Skip to content

Peach Fizz

Tajusin että mulle on päässyt kertymään aikamoinen kasa erilaisia meikkikuvia jemmaan, joten lähdetäänpä purkamaan tuota kuvatulvaa tällä useamman viikon takaisella meikillä!

esaf_lotd_peach_fizz_2

Tääkin on taas näitä tosi simppeleitä arkimeikkejä (tuntuu siltä etten oo tehnyt mitään muuta piiiiiitkään aikaan) mutta tää oli ainakin tosi toimiva sellainen. Mulla on ollut viime viikkojen ajan joku ihan hillitön persikan eri sävyjen fanituskausi, ja muistelen että tää meikki taisi olla sen aloittaja! Kaivelin mun meikkikätköjä ja löysin MACin Ellie Goulding-kokoelman jutut uudelleen. Tän löydöksen jälkeen Halcyon Nights-paletin luomivärit on olleet todella ahkerassa käytössä!

esaf_lotd_peach_fizz_3 esaf_lotd_peach_fizz_4

Tein silmämeikin juurikin sillä Halcyon nights-paletilla. Luomivaossa on You my everything (yks mun tän hetken lemppariluomivärejä) ja koko luomella hohtoa tuomassa on Starry eyed. Tosi simppeliä ja tosi toimivaa!

esaf_lotd_peach_fizz_5

Meikkipohjana toimi Kat Von D:n ja Lumenen todella toimiva sekoitus. Poskilla oli Cliniquen jo luottosävyksi noussut Peach pop ja korostuksena vanha tuttu Lightscapade.

esaf_lotd_peach_fizz_9

Meikin paras asia oli mun mielestä kuitenkin huulille päätynyt Guerlainin Peach fizz-huulipuna, jonka löysin uudestaan kätköjäni tutkiessani. Pr-tilaisuudesta saatu ihanuus on ihana väripilkku muuten tosi neutraalissa meikissä! Tää on sopivan värikäs mun makuun, hiukan murrettu joo mutta kuitenkin kirkkaampi kuin mun perusnudet. Myös Peach Fizz on ollut tämän jälkeen aika ahkerassa käytössä!

Meikin lisäksi tykkäsin muuten ihan erityisen paljon näistä kuvista. Näissä oli jotenkin tosi kiva valo! Rakastan syksyä ja sen pimeyttä, mutta päivien lyheneminen näkyy nyt jo ainakin kuvien ottamisen puolella-kaikki tuntuu jotenkin tosi tummalta ja pimeältä. Tavallaan tykkään, tavallaan en. 😀

Onko teillä jotain suosikkisävyjä jotka on päätyneet meikkeihin viime aikoina erityisen paljon? 

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, MAC Halcyon Nights You my everything ja Starry eyed, Anastasia Beverly Hills Glow Kit Gleam Starburst, IsaDora Insane Volume Lash Styler saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Kat Von D Lock-It Foundation Light 42, Lumene Longwear Blur Foundation 0 Valon Hehkua saatu, RCMA Loose powder, NYX Taupe Blush, Clinique Cheek pop Peach pop saatu, MAC Lightscapade

Huulet/Lips: Guerlain Kiss Kiss Lipstick Peach Fizz saatu

4 Comments

 1. Multakin löytyy peach fizz, se on ihana!

  • ilona ilona

   Se on ihan mieletön! Korallipunat ei yleensä oo mun juttu, mut TÄÄ! Tää on ihana.

 2. Todella nätti sävy!

  • ilona ilona

   Kiitos, niin kyllä on! 😀

Vastaa