Skip to content

Perfect topping, Please yourself ja Natural Vigor

Härnäsin teitä vilauttamalla kuvaa uusien MAC-aarteideni pahveista-nyt kurkataan mitä mustien pahvipakkausten alta paljastuikaan. Suosittelen hengittämään syvään ja mielellään istumaan alas. Sukat kannattaa myös kiinnittää jalkoihin esim.kuminauhoilla, ettei vahingossa lennä jalasta. On nimittäin sentasoista settiä nyt. Swatch-kuvia ei ole. Yritin, mutten saanut näiden upeutta tallentumaan sellaisena kuin olisin halunnut, joten mennään ihan vaan hypetyskuvilla. Eiks je?
IMG_2112
Olin alkuun sitä mieltä ettei kovin nudesävytteinen kokoelma kiinnosta minua yhtään. Lightness of being-nimikään ei hirmuisesti houkutellut- kaipaan värejä, kaipaan kontrastia, kaipaan asennetta. Tämä vaikutti pehmoiselta ja utuiselta, ei mun palani kakkua ja silleen. MITEN VÄÄRÄSSÄ OLINKAAN. Eipä mennyt kauaa kun kuola valui jo pitkin näppäimistöä kun löysin swatch-kuvia kokoelman aarteista. Laatua, pigmenttiä, monikäyttöisyyttä- ah. Helppoja arkivärejä, ja ne pakkaukset ja ne pintakuvioinnit- ah. Täydellisyyttä. Tässä kokoelmassa oli tuotteita jotka olivat kuin minulle tehtyjä. Olen kovin onnellinen.


Ensimmäisenä ostoslistallani oli Perfect Topping, Lightscapaden lämminsävyinen sisar.

IMG_2118
IMG_2120
IMG_2123
Perfect Topping (kyllä, sitä saa Stokkan verkkokaupasta! Ei hätää, en hyödy linkistä- kunhan riemuitsen siitä että tämä on kaikkien saatavilla) ja Lightscapade olivat saaneet mitä ihastuttavimman pintakuvioinnin, ja molemmat puuterit ovat niin kauniita ettei niitä melkein raaski käyttää. Siis melkein. Omani ei ole enää lähellekään niin neitseellinen kuin miltä kuvissa näyttää. Pintakuvio on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi kauneimpia näkemiäni! Neuleet ovat kovin lähellä sydäntäni (tekstiilisuunnittelija hello) ja nyt rakas pinta on yhdistetty kertakaikkisen täydelliseen tuotteeseen. Jos kokoelmasta jotain pitäisi suositella, niin tätä. Tuote itsessään on ihan käsittämättömän kaunis, mutta sen tekemä jälki on vähintään yhtä upeaa. Perfect topping on hyvin samankaltainen kuin Lightscapade, mutta sävyltään lämmin. Pidän Lightscapadesta kovasti, ja olen käyttänyt sitä sen hankkimisen jälkeen päivittäin, mutta PT syrjäytti sen kertaheitolla. Lämmin hohto sopii kasvoilleni paljon paremmin, ja PT:n jättämä jälki on just eikä melkein. Ei liian pronssista, ei liian kultaista, vaan just oikein. Ihan täydellistä.

IMG_2125
Please Yourself-poskipuna oli sekin jo valmiiksi ostoslistalla (pintakuviointi taas HELLO), ja Liisa mokoma vain pahensi himoani tätä punaa kohtaan. En ole yleensä glitteristen poskipunien ystävä, mutta nyt tein poikkeuksen. 


IMG_2130
IMG_2133
Katsokaa nyt sitä! Niin kaunis, niin hohtava, niin PINKKI! Ja silti todella luonnollinen ja kaunis iholla. Kyllä tällä överitkin saa, mutta vähän pitää yrittää.


IMG_2135
En ehkä kestä tätä. Please yourself on sitä luokkaa että sen voisi melkein jättää käyttämättä ja pitää keräilyaarteena, mutta sen upeus menisi siinä hukkaan. Iskinkin sormeni siihen välittömästi kuvien ottamisen jälkeen etten vahingossakaan voisi pistää sitä sivuun ja talteen. Käytössä on. Olen rakastunut.


IMG_2139
Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä on ihastuttava luomiväriduo Natural Vigor. NV oli aluksi jäänyt aika vähäiselle huomiolle kun ajattelin sen olevan kovin meh-tason tuote, eikä se jaksanut kiinnostaa. Onneksi annoin googlen laulaa, ja ymmärsin virheeni ennen kuin oli liian myöhäistä. 


