Skip to content

PETTYMYS

Aina ei mee niinku Strömsössä. Välillä käy niin ettei hiukset vaan taivu oikeaan suuntaan, finnit ei lähde, flunssa ei katoa, koti ei siivoudu itsestään, pankkitili ei täyty jne jne jne. Tai sit välillä kovin haaveiltu ja kaivattu meikkivoide ei sit kuitenkaan suostu asettumaan iholle vaikka kuinka toivoisit ja rukoilisit.

Mulle kävi tuo jälkimmäinen. Okei, se ja kaikki muutkin tuosta listasta, mut nyt keskitytään jälkimmäiseen. Mulla on useampi MACin meikkivoide, ja ne on aika lailla poikkeuksetta asettuneet mun iholle ilman ongelmia, vaikka ne ei olisi ihan mun ihotyypille tarkoitettuja. Ne on kuitenkin asettuneet ja pysyneet paikallaan ihan kiitettävästi, niin että niitä on kiva käyttää. Tän takia oon uskaltanut ostaa aika varauksetta MACin meikkivoiteita jos vaan oikea sävy on löytynyt. No, nyt on saatu poikkeus sääntöön.

ESAF_MAC_MATCHMASTER_COMPACT_1

MAC julkaisi kaikessa hiljaisuudessa oman tyynymeikkivoiteensa monen muun merkin tavoin. Olin odotellut Matchmaster Shade Intelligence Compactia (apua mikä nimihirviö) aika innolla, sillä olin ehtinyt kaivaa selville sen että meikkivoiteen pitäisi olla kevyt mutta sopivasti peittävä, vaalein sävy olisi mulle passeli ja meikkivoiteen pitäisi olla kevyeksi sellaiseksi aika kestävä. No, kun näin että uutuustyyny oli tullut Stokkan verkkokauppaan, tilasin omani. Sitä kun ei silloin näkynyt Helsingin tiskillä.

ESAF_MAC_MATCHMASTER_COMPACT_3

Olen nyt testannut MACin tyynyä naamalle noin kymmenisen kertaa. Se ei vain asetu. Ei toimi. Ei pysy. Näyttää pahalta. Alkutuntuma meikkivoiteessa on ihana, ja se näyttää iholla hetken aikaa juuri niin hyvältä kuin olin ajatellutkin. Peittävä, mutta kuitenkin kevyt, niin että ihon oma hehku kuultaa läpi. Ja sitten kaikki alkaa mennä päin hanuria. Meikkivoide lähtee kasautumaan huokosiin, tarttuu jokaiseen vähänkin kuivaan kohtaan ja muutenkin vaan luisuu. Ihan sama millä sen levittää. Kokeilin pakkauksen omaa vippaa, kahta erilaista beautyblenderiä, kolmea eri sivellintä. Ei toimi. Kokeilin kaikkien multa löytyvien erilaisten pohjustajien kanssa, ei toimi. Olen joka ikinen kerta joutunut pesemään naaman ja aloittamaan koko meikin alusta kun oon yrittänyt meikata tällä.

ESAF_MAC_MATCHMASTER_COMPACT_2

Olen todella, todella pettynyt, koska halusin niin kovasti pitää tästä. Olisin halunnut että tää toimii mulla, koska ehdin kuitenkin sen parin sekunnin ajan nähdä miten hyvältä tää voisi näyttää. Tiedän että vika ei oikestaan ole meikkivoiteessa, koska kaikki nyt ei vaan voi sopia kaikille ihotyypeille. Jollekin toiselle tää voisi olla ihan täydellinen. Meikkivoide itsessään tuntuu iholla hyvältä, ja pakkauksen tyynyyn on imeytetty aika kiitettävä määrä tuotetta. Mutta tämä ei vaan ole mulle Se Oikea. Ei ollu match made in heaven tämä, kaukana siitä. Tyyny lähtee multa eteenpäin, koska en halua pitää sitä itselläni turhaan. Toivon että se sopii uudelle omistajalleen paremmin kuin mulle. Harmittaa silti, koska olin ehtinyt kerätä aika kasan ennakko-odotuksia. Pylly vie.

