Skip to content

OPI Next stop… The bikini zone

 Sain CesarsShopilta muutaman lakan OPI:n Brazil-kokoelmasta testattavaksi, ja nyt olisi vuorossa niistä ensimmäinen! Brazil-kokoelma on muuten tarjouksessa Cesarsilla ainakin toistaiseksi-kannattaa hyödyntää ale nyt jos jokin lakoista himottaa erityisen paljon!

Kun sain valita minua kiinnostavat lakat, tiesin heti että haluan kokoelman ainoan duochromelakan, Next stop… Bikini zonen. Aiemmin näkemieni swatch-kuvien perusteella osasin odottaa jotain nättiä, mutta todellisuus oli vielä parempi. 

Next stop… Bikini zone on violetinharmaa duochrome, jonka seasta löytyy tarkkaan katsoessa pientä kultaista shimmeriä. Lakka on ohuenpuoleinen ja aluksi hiukan läpikuultava, mutta kerrostuu hyvin peittäväksi.


Itse laitoin kolme ohuehkoa kerrosta saadakseni peittävän lopputuloksen. Duochrome-efekti ei ole varjossa kovin voimakas, mutta oikeassa valossa se näkyy selvästi. 


Yritin kuvata kultashimmeriä kynsillä, mutta se oli helpompi vangita kuvaan pullossa. 

Next stop… The bikini zone on varsin virkistävä lisä muuten cremepainoitteiseen kokoelmaan, ja Don’t bossa nova me aroundin lisäksi ehdoton suosikkini koko kokoelmasta.

Mitä pidätte?


Lakka saatu testattavaksi CesarsShopista. Mielipiteet siitä ovat omiani.

6 Comments

    • Niin on! Tavallaan neutraali ja tavallaan sit ei! 😀

  1. Makee, tää on omalla himotuslistallakin. 😉

    • Hahaa, arvelinkin! ;D Voin suositella lämpimästi!

  2. Tulee heti mieleen OPIn Katy Perry kokoelman Not Like The Movies ! Siinä duochrome oli kyllä heikompi ja shimmer hopeaa 🙂

    • Niinpä muuten tuleekin! 🙂

Vastaa