Skip to content

Pink rebel barbecue

Lauantaina oli koulujen kevätjuhlapäivä. Meilläkin oli perheessä juhlat, joten pääsin meikkailemaan ja laittautumaan enemmän kuin tavallisesti! Koska kyseessä oli aamujuhla enkä ollu itse juhlakaluna, halusin tehdä kevyen mutta silti hiukan näyttävän meikin. Mätsäsin meikissä käyttämäni värit mekkooni (okei, mekon sinisen pohjavärin skippasin, mutta oranssin ja vaaleanpunaisen otin mukaan) ja annoin mennä fiiliksen mukaan!

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_7

Jätin silmämeikin omalla mittapuullani hyvin kevyeksi. Keskityin näyttävyydessä meikkipohjaan (mahdollisimman virheetön runsaan korostuksen ja aurinkopuuterin kera) ja kirkkaisiin huuliin. Meikkipohjan sekoitin MACista ja Guerlainista (mahdollisimman kestävää ja peittävää), poskille sudin MACin Modest Blushia ja uutta Nuanced -skinfinishiä, korostuksiin Lightscapade ja aurinkopuuterina (paljon mutta kevyesti) toimi Clarinsin jättiläinen.

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_9

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_10

Silmämeikin perustana oli uusi ja rakas Pink Frontier -luomiväri jota tummensin hiukan Tarten Tartelette in Bloom -paletin Rebelillä. Sisänurkan (ja koko naaman) korostuksissa toimi Lightscapade, ja ripsiväriksi valikoitui Lumenen True Mystic -mascaran vedenpitävä versio.

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_4

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_5

Huulimeikin pohjana toimi MACin Barbecue, ja sen päälle lisäsin hiukan saman merkin Painted sunset -huulipunaa.

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_12

Hiukset väkersin paniikissa nutturalle hiusvalkin avulla. En ole käyttänyt hiusvalkkia hirveästi, ja vaikka homma on helppo osasin silti kusta sen. Niin vaan näkyi valkkia illalla kotiin tullessa nutturan alta, ehm. No, se ei kyllä ollut mun isoin moka juhlapäivänä. Onnistuin vetämään aika taidokkaat lipat Matrix -hidastuksella (oon siis oppinut kaatumaan hidastettuna ettei satu pahasti. Oon ehkä kaatunut elämässäni muutaman kerran) VIIDEN SENTIN KOROISSA. Mun rakkaat Parikat petti mut. Syynä saaaaaattoi olla oikean jalan korkolapun aika hävytön kuluma ja se että astun kyseisellä jalalla  muutenkin vähän vinoon. Mut silti. Elämäni nöyryytys kyllä. Nousin kuitenkin kylmän rauhallisesti ylös ja totesin itsekseni et mun meikki on niin on point et mitäs pienistä.

Näin päivä juhlien jälkeen on kyllä sanottava että toi jalka on ihan hiton kipeä. Ei turvonnut, mutta KIPEÄ. Piru vie.

ESAF_LOTD_PINK_FRONTIER_REBEL_13

Mut semmonen juhlameikki tällä kertaa! Tykkäsin tästä kyllä ite ihan älyttömästi, oli jotenkin mun onnistuneimpia väkerryksiä vähään aikaan vaikka olikin tosi simppeli. Raikas ja kesäinen mun mielestä! Ja muistutti kyllä taas siitä että pitää kaivaa kaikki kirkkaammat huulipunat esille, koska ne näyttää oikeesti aika kivalta. Joo.

Huomenna näihin aikoihin tulee hei mun ja Annan seuraavat peleistä inspiraationsa saaneet meikit, eli kannattaa pysyä kuulolla!

Mitäs piditte kevätjuhlameikistä?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, MAC Pink Frontier, Tarte Tartelette In Bloom, MAC Lightscapade Lumene True Mystic Waterproof Mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Browwiz, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: Guerlain Tenue de Perfection, MAC Pro Longwear Waterproof nourishing (myös peitevoiteena), RCMA Loose powder, MAC Modest Blush saatu, MAC Lightscapade, MAC Mineralize Skinfinish Nuanced LE, NYX Taupe Blush, Clarins Summer 2014 Bronzing palette

Huulet/Lips: MAC Barbecue ja Painted Sunset

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

4 Comments

  1. Oi tää on kyllä kaunis. Tykkään tosta punaisesta huulipunasta sulla! Niinku sanoin, punainen sopii sulle! Ja sulla on hei kyllä nyt menossa tosi hyvä kausi näiden meikkien kanssa (:

    • Kiitos! <3 Ja joo, on todella! Nyt on pieniä paineita alkaa uudestaan meikkaamaan, ku pohjalla on nää :'D

  2. Tosi kaunis meikki. Pitääkin kaivaan toi Barbequen upeus omasta laatikosta esiin.

    • Kiitos! Ja ehdottomasti kaivat sen esille, Barbeque on täydellinen kesäpuna!

Vastaa