Skip to content

Päivän saaliit ja paras nudehuulipuna IKINÄ

Pitikö mun olla jonkinlaisessa ostolakossa? 

Joka tapauksessa-tässä päivän postisaaliit. Cesarsilta tilasin kaksi uutta A Englandia-jäljessä julkaistun Briarwoodin Burne-Jones Dream-kokoelmasta sekä uuden Heavenly quote-lakan Love is enough. Love is enoughin olisin ostanut vaikka se olisi ollut miten ruma,sillä sen nimikkoruno on ihana. Onneksi on lakkakin. Sokoksen verkkokaupasta tilasin Ecotoolsin sivellinsetin ihan puhtaasta uteliaisuudesta,ja Lumenen vedenpitävää silmämeikinpostoainetta koska sitä nyt vaan menee,ja tuo iso puteli on niin halpa. Sensain Lasting treatment rougeja tilasin kaksi kappaletta Miss Piggys Pearls-blogin Sallan innoittamana-enkä kadu yhtään. Nämä olivat ihan naurettavan halpoja,ja täydellisiä. 
Koko saalis

 Sensain tuotteet on pakattu mielestäni kauniisti-pahvipakkauksetkin ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniita.

Itse huulipunapakkaus on eleetön ja tyylikäs.

Vasemmalla on tummempi Kousome ja oikealla vaaleampi Nadeshiko. Molemmat ovat ihania,ja nappiostoksia-mutta Nadeshiko on minulle se täydellinen nudehuulipuna. Etsintä on ohi,tämä menee HG-listalle. 

8 Comments

 1. Ihania ostoksia! Mua kiinnostaa kuulla mitä tykkäsit tuosta Ecotoolsin setistä! Olen itsekin harkinnut monesti ostavani sen.

  • Kirjoittelen siitä vielä myöhemmin tarkemmin,mutta testailin noita pikaisesti ja voin kyllä jo nyt sanoa että hyviä ovat!

 2. Ihan helmiostokset. Ecotoolsin siveltimet on ihan lemppareita, samoin Lumenen silmämeikinputsari. Sensain huulimeikeistä tykkään myös, vaikka juuri kyseistä punalaatua mulla ei olekaan. Ja kiva, että joku muukin tykkää Sensain punahylsyistä. Minusta ne on nättejä.

  • Noi Ecotoolsit vaikuttaa älyhyviltä pikaisen kokeilun jälkeen!

   Tuo Sensain hylsy on ihana!

 3. Näyttää kyllä ihan täydellisen väriseltä!

  • Se on! Se on ihan täydellinen-ainakin mulle! 😀

 4. Anonymous Anonymous

  Tämän innostamana piti käydä kotiuttamassa tuo Nadeshiko. Aivan ihana sävy!

  • Hehee,hyvä että joku muukin pääsee siitä riemuitsemaan!

Vastaa