Skip to content

Oranssi silmämeikki inspired by Nikkie

Kertakaikkisen ihastuttava NikkieTutorials teki jokin aika sitten tutorialin Elle Fanningin ensi-iltameikistä, ja videon katsottuani tein suunnattomalla innolla oman versioni meikistä. Vähintään yhtä ihastuttava Henna teki myös oman versionsa, ja ehti sen jo esitelläkin- käykää kurkkaamassa! Jotenkin hauska nähdä miten erilaisia versioita meikistä on ehditty kehittää. Omani taitaa olla vaaleampi kuin Nikkien tai Hennan, sillä arastelin jostain syystä tämän varjostuksissa. Enihuu, mennään eteenpäin. 

Olen viime aikoina ollut poikkeuksellisen innostunut lämpimistä sävyistä silmämeikeissä, ja tässä meikissä tuntui kulminoituvan tuo into ja kiinnostus. Viime viikon lopulla oli pakko suunnitella valmiiksi kylmäsävyisiäkin meikkejä ettei innostus karkaisi käsistä, sillä olin käyttänyt lähes koko viikon IsaDoran uutta rakkauspalettia pienin variaatioin. Jos ihan rehellisiä ollaan, turvauduin siihen lauantain juhlameikissäkin (josta en ehtinyt ottaa kuvaa, koska sain meikin valmiiksi ihan viime tipassa)… Tähän meikkiin eivät kyseisen paletin värit kuitenkaan päässeet, sillä halusin käyttää kunnon oranssia. Koska juuri täydellistä sävyä ei tuntunut kokoelmistani löytyvän (uskoisitteko?) päädyin sekoittamaan sen itse Sleekin Acid-paletin neonoranssista ja Inglotin vaaleasta terrakotasta D.S 608:sta. Varjostukseen käytin Urban Decayn Naked-paletin Buckia ja Inglotin D.S 609:ä. Sisänurkkaan laitoin Kat Von D:n Ludwig-paletin Tequilaa, ja luomen keskiosaan taputtelin Sensain kultaista Eye loose powderia. Kulmaluulla oli tuttuun tapaan Urban Decayn Shattered-paletin Bleach. 

Poskille laitoin Chanelin Ultra Rose-poskipunaa, ja huulille Rimmelin Apocalipsiä sävyssä Nova. Koska Nova on sellaisenaan aika räväkkä, pyyhin väriä hiukan pois pitääkseni meikin keskipisteen silmissä. Kevyemmin levitettynä Nova viimeisteli meikin muuten todella kauniisti. 

Meikkipohjaksi valikoitui viime päivien suosikkikomboni, Holika Holikan Essential Petit BB sekä Make Up Storen Dual Foundation Helsinki. 


Vaikka tämä meikki oli ihan vaan kokeilu, voisin hyvin kuvitella meneväni näin töihin-pienellä muuntelulla, tosin. Töihin en tekisi näin korkealle nostettuja varjostuksia ja häivytyksiä, ja pitäisin silmämeikin muutenkin hiukan pienemmällä alueella hiukan epätavallisemman värin takia. Minulla ei periaatteessa ole rajoituksia meikin suhteen töissä, mutta yritän pitää suuremmat väri-iloittelut vapaa-ajalla. 

Mitä pidätte, nappaako oranssihtava silmämeikki? Tätä oli todellinen ilo tehdä! Oli jotenkin vapauttavaa seurata toisen ohjeita ja tehdä itse vain pieniä sovelluksia. Lisäksi meikkasin rauhassa ja ajan kanssa, kun normaalisti meikkaan minuuttiaikataulun kanssa. Tällaisia lisää! Kuten kuvista näkyy, tein tämän jo hyvän aikaa sitten, sillä tässä hiukseni ovat vielä pitkät, hiukan nuutuneet ja muutenkin kaikin puolin nykyisiä huonommat. 

Huomenna täytän muuten vuosia! Synttäreitä juhlittiin hiukan jo menneenä viikonloppuna, joten huominen on ihan tavallinen arkipäivä. Töitä, kotiin ja pööpöilyä, se riittää minulle. 

Silmät:

-UDEPP
-Sleek Acid Oranssi
-Inglot DS 608
-Inglot DS 609
-Urban Decay Naked Buck
-Kat Von D Ludwig Tequila
-Sensai Eye loose powder
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene Brow wax
-Sensai 38 mascara

Kasvot:
-Max Factor Facefinity face primer
-Holika holika Essential Petit BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Blush Utra rose

Huulet:

-Rimmel Apocalips Nova

2 Comments

  1. Näyttää tosi hyvältä. 🙂

Vastaa