Skip to content

Päivän saaliit-MAC Stoke of Midnight/Smoky palette

Suuntasin tänään iltapäivällä Stockmannille hakemaan tätä MACin pigmentti+glittersettiä,ja harmikseni sain todeta ettei sitä ollutkaan saatavilla. Minulle kuitenkin luvattiin varata setti heti kun niitä saapuisi,ja lähdinkin jatkamaan matkaani ilman MAC-ihanuuksia.

Asia jäi kuitenkin kaivelemaan mieltäni-olin nimittäin asennoitunut niin että menisin illalla kotiin jonkin uutuuskokoelman ihanuuden kanssa. Silmäilin MAC-pisteellä myös pitkään kuolaamaani Smoky-palettia Stroke of Midnight-kokoelmasta,ja päätin lopulta että käyn kotimatkalla perumassa pigmenttivaraukseni ja ostan kyseisen paletin-onhan viiden luomivärin paletti loppujen lopuksi käytännöllisempi kuin kolmen pigmentin ja kahden glitterin setti. Onhan?

Kotiin päästyäni totesin tehneeni oikean valinnan. Tämä on paras MAC-ostokseni IKINÄ.Tässä on kohdallaan kaikki pahvipakkausta myöten. Katsokaa nyt! 

Jopa pakkauksen sisus on saanut upean printtikuosin.

Kerron paletista,sen väreistä ja muusta tarkemmin kun olen saanut testailla sitä-ja kun/jos toivun tästä alun onnen huumasta. Tästä olin haaveillut ensimmäiset promokuvat nähtyäni,enkä voi uskoa että se on nyt minun. Minun! Klonkkupiirteitä havaittavissa jo ensimmäisen illan jälkeen…

Päivän toinen saalis,yhtä ihana sekin,tuli ihanan Duvessan kautta. Olin haaveillut Elfin Disney Villains-paleteista järkyttävän kauan,ja sain kuin sainkin omakseni Maleficent-version. Pahoittelen huonoa kuvaa,väsynyt ja innostunut bloggaaja ei oikein pystynyt keskittymään.

Sisäinen kuvataidelukion käynyt hörhöni riemuitsee kannen akvarellikuvituksesta-ja ylipäätään koko designista. Ah,nyt kyllä Disneyfania hemmotellaan. 


Pikaisen testailun ja sörkkimisen perusteella setin kiinnostavimmiksi osiksi nousivat huulikiilto(joka ei tietenkään näy kuvassa-hähä) ja luomiväripaletti. Myös nestemäinen liner ja silmämeikinpohjustaja vaikuttavat jänniltä-katsotaan miten käy!

Miten teidän maanantainne on alkanut? Itse olen jo aivan rättiväsynyt,ja voisin aloittaa välittömästi uuden viikonlopun. Ehkä tämä vielä tästä…

4 Comments

  1. Ihanat art-deco fiilikset tulee tuosta paletista!

    Ps. Oli tosi kiva nähdä! 🙂

    • Niin tulee! Art Deco/Nouveau/Jugend on mun ehdottomia suosikkeja tyylisuuntien puolelta,joten tykkään tästä väkisinkin! 😀

      Oli ihan älyttömän kiva nähdä-toivottavasti nähdään taas pian! 😀

    • Heh,et oo missannut! Kuvia ei vielä oo kun en oo osunut luonnonvalon kanssa samaan aikaan kotiin. 😀 viim.perjantaina! ;D

Vastaa