Skip to content

Paljon onnea rakas Purkkimafia!

Jos kalenterini ei ole ihan kamalasti väärässä, on tänään Purkkimafian 1- vuotissynttärit. Paljon onnea, rakas mafia!

kakkuilona

Purkkimafia on minulle äärimmäisen tärkeä ja rakas tuotos, kaveriporukka ja muutenkin mainio sivusto. On ollut ilo seurata mafian kehitystä ensimmäisistä suunnittelusupinoista lanseeraushetkeen ja tähän päivään saakka. Ei tunnu siltä että mafian parissa olisi vierähtänyt jo vuosi- eikö siitä ole ihan vaan pari kuukautta kun Purkkis aukesi maailmalle? Oli miten oli, olen portaalistamme aivan äärettömän ylpeä. Ihan päivittäin.

Rakas Purkkimafia, toivotan sinulle pitkää ikää ja menestystä. Sen minkä flunssaköhinöiltäni kykenen, siis. Sen verran olin fiksu että nakitin Miehen tekemään kakkukuvan. Hieno, eikö?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

  • Mä yritän järjestää asian. <3

 1. mä en voi uskoa että en tajunnu koko synttäripäivää! 😀 ihana kuva! onnea me!

  • Mä oon sen verran höpsö että oon vahdannut sitä koko alkukevään. :’D Hyvä ME!

 2. Hihii kuinka symppis kuva! Hyvä ME!

  • Toni osaa nää symppis- Ilonat. 😀 JEEEEE ME!

 3. Niinpä, hyvä me! 😀 <3

  • No kyllä!! Ollaan bestest.

 4. Mahtava kakkukuva ja kyllä tää Purkkis on ollut lukijoillekkin kiva 🙂

  • Tämä lämmitti mieltä, ihana kuulla <3 Te lukijat olette tämän koko homman suola!

Vastaa