IMG_2141
IMG_2143
Myös Natural Vigorin pintaa koristaa kaunis neulekuvio. Neuleen rikkoo vain keskellä kulkeva hentoinen raja kahden sävyn välillä- joka sekin asettuu aika täydelliseen kohtaan. Hatunnosto MACille.

IMG_2146
Natural Vigorin sävyt ovat kauniita sekä yksinään että erikseen. Olen ehtinyt meikkailla tällä kaunokaisella jo varsin ahkerasti ja onnistuneesti- kuvia tosin en ole saanut otettua. Valonpuute jne. Olen meikannut pelkästään NV:n sävyjä käyttäen, sekä yhdistämällä niihin kolmannen, hiukan tummemman sävyn varjoa tuomaan. NV:n kullahtavat nudet ovat kuitenkin ihania ihan keskenäänkin, ja sillä saa aikaan vaivattoman, helpon ja hyvännäköisen arkimeikin. Vaaleissa sävyissä on pigmenttiä vaikka kuinka- myönnettäköön että yllätyin. En odottanut juuri mitään, joten yllätys oli sen ansiosta ihan erityisen suuri. 


IMG_2150
Olen aivan ällikällä lyöty näistä kolmesta. Rakastunut suorastaan. Älköön nämä koskaan loppuko, sillä tulen vuodattamaan katkeria kyyneliä jos moinen tragedia pääsee tapahtumaan. (ikään kuin multa ikinä loppuisi mikään)

MACin Lightness of being-kokoelma, mitä pidätte? Ostitteko jotain? Innostuitteko jostain ihan erityisesti? Kiinnostaako jokin ihan ekstrapaljon, haluatteko kuulla lisää?

21 Comments

 1. Khih, kyllä mä sut vain tunnen 😉 Please Yourself on kyllä niin hemppissöpö<3

  • No niin tunnet! <3 Ja kyllä. Hän on hemppissöpö.

 2. ♥_♥ pure love, en pysty nyt muuhun 😀

  • Hahaa, et ole ainoa 😀 Nää on <3

 3. Oooh mitä ihanuuksia!!! 😀

  • No eikö ookkin! 😀

 4. Haluan todellakin kuulla lisää! Etenkin tämä viimeinen iskee muhun todella syvästi, samoin kuin tuo pinkki! Tahdon nähdä näitä meikeissä ja kaikkialla. Ja tuo kuviointi näissä on kyllä todella onnistunut, eniten miellyttää Virgon sävy mutta Please yourselfin kuvio 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Hehee, nämä tulee kyllä näkymään meikeissä ja ihan kaikkialla. 😀 Tuo kuviointi <3

 5. MÄ TYKKÄÄN NÄISTÄ KAIKISTA, halleluja! Perfect Topping on kyllä ihan erityisen namu! 🙂

 6. MS MS

  Voi mitä ihanuuksia! <3 Haluan kaikki! 😀 Ainakin tuo Perfect Topping mun on aivan pakko saada. Mutta on tuo poskipunakin niiiin ihana… Kaikista haluan tietenkin kuulla lisää, tottakai! 😀

  • Nää on ihan mahtavia! Perfect Topping on ihan musthave, mutta toi poskipuna… Ah.

 7. Ihania pintoja, hauska idea MACilta! <3

  • Niin on! Ihan pikku juttuhan toi on, ja halpa tehdä, mutta saa porukan sekoamaan ihan täysin 😀

 8. Minä sorruin vihdosta viimein Lightscapadeen ja voin tunnustaa, että tuo pintakuviointi oli ehkä se tekijä joka tyrkkäsi alas jyrkänteeltä. 😉 Ostin myös tuon poskipunan, se on vaan niin ihanaihanaihana!!

  Perfect Toppingista haluaisin kovasti nähdä swathcia ja in action-kuvaa. 🙂

  • Pintakuviointi näissä onkin se ihanin asia! Mut on nää kyllä muutenkin aika herkkuja… 😀 In action-settiä tulossa!

 9. No nyt kyllä on kaunista!

  • Niin on :B Way to go, MAC!

 10. Ihaneiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! <33

  • Niin onnnnnn!!! <3<3<3

 11. No kyllä ne vaan on <3 <3 <3 <3 oma pakettini on vielä matkalla.. voi kumpa se tulisi jo!!

Vastaa