on mustapohjainen, runsaasti eriväristä glitteriä sisältävä vihreä.

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_6

Mutfruit cocktail viittaa peleissä aika yleiseen, vähän surullisennäköiseen mutta oikein käytännölliseen hedelmään. Luomiväri on kirkas pinkki vaaleansinisellä/turkoosilla hohteella ja glitterillä.

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_7

Golden gecko on otus Fallout 2:sta ja Fallout New Vegasista, ärsyttävä pieni öttiäinen. Luomiväri on kaunis, lämmin persikkainen oranssi! Mukana on aika runsaasti kultaa ja kimalletta, mutta se nyt vaan on hyvä.

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_8

NCR (tai New California Republic) on erityisesti Fallout New Vegasissa esiintyvä demokraattinen liittouma. Luomiväri taas on sävyltään varsin pehmeä beige vihreällä duochromeshiftillä ja kimalteella. Kokoelman neutraalein sävy, ja oma suosikkini!

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_9

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on Everyday dweller, joka viittaa pelien päähenkilöihin, erillisissä vaulteissa selvinneisiin yksilöihin. Luomivärin sininen sävy viittaa aika selvästi sinisiin vault-asuihin, joissa pelihahmot yleensä pelin alussa aikaansa viettävät. Kirkkaassa preussinsinisessä luomivärissä on runsaasti vaikka ja minkä väristä glitteriä pinkin duochromeshiftin lisäksi. Aika vau, sanon ma.

ESAF_GEEK_CHIC_COSMETICS_PLEASE_STAND_BY_10

Lopuksi vielä kämäiset swatchit näistä kaikista! Kun kuvasin näitä mulla oli ihan jäätävät ihottumat käsissä, ja sain säätää kättä kuvassa niin että sattui ihan vaan ettei ne hirveät läikät näkyisi. Sittemmin olen ollut vaan laiska enkä ole jaksanut kuvata näitä uudestaan. Ehhe.

Löysin muuten nää ja kaikki mun muut indieluomivärit uudestaan tänä viikonloppuna meikkipöytää siivoillessani! Yritän tsempata näiden kanssa ja ottaa nää ihan kunnolla käyttöön. Jotenkin näiden irtovärien kanssa säätäminen ei ole arkiaamuina houkutellut, mutta yritän panostaa! Onneksi kohta alkaa loma. Awww jissss.

Onko Geek Chic Cosmetics tai Fallout -pelisarja teille tuttu?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Ah. Mä olen nyt vähän kateellinen. Mutta niin ilonen, että hankit nää! Kun mä joskus tuun teillä käymää, niin ehdottomasti haluan leikkiä näillä! I HAVE TO.

  • SUN TÄYTYY TULLA LEIKKIMÄÄN NÄILLÄ!! Ja siis, mäkin olen hyvin iloinen siitä että hankin nää. 😀

 2. Geek Chic Cosmeticsista kuulin/luin ekan kerran Liisan taannoisesta postauksesta, ja ihastuin kyllä oikopäätä merkin luomiväreihin.

  • Nää on kyllä ihania! Mä käytin melkein pelkästään näitä ja parin muun indiemerkin värejä kun aloitin blogin, mutta sitten ne jäi. Se vääryys kyllä korjataan!

 3. Sirkutes Sirkutes

  Saako nyt pyörtyä? <3 Aiheutat mulle pakonomaisia ostotarpeita näillä swatcheillä! 😀

  • Kyllä, ihan luvan kanssa! 😀 Ja hei, Fallout. Sietääkin tulla ostotarpeita! 😀

 4. Maarit Maarit

  TÄTÄ KUOLAN MÄÄRÄÄ! <3___<3 Onko yhtään tietoa että onko tää limited edition? Vinkkasin ukolle näistä lahjavinkkinä mutta kuulemma pitäis oottaa syntymäpäivään asti (lokakuussa vasta…) niin mietin että uskaltaako oottaa 😀

  • :DDDD Hahaa! Ja apua, ei kyllä oo tietoa! :S MUTTA sivuilla ei kyl sanottu että olisi, joten luottaisin siihen että näitä pitäis olla vielä myöhemminkin. Tosi moni niiden kokoelma on ollut myynnissä jo pitkään! Ainoo vuoden-kahden sisällä julkaistu jonka oon huomannu poistuneen valikoimasta on niiden LOTR-kokoelma. Et kyyyllä mä olisin suht rauhallisin mielin! 😀

Vastaa