Skip to content

Paha merenneito

Ihastuttava ja inspiroiva Petra teki jo hyvän aikaa sitten kerrassaan upean paha merenneito-meikin joka jäi kaivelemaan mieltäni pidemmäksi aikaa. Teinkin merenneitomeikistä oman versioni-senkin jo kauan sitten. Kuvat ovat roikkuneet kovalevylläni niin kauan että hävettää. Tarkat tuotelistatkin ovat jo kadonneet mielestäni-onneksi minulla on sentään kuva tuotteista, mutta niistäkään en ole ihan varma. Tiedän että käytin meikissä Sleekin Arabian Nights-palettia ja MACin Tiltiä, mutta siihen muistikuvani jäävätkin. Meikki itsessään on kuitenkin edelleen mielestäni oikein kiva, joten tässä se on-Viilankantoluvan inspiroima Paha merenneito-teemameikki Eyeshadow and Flame-tapaan!
IMG_4351
Luomille on lätkitty kaikkea shimmerluomiväreistä glitterrajaukseen, ja ripsiin on laitettu mustaa ja kirkkaanturkoosia ripsiväriä. Tämä ei ole ihan perusjuhlameikki, muttei myöskään tarpeeksi erikoinen ollakseen kunnon maski. Väliinputoajasettiä, siis. 

En tee perusmeikkeihin iiihan näin suuria ja leveitä häivytyksiä, mutta rrrrakastan niitä. Tämänkaltaisia on jotenkin todella kivaa tehdä, joten tämä meikki tuntui todella omalta hiukan jännemmistä väreistä huolimatta.


IDpahameris
Suuri osa meikin tuotteista on täydessä pimennossa, mutta huulimeikin tuotteet muistan kristallinkirkkaasti. Pohjalle laitoin MACin Heroine-huulipunaa, ja sen päälle Shiro Cosmeticsin läpikuultava violetti Nic Cage Getting Funky with That Saturday Night Fever. Heroine on UPEA puna, ja toimii kauniisti mattapintaisena, mutta oooo miten kaunis se on kiillon kanssa. Violetit, kiiltävät huulet eivät juuri ole näkyneet arkimeikeissäni- ehkä pitäisi rohkaistua hiukan ja kokeilla. 
Huomaa kyllä muuten todella että kuvat ovat hiukan vanhempia- otsikseni on päässyt kasvamaan kuvien ottohetken jälkeen hirmuisesti, ja alkaa muistuttaa jo enemmän juppiheittoa kuin siistiä, rikottua otsista. Kaipaan kuvan hiustilannetta suunnattomasti- haluannnnnnnn kampaajalle.


Alla olisi vielä kuva muutamista tuotteista jota meikissä käytin, mutta varsinaista tuotelistaa ei tällä kertaa tule. Ihan vain siitä syystä etten yksinkertaisesti muista mitä kaikkea käytin. Pitää ehkä alkaa kirjoittelemaan tuotteita ylös…

IMG_4440
Mitä pidätte, onnistuiko Paha merenneito-kokeiluni? Pitäisikö minun tehdä tämäntyyppisiä meikkejä enemmänkin? Halloween lähestyy uhkaavasti, ja olen nyt jo innoissani kaikista meikkimahdollisuuksista joita tuo ihana juhla tarjoaa!
Onko teistä muuten kiva lukea välillä tällaisia lyhyempiä ja tiiviimpiä postauksia, joissa on hiukan vähemmän sekä kuvia että tekstiä? 

20 Comments

 1. Mulle tuli heti mieleen Pienestä Merenneidosta Ursula – voiko pahempaa merenneitoa olla?

  • Haha, Ursulaa pahempaa ei kyllä todellakaan ole! Pitääkin miettiä josko tekisin Halloweeniksi ihan kunnon Ursulameikin 😀

 2. ^sama täällä, hieman Ursula fiilikset tuli. Tykkään kun käytät sisärajausta. Sopii sulle niin hyvin ! Itseä silti harmittaa kun ei voi kopioida kun on piilarit (vai voisiko?), pelkään että leviää linssiin ja näkö sumenee… 🙁

  • Hih, kiitos! Oon muilta bloggaajilta ja vloggaajilta oppinut että sisärajausta voi kyllä käyttää vaikka olis piilaritkin, ei laita sitä vaan niin siihen vesirajan reunaan, eikä ihan siihen keskelle missä piilari yleensä on. Tietty riippuu myös siitä käytetystä kynästä jne! Itsellä ei ole tästä kokemusta, mutta voisko geelirajaus toimia paremmin siinä sisärajauksessa jos on piilarit?

 3. Oooooooo Heroine <3<3<3

  • Ooooooooo nimenomaan <3

 4. Kati Kati

  Todella näyttävä kokonaisuus!

 5. Uu, vau! Todellakin onnistunut bad mermaidi 😉

 6. Toi toka kuva, wouuuu! Tosi upea!

  • Heheh, kiitos! Melkein poistin sen aluksi-hyvä että kelpaa 😀

 7. Pitäisiköhän tästä inspiroitua?! 😀 Ihana meikki! 🙂

  • Hehee, PITÄISI! 😀 Kiitos ^^

 8. Sairaan makee, lisää tällaisia. Näitä on ihana katsella. 🙂

  • Hih, kiitos <3 Tulossa on, oon vähän leikkinyt 😀

Vastaa