Skip to content

OPI Mariah Carey Holiday 2013 my picks

Itsehillinnälle oli taas tarvetta kun näin OPIn uuden Mariah Carey-kokoelman. Olisin halunnut kokoelman KAIKKI liquid sandit (ja useamman perusglitterjutun) mutta päädyin seuraaviin kolmeen-ainakin toistaiseksi. Ainakin It’s frosty outside, Make him mine ja My favourite ornament jäivät vielä kaivelemaan mieltä…

Päädyin kuitenkin tällä kertaa tilaamaan ne lakat,jotka tuntuivat omimmilta ja olivat omaan silmääni sopivan uniikkeja kokoelmassani. Wonderous star on veikeä mustine pilkkuineen,ja olen suunnitellut jo ties mitä sen varalle. Baby please come home on ihana,hiukan harmaaseen taittava murrettu lila. Upea. Kerrassaan upea. Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on oma suosikkini Emotions-täysin musta liquid sand-lakka. Pullossa Emotions näyttää tasaisen mustalta,mutta oikeasti siinä on seassa useampaa erilaista mustaa glitteriä. Ah,en malta odottaa että saan sen kynsilleni!


Oletteko te ehtineet jo tehdä hankintoja uudesta kokoelmasta?

4 Comments

  1. Emotions on noista kolmesta se, jota itse halajan! Watch-kuvissa ihan mieletön!

    • Se onkin ihan mieletön! 🙂

  2. Voi eiiii, mä oon vielä onnistunut pysymään kaukana näistä (koska yritän uskotella itselleni, etten tarvitse uusia kynsilakkoja, koska mulla on niin paljon kauniita lakkoja enkä ehdi niitäkään käyttää – tällä viikolla olen hankkinut vain kuusi uutta lakkaa…), mutta ehkä pakko alkaa metsästää. Tuo Emotions kuulostaa ihan superhienolta!

    • Emotions on ihan superhieno! Jos jotain näistä pitäisi suositella,niin sitä suosittelisin! 😀

Vastaa