Skip to content

Peach Nectar

IsaDoralta tuli uusia keväisiä pastellisävyjä Sugar crush nails-tekstuurilakkasarjaan (ja samalla sarjan nimi ilmeisesti muuttui Sugar nailsiksi) ja olin ehtinyt kuolailla jo jonkin aikaa vaalean persikkaista Peach Nectar-sävyä. Riemuni olikin sanoinkuvaamatonta kun meikkimallikeikan lahjapussukasta löytyi juurikin tämä himoitsemani sävy! En meinannut uskoa tuuriani, ja tutkinkin lakkaa kotona onnessani.

Peach Nectar on kaunis,vaalea pastellipersikkainen glitterlakka. Glitter näkyy selvemmin pullossa kuin lakan kuivuttua kynnellä, mutta luulisin että sen saisi selkeämmin näkyville käyttämällä päällyslakkaa. Itse halusin kuitenkin kokeilla lakkaa ensin ilman päällyslakkaa- ja onneksi kokeilin. Mokoma on lumoava.

Peach Nectar vaikutti ensimmäisellä kerroksella todella ohuelta, mutta toinen kerros peitti jo paljon. Kolmannella kerroksella sai täysin peittävän jäljen. Odotin Peach Nectarilta paljon, ja se ylitti odotukseni. Tätä on ehdottomasti kokeiltava päällyslakan kanssa-voin vain kuvitella miltä tasainen, kiiltävä pinta näyttää. Jokin tässä sävyssä viehättää minua suuresti! Hienovarainen glitter on todella kaunista, ja pintatekstuuri näyttää ihan himalajansuolalta värin ansiosta.

Mitä pidätte Peach Nectarista?


Postauksen tuote saatu blogin kautta 

10 Comments

  1. Mullakin on tätä nyt kynsillä! On tosi ihana vaikka kovasti pelkäsin ettei tämä sovi kylmän väriselle iholle. Sopii siis erinomaisesti koska on niin neutraali eikä liian lämmin persikka.

    • Olet oikeassa, tää on onneksi sävyltään tosi neutraali! Tää on niin ihana ^^

  2. Aika saman sävyinen kun Kikon Sugar Mat lakka… tykkään 🙂

    • Mulla ei ole Kikoista minkäänlaista kokemusta tai tietoa, pitääkin tutkia!

  3. Ihastuin tähän sävyyn, kun näin sen Myyn blogissa mut kuitenkin kotiutin lemon sodan :p

    • Hehee, en ihmettele! Sekin on ihana sävy! ^^

Vastaa