Skip to content

Peliteemainen silmämeikkisarja

Vitsailin eilen miehelleni,joka on todellinen Dark Souls-fani,että olisi jännää tehdä kyseisen pelin hahmojen ja paikkojen teemalla silmämeikkisarja. Mies tykkäsi,ja oli pian listannut enemmän kuin tarpeeksi asioita joiden pohjalta voisin tehdä meikin. Siitä se ajatus sitten lähti.

Aloitan tänään Dark Souls-silmämeikkisarjan,johon toteutan peliin liittyvien asioiden pohjalta silmämeikkejä. Lähtökohtana voi olla tunnelma,paikka tai hahmo,kunhan se liittyy  peliin. Toteutan meikit niin että ne soveltuvat arkeen tai juhlaan,joten otan aiheestani lähinnä värit-en aio kikkailla kuvioiden tai koristeiden kanssa. Tarkoitukseni on että pelistä tietämätönkin voi pitää toteuttamistani silmämeikeistä,mutta peliin vihkiytynyt saa niistä hiukan enemmän irti-tai edes muutaman ahaa-elämyksen.

Ensimmäinen meikki tulee tämän illan aikana,ja niitä alkaa ilmestymään tänne sitä mukaa kun niitä keksin. 

Tässä vielä alustuksena pelin erikoisversion kansikuva!

Kuva täältä.

And shortly in english- after joking around with my husband-who is a real Dark Souls fan-I decided to start an eye make up-series inspired by the game. I will create styles that are inspired by the characters,locations and overall theme of the game. The looks will be suitable for your everyday make up or a little more formal,but I plan not to decorate them. 

The idea is to take the colours from the chosen character/location etc and create a look based on them. This way all can enjoy the looks-the fans of the game just get a little extra when they (hopefully) see where my inspiration came. 

And as a startup, I give you the cover of the special edition of the game!

4 Comments

  1. Kiva idea, vaikken koskaan ole ollut tarpeeksi hc pelaamaan Dark Soulsia. (Opiskelut vievät liikaa aikaa joka päivä jotta ehtisin paneutumaan kunnolla) Seuraan silti mielenkiinnolla ja jos jaksat niin seuraan kyllä muitakin peliaiheisia meikkejä.

    • Itsekään en ole Dark Soulsia kuin kokeillut,mutta olen seurannut vierestä useamman pelikerran.Sen lore on niin mielenkiintoinen että sitä jaksaa seurata!Peliteemaisia meikkejä tulee varmasti,sen voin luvata.Aiheita saa heittää! Pelit <3

  2. Ootte ihania, sinä ja miehesi <3

Vastaa