Skip to content

Ostoksia ajalta ennen ostolakkoa+bonuskuva

 Ehdin ostella aika paljon asioita ennen kuin julistin ostolakon alkaneeksi-tässä muutamia joista olen erityisen innoissani. 

Ensimmäisenä ihanat,täydelliset ja upeat Dr Martensin Vi-saappaat. Jäykkää mustaa nahkaa ja täydelliset jalassa. Viime vuonna hankkimani Clemency-mallin maiharit ovat parhaat ikinä ostamani kengät,ja nämä ovat samaa tasoa. Ihanuudet odottelevat laatikossaan suojakäsittelyä,ja pääsevät heti sen jälkeen käyttöön.

Tekonahkalaukku löytyi Biancon alehyllystä alle kolmellakympillä,ja on osoittautunut muutan päivän käytössä loistohankinnaksi. Hihnat ovat tarpeeksi pitkät jotta laukun saa harteille,ja laukkuun mahtuu ihan älytön määrä tavaraa. Kultainen peite hihnojen nurjalla puolella on kiva pieni yksityiskohta,ja punotunnäköinen pinta on ihana. 

Pöllösetti Glitterstä alle yhdeksän euron koska koulu alkaa ensi viikolla. Ja koska pinkki väri ja pöllöt. (tämän ostin itse asiassa maanantaina kun ostolakko oli jo alkanut,mutta nämä ovat tavallaan tarpeeseen…)

Kullattu sormus H&M:ltä. Kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs,alle 5€.

Kasa sormuksia Glitterin alesta-yksi unohtui kuvasta. Ihania ja varsin helppokäyttöisiä! Tuo nivelsormussysteemi on suosikkini-ja todella mukava käyttää!

Shiro Cosmeticsin The randomly generated collectionin swatchit tulivat tänään-odottelen kokoelman suurempia purkkeja saapuvaksi tällä viikolla. Pääsevät käyttöön mahdollisesti jo huomenna!

Myös OPI:n San Fransisco-kokoelmasta tilaamani lakat tulivat tänään. Tilasin ne heti Cesars shopista kun kokoelma tuli myyntiin-olin odotellut näitä kahta lakkaa jo pidempään! Kyseessä siis Peace&love&OPI ja Alcatraz…rocks.


Mainitsin aiemmin ostaneeni myös korvakoruja-tässäpä ihanaiset ovat! En ole ehtinyt VIELÄKÄÄN laittaa näihin noita klipsejä,mutta pian on pakko-koska haluan päästä käyttämään noita.

Tick:Tock Cosmeticsin tilaus oli tullut eilen,ja olen tutkinut aarteitani varsin tyytyväisenä. Tilasin nämä pääasiassa nimien perusteella-Four Horsemen on suosikkini!

Ja se otsikossa mainittu bonuskuva! Edellisessä postauksessa mainitsin Yoda-kylpytakkini,ja koneen syövereitä tutkiessani löysin kuvan viime vuodelta jossa on testiversio häämeikistäni ja takin korvista. Kyseinen kylpytakki on yksi parhaista ostoksistani. Ikinä. 

4 Comments

  1. Tuo H&M:n sormus on ihana! Yoda-kylpytakki on ylisöpö!

    • Se sormus on ihan täydellinen,sopii kaiken kanssa! Ja Yoda-takki on parhautta.

  2. Apua, Yoda kylpytakki! Ihana!!

    Graah, noi O.P.I.’t näyttää kyllä hyviltä…pöllöjutskat vetoaa myös, pitäisköhän käydä hakemassa…en kyllä tartte. 😀

    • Hahaa,kirjoitusvälineitähän tarvii aina ;D omani heitin käsilaukkuun :B

Vastaa