Skip to content

Paluu ruskeaan ja päivän meikki

Tältä näyttää pian kampaajalle pääsevä nainen. Riemulla ei ollut rajoja kun rakas anoppini otti yhteyttä ja tiedusteli pitäisikö hiuksiani leikata. No pitäisihän niitä. Entä värjätä? No ei siitä haittaakaan olisi. No tule hänen kampaamolleen, on uusia värejä, kokeillaan. Allaolevassa kuvassa olen juuri ryntäämässä vaatekaapille, eli ihan lähtökuopissa. Hiukset oli pesty toissapäivinä, niissä oli edellisenä päivänä tehdyt kiharat ja varsin möyheä bed head. Toinen puoli oli suoristunut yöllä, toinen kihartunut. En ymmärrä, nämä tekee jotain ihan omaa.
IMG_3291
 
Ylläolevassa kuvassa näkyy vähän päivän meikkiäkin- pidin siitä suunnattomasti! Jaksan panostaa yleensä tekniikkaan ihan erityisen paljon kun näen anoppiani- hän kun on myös maskeeraaja, oikein pitkän linjan sellainen. Onkin aina ihan erityisen hienoa jos anoppi kehuu meikkiä, silloin olen omalla mittapuullani onnistunut. (okei, saman efektin saa aikaan myös muutama blogikollega, joiden kehuista menen ihan hämilleni) Kyseisen päivän meikki oli neutraali ja aika kevyt, mutta silti selvästi näkyvä.Uusin saman itse asiassa perjantaina töihin, kun oli niin kovin helppo ja miellyttävä tehdä!
 
IMG_3298
IMG_3299
 
Mattasävyt Stilan Mind-paletista, hohtava persikka MUG:ilta. Kevyet kulmat ja hiukan ripsiväriä, ja avot. Meikkipohjan tein jo esittelemälläni kombolla, ja huulille tein rajauksen MACin Whirl-kynällä. Kiiltoa huulille toi Clarinsin Raspberry-huuliöljy joka on IHANA. 
 
 
IMG_3295
 
Niin, pituuttahan hiuksissani oli jo aika runsaasti, omalla mittapuullani ainakin. Hiukseni olivat vuosia pitkät, (oikeasti pitkät, kyynärpäihin saakka) mutta kyllästyin niihin kokonaan enkä enää viihdy paljon hartiamittaa pidemmissä hiuksissa. Lisäksi hiukseni ovat paksut (muiden mielestä, ei omastani. Oma vertailukohtani on sisarteni ranteenpaksuinen ponnari, ja siitä jään vielä jälkeen) ja kuumat, joten polkkamitta on aika armollinen. Ja niin helppo! Wash and go-periaatteella! Laiska arvostaa. Allaolevasta kuvasta saa kuitenkin jonkinlaisen käsityksen siitä missä pituuksissa mentiin. Malli oli kovin kiva, mutta vähän uloskasvanut. Kuvan väreillä voi heittää vesilintua, älkää katsoko niitä sen tarkemmin.
 
 
IMG_3285
 
Entäs se lopputulos? Päätettiin että on aika palata takaisin tummaan ruskeaan, josta vasta noin vuosi sitten hankkiuduttiin eroon. Todettiin että jotain uutta ja samalla tuttua kaivataan, ja tämä oli sitä. Pohjalta löytyvä mahonkinen tumma ruskea on UPEA, ja se olisi ollut yksinäänkin todella kaunis. Halusimme kuitenkin hiukan valoa ja jotain pientä ekstraa, joten sekaan heitettiin vaaleampia raitoja. Raidat tuovat kivasti valoa ja kirkkautta hiuksiin ja kasvoille, eikä muutos tunnu saman tien niin radikaalilta. Ja ah, tuo leikkaus- sain otsiksen takaisin! Pituutta lähti, muttei mitenkään suunnattoman paljon. Juuri sopivasti. 
 
IMG_3304
Mitä sanotte värinvaihdoksesta? Entä leikkauksesta, onko jees? Oletteko itse muuttaneet hiustyyliä viime aikoina? Olen itse todella innoissani siitä että saan taas uppotua hiustuotevarastoihini ihan uudella innolla- uusi leikkaus innostaa aina laittamaan hiuksia ihan uudella tavalla! Anoppi rakashan on oma luottokampaajani, ja ainoa joka osaa leikata hiukseni just eikä melkein niin kuin haluan. Värikin on aika lailla täydellinen- sainpahan taas muistutuksen siitä miksi Susannan tuoliin on aina niin ihana istua. Susannalle voi varata ajan täältä-samoilta sivuilta löytyy myös lisäinfoa Saxsarit-kampaamosta! Susanna oli aikaisemmin toisessa kampaamossa, mutta siirtyi jo jokin aika sitten kodikkaampaan ja omasta mielestäni huomattavasti miellyttävämpään Saxsarit-kampaamoon. Saxsarit tuntuu omalta olohuoneelta!
PS. Alimmassa kuvassa huulilla on YSL:n huuliöljy. On muuten hyvää settiä!
 
Silmät/Eyes:

-MAC 24 hour Extended Eye Base
-Stila Eyes are the window Mind palette Brilliance
-Stila Eyes are the window Mind palette Wit 
-Stila Eyes are the window Mind palette Intellect
-Makeup Geek In the spotlight
-Lumene brow pencil 3 saatu
-MAC Haute&Naughty Too Black Mascara

Kasvot/Face:
 
-MAC Prep&Prime Beauty Balm Light
-MAC ProLongwear Concealer NW15
-Chanel Vitalumiére Loose powder foundation N10
-Hourglass Ambient Lighting Blush Palette Luminous Flush 
-SauceBox Etude-palette Cream Dream 
-MAC Perfect Toppin LE
 
Huulet/Lips:-MAC Whirl
-Clarins Instant Light lip comfort oil Raspberry saatu
 
 
 

4 Comments

  1. Upea lopputulos !
    Itse tein vasta päätöksen että siirryn kohti luonnollista väriä reilun vuoden vaaleanpunaisen jakson jälkeen. Lisäksi toispuoleinen malli saa kyytiä

  2. Onpa näppärän näköinen! Sopii sinulle erinomaisesti. Värikin on just eikä melkein.

  3. Väri ja leikkaus onnistui todella hyvin! En olekaan ennen sulla otsista nähnyt ja se kyllä sopii sulle todella hyvin. Samoiten tämä väri imarrtelee sua todella kauniisti, löytääpä itselle noin kauniisti sopiva väri! 🙂

    hanna
    http://www.hannamariav.com

  4. Sopii sulle erittäin hyvin!

Vastaa