Skip to content

Outouksia

Hyppään nyt mukaan tähänkin postausremmiin ja kerron teille muutaman hassun jutun itsestäni. Näitä on ollut niin älyttömän kiva lukea muilta, että pakko munkin on tehdä! Vastaavia on tehnyt ainakin Elisa, Heini ja Sissi!

Marengit on mun lempikarkkeja. (Joo, ei taida ihan teknisesti olla karkkeja) Ei mitkä tahansa marengit, pitää olla päältä rapeita ja sisältä pehmeitä! Vaniljamarengit on thö bestest. Ps. Myös suklaa on hyvää. Tykkisin varmaan macaronseistakin jos voisin niitä syödä! Harmi että niissä on mantelia.

Pelkään lintuja. Niinku Pelkään isolla P:llä. Pelkään myös korkeita paikkoja. Ja ahtaita paikkoja. Ja pellejä. Ja ihmismassoja.

ESAF_LOTD_CONFIDENT_TOLEDO_1

En pysty nukkumaan jos lakanat ei mätsää. Ei riitä että tyynyliina ja pussilakana on samaa settiä, myös aluslakanan pitää mätsätä! Meidän  lakanat on siis koodattu aika tarkkaan värien mukaan. Jokaista tyynyliina-pussilakanasettiä on kaksi että kummallakin on samanlaiset. En kestäisi jos Mies nukkuisi ERILAISISSA lakanoissa.

Mulla on hyvin tarkka sääntö astianpesukoneen täytöstä. Se pitää täyttää hyvin tarkkaan ja hallitusti, ja lasien ja mukien pitää olla just tietyllä tavalla järjestettyjä. Mukien kahvojen pitää olla tiettyyn suuntaan käännettynä, ja kaikki kulhot ja lautaset pitää asetella just tietyllä tavalla. Muuten ei tule puhdasta. Ainakaan mun päässä.

Jos lähden viimeisenä kotoa käyn sammuttamassa/kiskomassa seinästä kaikki jatkojohdot ja töpselit.

ESAF_LOTD_GERALT_5

Olen kantanut samaa pääsiäismunasta saamaani Prinsessa Ruusunen -figuuria mukanani käsilaukussa nyt ömmm ainakin viisi vuotta. Se tuo onnea!

En syö kalaa jos ei ole ehdoton pakko. Useimmat kalaruoat ällöttää mua. Raaka tai graavattu kala on pahinta! Fiksut voi päätellä tästä etten ole mikään suurin sushin ystävä.

Kiinnitän ihan älyttömästi huomiota leffojen ja sarjojen puvustukseen ja niissä käytettyihin materiaaleihin. Riemuitsin esim. Hobitissa suunnattomasti kääpiöiden neulotuista hanskoista ja niihin valitusta neuloksesta! Virheellisistä materiaali-ja tyylivalinnoista niuhotan pitkään ja hartaasti.

ESAF_LOTD_MODERN_RENAISSANCE_15

Oon harras muumi-ja Babarfani! Muumit nyt saatoitte tietääkkin koska muumimukit, mutta Babar! BABAR! Meillä on makkarissa seinällä kehystettynä ikivanha Babar -juliste, joka on ollut mun kehdon vieressä kun oon ollut ihan pieni mönkijä vasta.

Spoilaan itselleni kaiken mahdollisen. KAIKEN minkä vaan voin. En kestä jännitystä ja yllätyksiä, ja luin esim. GOT:n jaksojen juonet etukäteen ennen kuin suostuin katsomaan niitä. Vahingossa spoilaan asioita myös esim. Miehelle, hän ei arvosta.

Mulla on edelleen yksisarvispatsas jonka olen saanut mun isovanhemmilta ennen kuin menin ala-asteelle. Uskoin hyvin vahvasti ainakin 8 -vuotiaaksi saakka että jos toivon TOSI TOSI TOSI kovaa ja oon oikeaan aikaan yöstä hereillä se muuttuu oikeaksi yksisarviseksi. Ei muuttunut.

En oo nähnyt ainuttakaan Twilight -leffaa tai lukenut yhtäkään kirjaa. Enkä aio.

Tykkään piirrossarjoista ihan älyttömästi! Niistä vanhoista klassikoista tietty, mutta myös uudemmista ja ”aikuisemmista”. Simpsonit, Family Guyt sun muut kuuluu tietty listaan, mutta myös uudemmat tulokkaat Archer ja BoJack Horseman on on ihan mahtavia!

Kertokaahan. Ollaanko samiksia?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

24 Comments

 1. Hehee, just hyviä juttuja!
  Mulla sama lakanoiden (okei, aluslakana ei aina täsmää) ja tiskien kanssa. Tiskit pitää olla tietyillä paikoilla koneessa samoin kaikkien tavaroiden kaapissa. Mun mielestä jokaisella tuotteella on oma paikkansa ja jos niitä ei sieltä löydy, syyttävä sormi osoittaa kyllä mieheen 😀

  • HUH, en oo siis ainoa! 😀 Ja joo, meillä on aivan sama juttu noiden astioiden kanssa. On mun järjestys ja sit on väärä järjestys. 😀

 2. Tintsh Tintsh

  Mä oon ihan niuho pyykinpesemisen suhteen. Vaatteet pitää lajitella tietyllä tavalla ja sitten ripustaa tietyllä tavalla. Jos mun mies pesee pyykkiä / ripustaa niitä kuivumaan niin on parempi jos mä en oo näkemässä koska mulle on tosi kova paikka kun hän tekee ”väärin”

  • Hahaa, ihan sama juttu meillä! Oon ihan älyttömän tarkka sen suhteen miten vaatteet pestään, ja miten ne laitetaan kuivumaan. Mun mielestä on itsestään selvää että vaatteet asetellaan henkariin eikä vaan heitellä siihen, miehen mielestä ne voi vaan laittaa jotenki. Käyn sit perästä korjaamassa.

