Skip to content

Orly Smoky Fall 2014

Suomen kesä on nyt parhaimmillaan. Lämpimät, aurinkoiset kelit hellivät kesälomalaisia, ja töissä olevat viettävät työpäivänsä kurkkien toiveikkaasti ulos. Ja sitten on Ilonpilaaja-Ilona, joka haaveilee jo syksystä. En pidä auringosta enkä kuumasta, ja minulle täydellinen kesäsää tarkoittaa +-20 astetta ja puolipilvistä. Kun muut nauttivat paahtavasta auringosta, minä sähisen sille verhojen takaa tutkiessani syksyn kokoelmien tarjontaa. 

Syksy on ihan kaikin tavoin suosikkivuodenaikani. Luonto hehkuu hetken upeissa, kirkkaissa sävyissä ja verhoutuu sitten itselleni rakkaisiin tummiin ja synkkiin väreihin. Viileä sää mahdollistaa isoihin neulepaitoihin-ja huiveihin uppoutumisen, ja jalkaan saa vetäistä ihan suosiolla mukavat Dr.Martensit. Vietimme häämmekin syyskuussa, eikä parempaa aikaa olisi voinut valita! 

Siinä missä moni muu haaveilee keväiden värikkäistä kokoelmista, minä odotan kieli pitkällä syksyn upeita, tummasävyisiä kokoelmia. Nyt vilautankin Orlyn Smoky Fall- kokoelmaa, joka aiheutti ainakin itselleni hillittömät syksy tule jo-vibat! 

Orly marssittaa kauppoihin kuuden creme-ja shimmersävyjä sisältävän kokoelman joka ihan huutaa nimeäni. Tämä on niitä kokoelmia joista voisin hankkia ihan jokaisen lakan. Cremesävyt ovat sellaisia joita ei minulta vielä löydy, ja kokoelman neljä shimmersävyä ovat UPEITA. Erityisesti oranssi Brush it on ja ihana Edgy ovat pakko saada-lakkoja. Smoked out ja Darkest Shadow eivät ole ihan minun sävyjäni, mutta juuri sen verran erikoisia että tykkään. Tykkään kovasti.Mitä mieltä olette, jaksatteko innostua syyssävyistä? Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita syksyn ystäviä?

12 Comments

 1. MS MS

  Syksy on omalla tavallaan ihanaa aikaa. Minusta jopa ehkä ihanampaa kuin talvi. Syksyssä on oma ”loistonsa” ja tunnelmansa 🙂 Mutta kuumana kesäpäivänä en todellakaan kaipaa syksyä 😉 Ihanaa, kun on vihdoin kunnon kesä 😀

  • Syksyssä on kieltämättä ihan oma tunnelmansa! Ja hyvistä kesäkeleistä huolimatta mä kyllä kaipaan sitä kovasti x)

 2. Minä olen syksyn ystävä! Minusta se on paras vuodenaika. Kesällä minulla on liian kuuma, hiostaa, tulee hyttysenpuremia…. Minua kiinnostaa se OPIn syksykokoelma. Syksyä odotellessa. 🙂

  • Olet ihan oikeassa! Kesällä on nimenomaan vain kuuma ja hirveästi hyttysiä. Se OPIn syyskokoelma vaikuttaa kieltämättä todella hyvältä!

 3. Mitä, onko mahdollista että on olemassa sävyjä joita sulla ei vielä ole 😀 Noi on kyllä todella makeita, useamman kelpuuttaisin. Olen tykännyt Orlyn laadustakin, ja tuo tahmainen korkki on ihan paras avata.

  • Hahaa, on! 😀 Voi tietty olla että kyseessä on vain pienenpieniä sävyeroja, MUTTA SILTI :DDD Orlyn korkki on kyllä ihan mahtava!

 4. Brush it on ihan mieletön! Mä kyllä tykkään syksystä, silloin kun puissa on värikkäitä lehtiä. 🙂

  • No niinpä!! Brush it taitaa olla näistä se mitä odotan eniten, se on ihan älytön!

 5. Oiiiiii tuo ”Darkest Shadow” huutaa pääsyä kynsilleni… (huutaahan?) Olen syntynyt syyskuun lopussa, joten syyskuu on jo siltäkin osin suosikkini 😉 silloin lämpötilat on yleensä kohdillaan ja säässä on vähän vaihtelua. Tykkään itse myös alle 20 asteen säästä parhaiten, sellainen +15 on oikein hyvä. Siinä säässä saa jo aurinkoakin olla. Syksyllä en enää kutise… :S Tänään olin 10 minuuttia auringossa ilman aurinkosuojaa kun työpaikalla pysähdyin varjossa grillaamisen jälkeen hetkeksi aurinkoiseen pöytään syömään. Loppu päivä onkin sitten mennyt rapsuttelun, Avenen lähdeveden ja bepanthenin kanssa… 😛

  • Hehee, ehdottomasti huutaa! Kuulun samaan auringonvälttelyporukkaan-heti tuntuu siltä että iho on ihan rutikuiva ja muutenkin kärsinyt jos yhtään pidempään erehtyy olemaan auringossa.

 6. Tulikohan se mun kommentti..? 😀

Vastaa