Mulle on nyt parin kuukauden sisään osunut useampikin vähän sinne päin- meikkivoideostos, mutta tää on onneksi ainoa joka ei toiminut millään tavalla. Guerlainin meikkivoide hapettui mulla tummemmaksi, ja ostin vahingossa aivan liian vaalean sävyn Kat Von D:n meikkivoiteesta. Nuo kaksi onneksi korjasivat toisensa, sillä yhteen sekoitettuna noista tulee ihan täydellinen sävy mulle! Molemmat on vielä supermattoja meikkivoiteita, joten jälki on aivan tajuttoman kestävää. Tuohon supermixiin palaan vähän myöhemmin, mutta sanottakoon kuitenkin että se kesti kunnon salitreeninkin.

Onko teille tullut vastaan tämänkaltaisia meikkivoidepettymyksiä? Tavallaan tosi jees, mut jonkun muun naamalla?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Mun isoin viimeisin meikkivoidepettymys oli Lumenen Nude Glow. Paperilla kuulosti maailman täydellisimmältä,,mut mun iholla ei vaan toimi. Se on jotenkin niiiiin ärsyttävää, kun oot ennakkoon ehtinyt intoilla ”täydellisestä tuotteesta” ja sit ei toimi. 😛

  • JOO! Se on jotenkin ihan järjettömän ärsyttävää, pistää oikein kihisemään kiukusta 😀 Mä oon tainnut testata tota nude kerran, ja jäi aika neutraali mielikuva. Pitääpäs lätkiä sitä uudelleen nassuun. 😀

 2. Noora Noora

  Mulle kävi sama monen hehkuttaman MACin Pro Longwear Nourishing Waterpoof – meikkivoiteen kanssa. Se ei kertakaikkiaan asetu mun kasvoille ei sitten millään. Laitan sitä kuinka ohuelti tai millä välineellä tahansa niin se ei näytä hyvältä. No, onneksi tuon pettymyksen jälkeen löysin EveryDay Mineralsin mineraalimeikkipohjan se puolestaan on ollut rakkautta ensikosketuksella. Sitä oon nyt käyttänyt jo reilu 3 kuukautta ja en voisi olla tyytyväisempi 🙂

  • Miten harmi! :(((( Eli ihan sama juttu kuin mulla tän tyynyn kanssa, ei näytä hyvältä vaikka mitä tekisi. Onneksi löysit Everyday Mineralsit! Mä rakastuin siihen niiden semi-mattepohjaan, mulla taitaa olla niitä nyt kolme eri sävyä :’D Sekoittelen niistä sopivan. 😀 Sillä on kans ihana kiinnittää meikkipohja, jos haluaa oikein superpeittävää jälkeä!

 3. On, ärsyttävintä on huomata, että joku meikkivoide johon olet ennen voinut luottaa ja se on toiminut moitteettomasti ihollasia, ei enää toimikaan. Aamulla lähdet iloisena liikenteeseen, että nyt on takuulla hyvä pohjapäivä ja parin tunnin päästä kurkistus peiliin ja kiljaisu. ARGH.

  Mä itse odottelen YSL:n Cushionin rantautumista Suomeen, se musta pakkaus on vaan liian houkuttava. 😀

  • APUA, en halua edes ajatella tollasta tilannetta! 😀 Multa repeäisi kyllä pelihousut ja muutkin vermeet jos esmes se mun rakas MAC yhtäkkiä päättäis pettää mut. 😀

   YSL:n tyyny, EN OLLUT KUULLUT TÄSTÄ. Apuva.

 4. Mulla on ollut niin monta meikkivoidepettymystä, että en ole pysynyt laskuissa. Viimeisin on Elizabeth Ardenin Flawless Finish Perfectly Satin 24hr Makeup. Tämän piti olla hyvä, mutta ei vaan pysy mun kasvoilla. 🙁 Harmittaa, kun on maksanut monta kymppiä ja tuote on ei vaan toimi.

  • Voi miten harmi! :(( On kyllä erityisen inhottavaa kun on vielä maksanut tuotteesta paljon, ja se ei sit kuitenkaan toimi. Ja vielä inhempaa on kyllä se että niitä on ollut monta! :(((

Vastaa