Skip to content

Parturi-kampaamo/kauneushoitola Bella Pelo+vilaus uusista hiuksista

Vakikampaajani siirtyi Kauppakeskus Kaareen avattuun Bella Peloon,ja minähän seurasin perässä. Olin kuullut paikasta hehkutusta jo etukäteen,mutta yllätyin silti siitä miten hieno paikka oli-oli todellista luksusta raahautua väsyneenä työpäivän jälkeen kullan kimalluksen täyteiseen ja kauniiseen liiketilaan (jonka on muuten sisustanut Teuvo Loman).

”BELLA PELO on uusi ja innovatiivinen parturi- kampaamo/kauneushoitola konsepti, jossa yhdistyvät arjen luxus ja asiakaslähtöinen palvelu sekä osaava ja iloinen henkilökunta.” Tämän allekirjoitan täysin. Henkilökunta oli osaavaa,ystävällistä ja ammattitaitoista-ja ilmapiiri oli hulppeista puitteista huolimatta kotoisa. Vastavalmistettu latte taas on aina lisäluksusta-valehtelisin jos väittäisin etten ollut eteeni tuodusta höyryävästä kupista ja suklaasta haltioissani pitkän päivän jälkeen.

Yksityiskohdat.Tarvitseeko muuta sanoa?

Bella Pelo on Redken Loft-salonki. Tiesin tämän jo etukäteen,ja olin valehtelematta riemuissani siitä että hiuksiini käytetään jatkossa Redkenin tuotteita. Ah,onnea. 

Bella Pelosta löytyy myös Jane Iredalen mineraalimeikkejä. Näihin ihanuuksiin en tehnyt lähempää tuttavuutta-VIELÄ.


Garra Rufa-kalapedikyyri samaan aikaan houkuttelee ja hirvittää-saatan pelätä hiukan noita pieniä,harmittomia suloisia kaloja….


Bella Pelon kauneushoitola käyttää Dermalogican tuotteita-ja päädyin ostamaan itselleni yhden tuotteen. Siitä myöhemmin…

Mainitsinko jo yksityiskohdat?

Asiakkaalle käyttöön tarjottava Ipad tuli hauskana lisänä-ja aika kului sen parissa varsin nopeasti.

Bella Pelossa tehdään myös Minx-kynsiä. Niiden pariin palaan vielä myöhemmin,kun olen tehnyt ihanuuksiin lähempää tuttavuutta!

Pesupaikka oli todellista luksusta. Hierova tuoli teki pitkästä odottelusta luksusta! Hiuksiini tehtiin värinpoisto ja kaksi värikäsittelyä,joten vietin pesupaikalla ja hierovan tuolin parissa hyvän tovin. 

Sitten niihin hiuksiin! Lähtötilanne oli hyvin,hyvin tumma,silti lämmin ruskea ja ylikasvanut polkkamalli. Hoidimme hiukset kahdessa erässä-ensimmäisenä päivänä hoidettiin väri kohdalleen,ja toisena päivänä ihana,upea Susanna leikkasi hiukseni täydellisesti. Susanna on leikannut hiukseni ennenkin-ja aina hyvin-mutta nyt jälki oli käsittämättömän upeaa. Kehuja on tullut joka paikasta!

United states of Pönötten,sanoi rakas mieheni kuvan nähdessään

Hiuksissani oli kohtalainen kiilto jo ennen värjäystä,mutta onnistuneen värinpoiston ja värjäyksen jälkeen ne oikein hohtivat. Väri on hyvin lähellä sitä,jossa n.9 vuotta sitten(apua,onko siitä niin kauan?!) aloitin lukion ja tapasin nykyisen mieheni. Mieheni (ja minä myös!) onkin ollut väriin hyvin tyytyväinen,ja sanoi sen heti sen nähdessään. (tässä kohtaa on hyvä sanoa ettei herra yleensä sano muuta kuin ”kiva,sopii hyvin” uudet hiukseni nähdessään-nyt kehuja tuli vuolaasti)

Vaaleampi ja punaisempi väri on ihanaa vaihtelua mustanruskeille hiuksille-ja se tuo silmäni todella voimakkaasti esiin. 

Koska olen nilkki,kuvaa leikatuista,valmiista hiuksista on luvassa perjantaina! Värjäyksen jälkeen poistuin kampaamosta mukanani näytteet Redkenin värishamppoosta ja hoitoaineesta,joita olen käytellyt säästeliäästi. Olen jäänyt mokomiin jo koukkuun,ja yritän nyt järkeillä että vanhat tökötit on käytettävä pois ennen kuin saan ostaa ihanuuksia lisää… 

Palaan hiuksiin uudestaan perjantaina! Oletteko hemmotelleet itseänne viime aikoina kampaajalla?

En hyödy linkkien klikkaamisesta enkä postauksesta mitenkään. Värjäyksen ja leikkauksen kustansin itse,mutta sain alennusta-en tosin blogin takia. 

8 Comments

  • Punatukat rulettaa! Saatoin semirevetä sille itsekkin kun sen kuulin.. :’D

 1. tämä kampaaja tykkäs yksityiskohdista (ja muustakin), mutta mietti koko ajan kristallikukkia jne. katsoessa, että ”ei helvetti noita on vittumainen pyyhkiä lakkapölystä ja hiuksenpätkistä” :DD no, jos asiakkaalle tarjotaan iPad värin vaikutusajalla, niillä on ehkä varaa myös erillisiin siivoojiin. 😉
  mutta tykkään väristä, ja ois ihana päästä käymään itsekin tuollaisessa luksuskampaamossa!

  • Kyllä toi oli ihan erilainen kokemus verrattuna edellisiin kampaamokäynteihin-haluan tottua tollaseen! 😀

 2. Just kävin, eikä edellisestä kerrasta ollut ”kuin” 5 kk:tta aikaa… Olen ihan toivoton kampaajalla kävijä. 😀 Ihana tukka, onneksi tuli nähtyä livenäkin! 😉

  • Olen yhtä laiska käymään kampaajalla! Ehkä nyt petraan kun tiedän että kokemus on noin ihana. 😀 Heh,kiva kuulla että hiukset on onnistuneet! 😀 Olin silloin nähdessä niin nuutunut että onneksi hiukset oli hyvin ettei ihan mörkövaikutelmaa tullut 😀

 3. Just kävin! Käyn ekokampaajalla, joka on puutalon alakerrassa. Ihanan jouluista oli jo! Siellä on sellainen ihanan runsas mummolatyyli, värin vaikutusajalla riittää myös ihmeteltävää kaikissa yksityiskohdissa :). Kisukin yleensä hyppää syliin rapsuteltavaksi :).

  • Kuulostaapa ihanan idylliseltä ja jotenkin todella rentouttavalta! 🙂

Vastaa