Skip to content

Parasta just nyt

Ihanainen Mimmi haastoi luettelemaan tämän hetken parhaita asioita, ja tartuin haasteeseen riemulla. Raskas ja kovin työntäyteinen kevät sisältää nääs kovin paljon äärimmäisen kivoja asioita, ja kymmenen parhaimman listaaminen sujui aika vaivatta. Pessimistikin on välillä positiivinen, ihmeitä tapahtuu! Terv. ihan hillitön negaaja.

PARASTA JUST NYT ON:

Juuri rempattu koti. Muutto on ensi viikolla, enkä meinaa pysyä pöksyissäni kun suunnittelen kaikkea ihanaa rakkaaseen kotikoloomme. Koko kämppä on muutenkin ihana, mutta erityisesti keittiö on niin ihana että vähän sattuu. Saatoin vähän itkeä kun näin valmiin kodin sydämen- tiesin että se olisi kiva, mutten osannut odottaa tätä. Haluan päästä laittamaan ruokaa, asentamaan kattoon kauniin lampun ja laittaa ikkunan eteen maljakollisen pioneita.

esaf_parasta_just_nyt

Rakas mieheni. Partasuu on yllättänyt viime päivinä monilla pienillä ihanilla asioilla, ja muistuttaa päivittäin siitä mikä suhteessamme on parasta- se tavallinen arki nimittäin.

Ystävät, uudet ja vanhat. Ja se, että kohta niitä on aikaa nähdäkkin. Pus, ihanat! <3

esaf_siirappia_vuosipaiva_3

Meikkaaminen. Ihan arkimeikinkin teko on viime aikoina ollut ihan erityisen nautinnollista, ja olen jaksanut panostaa perusnudesettiinkin ihan eri tasolla.

Tieto siitä että RuPauls Drag Racen uusin kausi on tällä hetkellä käynnissä. EI SAA SPOILATA! En ole nähnyt vielä ainuttakaan jaksoa (koska en ole ehtinyt) mutta aion säästellä niitä jonkin aikaa ja pitää sitten dragraceputken. KYLLÄ.

esaf_mac_toledo_2

Dragon Age Inquisition. Olen viimeksi uppoutunut peliin näin paljon silloin kun sarjan ensimmäinen osa tuli ulos- enkä silloinkaan ihan tällä tasolla. Punon mielessäni ihan hillittömiä juonenkäänteitä ja jaksan uppoutua hahmoihini (kyllä, niitä on monta. Kaksi pelattu läpi ja kolme kesken. Kaksi lisää alkutekijöissään. Mut pitäähän kaikki vaihtoehdot käydä läpi?) uskomattomalla tarmolla. Ensimmäinen läpipeluu meni säädöllä, nyt panostetaan jo pelitekniikkaankin.

Opinnäytetyö. Mokoman pirulaisen deadline sen kun lähestyy, ja jollain ihmeen kaupalla sitä materiaaliakin on alkanut syntyä. Saatan jopa valmistua ajoissa!

Kaurapuuro. Kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kovin hyvää ja herkullista.

MAC-ostokset. Tarvitseeko selittää enempää?

Toukokuussa siintävä mahdollisuus LOMAAN. Ensimmäiseen kunnon LOMAAN sitten vuoden nakki. Harkitsen Tampereelle ja Turkuun suuntaavaa matkailua, katsotaan miten käy!

Koska positiivisuus on hyvä asia ja sen pitää levitä laajalle, haastan mukaan Minnan, Elisan, Jonnan, Liisan ja Annan! Naiset, mikä teidän mielestä on parasta just nyt?

 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

8 Comments

 1. Näyttääpä ihanalta tuo keittiö ! Lisää kuvia sit 🙂

  • Niitä tulee! ^^ Kunhan saadaan toi kämppä siihen kuntoon että voi kuvata.. 😀

 2. Toi keittiön kaakeliseinä on die for, just sellainen jonka mä voisin valkata, jos keittiön uusiminen olisi ajankohtaista. <3 Kiitos haasteesta, tartun tähän varmasti. <3

  • Se on!! Oon todella, todella onnellinen siitä että se onnistui noin hyvin ^^

 3. Kaurapuuro! <3 Sashaaaay.

  • Sashaaaaaaaaaay. <3

  • <3 se oli tarkoitus!

Vastaa