Skip to content

OPI Kiss me at midnight

OPIn Kiss me at midnight odotteli käyttöönottoa pidemmän aikaa. Katselin tätä ihanuutta jo vieraillessani CesarsShopilla, mutta pidättäydyin silloin ostamasta tätä. OPIn lakat tulivat kuitenkin vierailun jälkeen tarjoukseen, ja päädyin silloin ostamaan lakan (ja pari muuta). Lähes kuukauden se sitten odotteli käyttöönottoa! Raukka parka. 

Kuten muutkin OPIn liquid sandit, Kiss me at midnight levittyi ja käyttäytyi kuin unelma. Kaksi kerrosta peitti hyvin, ja kun näin valmiin lopputuloksen, en raaskinut peittää sitä päällyslakalla kuten olen tehnyt monen muun liquid sandin kanssa. Ensimmäisiä liquid sandeja testaillessani karhea pinta häiritsi, ja käytin aina päällyslakkaa. Nyt olen alkanut tottua karheaan pintaan, ja todella pidänkin siitä! Erityisesti tämä sinisen ja hopean yhdistelmä tuntui viehättävän erityisen paljon. 

Pahoittelen pientä hiljaisuutta- jatkuva nuhailu ja kuume osoittautui poskiontelontulehdukseksi, ja nyt olisi tarkoitus ihan vaan lepäillä. Posti on kuitenkin tuonut useamman pitkään odotetun tilauksen, joten kerrottavaa kyllä olisi. Norwaynailsin, Harlow &Co:n ja Fyrinnaen tilaukset saapuivat eilen ja tänään, ja uusia aarteita on ollut ihana tutkia. Yritän saada lähipäivinä niistä kuvia blogiin asti- Instagramiin olen saanut jotain esille!

Mitä pidätte sinisestä liquid sandista?

16 Comments

 1. Jos mun olis pakko ottaa joku hiekkis, ottaisin tämän. Ja laittaisin päällyslakan päälle! :DD Sininen ja kimaltava, nami<3 Hiekka, yöks </3

  • Hahah, niin mäkin luulin aluksi- nyt oon ihan myyty! 😀 Mutta oikeassa olet, sininen ja kimaltava <3

 2. Ooh, onpa se kaunis! Kun näistä tuli niitä preview-kuvia, siis niitä missä ei itse lakkaa valokuvana näkynyt vaan tietokoneella tehty, mieleen kovasti aiempi sininen tekstuuri Mariah Carey -kokoelmasta. Mutta melkein sanoisin, että tää on parempi kuin se aiempi!

  • Tää on mun mielestä ehdottomasti parempi! Mulla ei ole sitä aikaisempaa, mutta oon nähnyt siitä kuvia- ja kyyyllä mä tykkään tästä kovasti enemmän. 😀

 3. Ihana lakka, vaikka en ole yleensä sinisten ykkösfani!

  Kovasti paranemista sinne.

  • Kiitos kovasti! Kyllä tää vähitellen nujertuu tää tauti!

 4. Ii, miten nätti! Ja nyt koitan unohtaa tämän mahdollisimman pian :D.

  Hyvä ajoitus noilla paketeilla!

  • Toivotan onnea unohdusyritykseen! Ja kyllä, nyt oli paketeilla poikkeuksellisen hyvä ajoitus! 😀

 5. Hei eri makee! Toivottavasti paranet pian, kauheen moni kaverini on nyt flunssassa. Selkeesti joku inha pöpö liikkeellä.

  • Nyt on selvästi pöpöjä liikkeellä, onneksi mulla tää on vähitellen jo nujertumassa. 🙂 Lakka on makee, se on totta! 😀

 6. Mulla oli tämä sama lakka kynsillä viikonloppuna ja alkuviikosta. Soma, vaikken omaan blogiini kuvia ottanutkaan äärimmäisen nysäkyntisyyden vuoksi. Tiistaina oli pakko vaihtaa saman sarjan nudempaan versioon työkkärin haastattelun vuoksi. En usko muutenkaan pääseväni koulutukseen, mutta kirkkaansininen hilehiekkalakkaolisi todennäköisesti varmistanut tuloksen 😛

  • Haha, valitettavasti on niitä jotka ei ymmärrä sinisen hilelakan upeutta 😀 Toivottavasti haastattelu meni hyvin!

 7. Apua, en ees uskalla kertoa kuinka kauan mun vanhimmat kokeilemattomat lakat on laatikossa lojuneet :DD

  • Hahaa, tiedän tunteen! 😀 Mun vanhimmat taitaa olla viime kesältä… :’D

 8. On kyllä tosi nätti lakka!

Vastaa