Skip to content

OPI Rock Goddess minis

Aika paljastaa ensimmäinen osa Halloweenarvonnan palkinnosta! Palkinto on siis laaja,ja kokoan sen vähitellen-nyt on aika paljastaa se osa josta kaikki lähti liikkeelle. 

Olin tilaamassa itselleni OPI:n Rock Goddess-halloweensettiä,ja totesin että kyseessä on setti josta lukijanikin varmasti pitäisivät. Hmm,pohdin. Lopulta ostoskoriin päätyi kaksi settiä-yksi minulle,yksi ihanaisille lukijoilleni. Kilpailu alkoi. 

Rock Goddess-setti sisältää siis neljä minikokoista kynsilakkaa,joista kolme on creme-laatua ja yksi shimmerlakka. Mukana tulee myös ah,niin ihku rannekoru!

Arvontaan voit siis osallistua täällä,ja palkinto jatkaa kasvamistaan kuun loppuun saakka. Eli klik klik,osallistumaan siitä mikäli ihkupalkinto kiinnostaa!

10 Comments

 1. Mä kuolen, noi värit on ihania!

 2. Pitää mennä pyyhkimään kuolaa (aika ällöä) 😛 Tuo vihreä on aika jännä vihreä!

  • Se on hyvin jännä vihreä-ja ihana sellainen! Kuolaa siellä,kuolaa täällä 😀

 3. Tässähän yksi laiska blogisti ihan paineistuu, kun ei ole järjestänyt yhtään blogiarvontaa. Hmm, ehkä tässä jotain kokkaantuu ihan ryhmäpaineen vuoksi 🙂

  • Haha,ei paineita! 😀

 4. iik kääk, nyt ainakin haluan voittaa!!! 😀

  • Hähää,ja toi on vasta eka osa palkinnosta!:D

 5. Voi itku. Tää setti on jumittunut miun hankintalistalla, samoin kuin se Sleekin luomiväripaletti! Nyt pitää kyllä todellakin toivoa että onni olisi myöten 😀

  • Hahaa,pidetään peukkuja! 😀

Vastaa