Skip to content

OPI Muppets world tour

Ensimmäiset kuvat OPI:n Muppets most wanted- kokoelmasta aiheuttivat minussa pieniä riemunkiljahduksia. Vaikka vain muutama kokoelman lakka oli sellainen joka minun oli ehdottomasti saatava, ne muutamat riittivät aiheuttamaan suurta riemua. Pohdin ja pähkäilin valinnan kanssa pitkään, ja päädyin lopulta ostamaan Cesarsshopista näin alkuun vain Muppets world tour- glitterlakan. Muppets world tour oli omaan silmääni kokoelman uniikein lakka-ja sellainen jollaista ei omista kätköistäni vielä löydy.

Muppets world tour on varsin läpikuultavaa, ja toimiikin omasta mielestäni paremmin toisen lakan päällä. Aion tosin kokeilla Muppets world touria myös ihan yksinäänkin- kolme-neljä kerrosta luultavasti riittää peittämään yksinään. Muppets world tour sisältää useampaa eri väristä- ja kokoista glitteriä. Sekoitus valkoista pientä glitteriä, isompaa ja pienempää kultaista sekä ainakin pinkkiä ja sinistä glitteriä on omasta mielestäni lumoava!

Nyt kuitenkin laitoin pohjaksi kaksi kerrosta My boyfriend scales walls-lakkaa, ja sen päälle kaksi kerrosta Muppets world touria.

Pidin lopputuloksesta- pidin siitä paljon. Muppets world tour kuivuu hyvin rosoiseksi, ja miellän sen enemmän hiekkalakaksi kuin perusglitteriksi. Laitoin päälle tyytyväisenä paksun kerroksen Seche Viteä (halusin pinnasta tasaisen kiiltävän) ja luulin sen riittävän. Odottelin hetken ja vilkaisin kynsiäni, ja Muppets world tour oli imaissut kaiken päällyslakan sisäänsä, ja pinta oli edelleen yhtä rosoinen. Toinen Seche- kerros tasoitti pintaa hiukan ja toi kevyttä kiiltoa, muttei sitä lopputulosta mitä olisin kaivannut. Seuraavalla kerralla laitan suosiolla kolme kerrosta- tai paksumman kerroksen peruspäällyslakkaa ennen Secheä. 

Olen jo ehtinyt suunnitella kokeilevani Muppets world touria ainakin mustan lakan päälle- myös harmaa pohja houkuttelee. 

Mitä pidätte Muppets world tourista? Viehättääkö tällainen vaalea glitter?
8 Comments

    • Suosittelen lämpimästi! 😀

    • Tää on kyllä ihan aarre ^^

Vastaa