Skip to content

Pari Bellgreensiä

JES! Jesjesjesjesjes! Täällä ollaan! Naputtelen tätä postausta upouuden ja äärimmäisen mukavan sohvamme nurkasta, kello on reilusti yli puolenyön ja aion silti pusertaa tämän postauksen ulos KOSKA SE ON OIKEIN JA VÄHINTÄÄN KOHTUULLISTA. Kyllä. Tätä olen odottanut, tätä olen kaivannut. Koko viikonloppu meni niin infernaalisen purku- ja järjestelyrupeaman parissa että tämä tuntuu lomalta. Koko kämppä on vielä hienoisen pienoisen kaaoksen vallassa, mutta voiton puolella ollaan ihan selvästi. Kunhan saadaan vielä olohuoneeseen patteri (tehdas toimitti väärän kokoisen, jei…) niin saadaan viimeisetkin asiat paikalleen. Patterin välittömään läheisyyteen tulee sen verran tavaraa ettei niitä viitsi laittaa paikalleen ennen kuin se patteri on asennettu, kun kaikkea joutuisi siirtelemään sitten ympäriinsä. Jätettiin mieluummin tilaa valmiiksi, niin voidaan sitten vaan asentaa kaikki paikalleen.

Kunnollista paikalleensijoittelua odottavat myös meikkini (ihonhoitotuotteet, hiuskamat sun muut kyllä löysivät jo paikkansa), jotka vielä odottelevat laatikoissaan omia paikkojaan. En ota niiden kanssa kiirettä, haluan laittaa kaiken just eikä melkein. Plus meikkipöytäni on vielä vailla paikkaa, se täytyy ratkaista alkuun. Kehitin kuitenkin väliaikaisen säilytysratkaisun arkimeikeilleni, joita tiedän käyttäväni eniten. (Myy, olisit musta niin ylpeä nyt!) Kaikki suosituimmat ovat varsin nohevassa järjestyksessä omissa pikku lokeroissaan, ja systeemi on niin kätevä että se taitaa päästä ihan pysyväksi ratkaisuksi. En voi tästä ideasta kuitenkaan ottaa kunniaa, mies sen keksi. Oli selvästi kyllästynyt jatkuvaan kaaokseen… ”Eikö sun olisi helpompi meikata jos sun pöydällä ei olis tällaista kasaa?” Niin, kasahan siinä yleensä on.

Kuulumisten lisäksi minulla olisi esiteltävänä peräti kaksi jumalaisella Bellgreens-paletilla toteutettua meikkiä! Kaksi, kelatkaa! Toisessa Bellgreens-silmiin on yhdistetty rakas Oxblood, ja toisessa YSL:n värillinen huuliöljy. Ensimmäinen on ihan perustyöpäivältä, toinen sisarteni synttärikahveilta.

esaf_LOTD_MAC_bellgreensvolsata_1

esaf_LOTD_MAC_bellgreensvolsata_2

esaf_LOTD_MAC_bellgreensvolsata_3

esaf_LOTD_MAC_bellgreensvolsata_4

Meikit ovat melkein identtisiä. Veikkaan että ainoa ero taitaa olla meikkipohjassa- ylempi on tehty MACin BB:llä ja Chanelilla, ja alempi Maybellinen kovin kivalla meikkivedellä. En ala listaamaan käyttämiäni tuotteita sen tarkemmin tällä kertaa, molempien tärkein osa on kuitenkin Bellgreens kaikessa ihanuudessaan.

esaf_LOTD_MAC_bellgreensvolsata_6

Ai että tuntuu hyvältä olla takaisin. En ollut pitkään poissa, mutta AI ETTÄ. Nyt vain toivotaan ettei tarvitse muutamaan vuoteen muuttaa mihinkään!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

2 Comments

  1. Boheemit kiharat, Jonna LOVES! <3

    • Hihii, ihana Jonna! <3

Vastaa