Skip to content

OPI Rock Goddess minis

Aika paljastaa ensimmäinen osa Halloweenarvonnan palkinnosta! Palkinto on siis laaja,ja kokoan sen vähitellen-nyt on aika paljastaa se osa josta kaikki lähti liikkeelle. 

Olin tilaamassa itselleni OPI:n Rock Goddess-halloweensettiä,ja totesin että kyseessä on setti josta lukijanikin varmasti pitäisivät. Hmm,pohdin. Lopulta ostoskoriin päätyi kaksi settiä-yksi minulle,yksi ihanaisille lukijoilleni. Kilpailu alkoi. 

Rock Goddess-setti sisältää siis neljä minikokoista kynsilakkaa,joista kolme on creme-laatua ja yksi shimmerlakka. Mukana tulee myös ah,niin ihku rannekoru!

Arvontaan voit siis osallistua täällä,ja palkinto jatkaa kasvamistaan kuun loppuun saakka. Eli klik klik,osallistumaan siitä mikäli ihkupalkinto kiinnostaa!

Related posts:

10 Comments

 1. Mä kuolen, noi värit on ihania!

 2. Pitää mennä pyyhkimään kuolaa (aika ällöä) 😛 Tuo vihreä on aika jännä vihreä!

  • Se on hyvin jännä vihreä-ja ihana sellainen! Kuolaa siellä,kuolaa täällä 😀

 3. Tässähän yksi laiska blogisti ihan paineistuu, kun ei ole järjestänyt yhtään blogiarvontaa. Hmm, ehkä tässä jotain kokkaantuu ihan ryhmäpaineen vuoksi 🙂

  • Haha,ei paineita! 😀

 4. iik kääk, nyt ainakin haluan voittaa!!! 😀

  • Hähää,ja toi on vasta eka osa palkinnosta!:D

 5. Voi itku. Tää setti on jumittunut miun hankintalistalla, samoin kuin se Sleekin luomiväripaletti! Nyt pitää kyllä todellakin toivoa että onni olisi myöten 😀

  • Hahaa,pidetään peukkuja! 😀

Vastaa