 3. Hei toi astianpesukone! NIIN sama.

  • En oo yllättynyt. 😀

 4. Voi, ollaan samiksia. Ainakin puvustusasioissa, lakanoissa (sänkyvaatteet ei ole leikin asia!) ja Muumeissa. Mä tosin RAKASTAN lintuja. Siis aivan hulluna. Hyllyllä nököttää tekovaris, ja olen suunnitellut jopa lintutatuointia. Lempparikoruissanikin on lintuja.

  Astianpesukonetta ei mulla ole, mutta veikkaan, että samansuuntaisia täyttöjuttuja olisi mullakin. Ainakin jos pyykinpesutottumuksiani miettii. Pyykkiä voi pestä joko oikein tai väärin. Mun tapa on oikea.

  • En ole yllättynyt että ollaan samiksia, koska hei, great minds think alike. Linnuista kyllä vähän järkytyin, mutta poikkeus sääntöön? :’D

   Ja JOO. Pyykkiä voi pestä oikein tai väärin. Väärä on yleensä se toisten tapa.

  • No siis KYLLÄ!! Apua, en kyllä kestä mäkään. SIMPSONIT <3

 5. Niina Niina

  Hei wau, mikä huulipuna sulla on tuossa keskimmäisessä kuvassa? 😮 Se saattaa olla elämäni nude!

  • Voi ei! :’D Se kun on kolmen eri huulipunan yhdistelmä! Toi on mun Witcher-meikki, ja huulilla oli silloin MACin Blankety, Myth ja Pet me please.

   • Niina Niina

    Haa, eipä uskois, että niillä syntyy tuollainen lopputulos! 😀 Pet me please on upea, harmi etten ollut tietoinen siitä silloin 2014. Noh, elämäni nuden metsästys jatkuu!

 6. Kalajutussa ollaan samikset, ainoa raaka mitä kalasta tulee ja syön on mäti. Mutta sushi, huh, menee ihan vilunväreet. 😀 Spoilaamisen allekirjoitan, mä luen aina kirjoista 10 vikaa sivua eka, vielä vähän enemmän, jos loppuratkaisu ei selviä niistä. Kaikista sarjoista luen juonipaljastukset etukäteen, jos en ole niitä nähnyt. 😀

  • No mutta syöt sentään mätiä! 😀 Mä en suostu syömään edes sitä. Olet edistyneempi! 😀

   Ja JESJESJESJESJES en ole ainoa spoilaaja! 😀 En oo tähän mennessä tavannut ketään muuta joka tekee sitä 😀

 7. Joo lakanat on oltava sävysävyyn. Mä nukun yksin, mutta mätsään tuplatäkin tyynyliinaan ja aluslakanaan. Tosi häiritsevää, jos ovat erilaisia.

  • Joo! Se on häiritsevää! Ja häiritsevä on aika lievä ilmaisu.

 8. Tyynyliinajutussa ollaan niin samiksia – ei vaan käy laatuun että ois erilaiset tyynyliinat / pussilakana itsellä, saati jos miehellä olisi vielä eri sarjaa. Eriväriset käy, kuten meillä on yhdet ivana helsingin lakanat (toiset mustalla pohjalla ja toiset valkoisella), mutta siinäkään ero ei saa olla liian suuri 😀

  Kala on mun lemppariruoka, lohta voisin syödä sadassa eri muodossa päivittäin. Siinä ei siis ainakaan mätsätä! 😀 Niin ja jos mies on täyttänyt astianpesukoneen, täytyy se itse käydä vielä korjaamassa oikein ennenkö voi laittaa pyörimään – ja yleensä sinne mahtuu vielä ainakin 2 lautasta ja useampi kuppi. Näin.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Haha joo, lakanat on kyllä todella vakava asia! Mies just pohti et entä jos olis kuviollinen aluslakana, sain ihan järkyttävän hepulin. Ei pysty.

   Ja siis, kala. Mä syön sitä jos on ihan pakko, mutta en jos on muita vaihtoehtoja. :’D Oon syönyt kalaa pienenä niin paljon että se tulee vieläkin korvista :’D

   Mä hoidan nykyään meidän tiskit, että saan itse täyttää ja tyhjentää koneen. Totesin että on parempi näin :’D

 9. Mä taas voisin syödä pelkkää kalaa! 😀

 10. Samiksia ainakin Twilightien osalta 🙂
  Mutta hei, tuo kakkoskuvan meikki, ihana! Löytyykö erillistä postausta siitä?

Vastaa