Skip to content

OPI Jinx vs. Magazine cover mouse

Jinx on liquid sand-lakka suhteellisen uudesta Bond girls-kokoelmasta,ja Magazine cover mouse on Couture de Minnie-kokoelman ainoa liquid sand-lakka. Rakastuin Jinxiin sillä sekunnilla kun näin ensimmäiset swatch-kuvat siitä-Jinx on upea ilman päällyslakkaa.kuten tarkoitettu,mutta omasta mielestäni se on vielä upeampi päällyslakan kanssa. Siihen käyttöön olen sen itselleni hankkinut. Magazine cover mousen kanssa kävi aivan samanlailla-ostopäätös oli vain helpompi kun olin jo hankkinut Jinxin ja tiesin miten erinomainen se on laadultaan. Jo kuvien perusteella oli selvää että MCM oli punainen versio Jinxistä. Kun sain MCM:n käsiini ja pystyin vertailemaan sitä Jinxiin,oli kuitenkin selvää että Jinxissä on ihan vähän enemmän kultaista mukana.

Pullossa nämä näyttävät lähes identtisiltä,vain väri erottaa ne toisistaan.

Jinx

Magazine cover mouse

Värit paperilla,molempia yksi kerros
Kolme kerrosta molempia,ilman päällyslakkaa

Ja päällyslakan kanssa

Vaikka lakkaus on hiukan sotkuinen,näkyy kuvissa molempien lakkojen upeus päällyslakan kanssa. Tässä myös näkee paremmin kuinka Jinx todella kimaltaa ihan vähän enemmän.

Koostumuksen puolesta lakat ovat aivan identtisiä-molemmat levittyvät hyvin ja ilman ongelmia. MCM on luonnollisesti hiukan peittävämpi tummemman värinsä takia,mutta Jinx kerrostuu hyvin eikä näin ollen jää peittävyydessä toiseksi. Kahdella kerroksellakin pärjää,mutta pelaan itse yleensä varman päälle ja laitan kolme. Omistan näiden kahden lisäksi vielä yhden liguid sandin,Oz-kokoelman What wizardry is this?:in,ja kaikki kolme ovat omasta mielestäni todella helppoja poistettavia. Huomattavasti helpompia kuin glitterlakat yleensä! Jinx on edelleen suosikkini,mutta MCM ei jää siitä kauas. Jinx voittaa ihan vain ihanan värinsä takia!


Pidän näiden kahden yhdistelmästä ihan älyttömän paljon,ja yhdistänkin näitä varmaan jatkossakin! Suunnittelin jo tekeväni muut kynnet MCM:llä ja nimettömät Jinxillä. Muistakaahan osallistua arvontaan!


(Loppuun kameraintoilua-kuvasin reilusti suuremmalla ISO-arvolla kuin yleensä,ja itse olin kuviin todella tyytyväinen.Lakkausjälkeen en koska häsläsin,mutta kuvausjälkeen kyllä)I compared OPIs liquid sands,Jinx and Magazine cover mouse. They are very much alike,and the only big difference is the color. Both are opaque with two layers,and they are easy to remove-at least easier than most glitters. Jinx is still my favourite though-only because of the lovely color!

6 Comments

  1. Hah, sulla on sama lakkamaku! Minnie kokoelmasta himoitsen juurikin tuota lakkaa. :p

    • 😀 Mun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään et mitä siitä kokoelmasta ostan 😀 Muutkin oli kivoja,mutta tää oli ainoa erityinen!

  2. Mä en mitenkään nyt osaa päättää, ostaisinko ison pullon MCM:a vai sen setin, missä on kokoelman minipullot. Kyllä on naisen elämä vaikeaa.. 😉

    • Mulle päätös oli helppo kun MCM oli ainoa joka kokoelmasta kiinnosti 😀 Myönnettäköön että harkitsin silti sitä minipullosettiä..

  3. Mää en oo kauheen innostunut ollut noista tekstuurilakoista, mutta nuo kyllä näyttää päällyslakan kanssa upeilta, varsinkin Jinx 🙂

    • Ei muakaan noi ilman päällyslakkaa nappaa vaikka ihanalta näyttää muuten. Oon muutaman kerran yrittänyt olla laittamatta päällyslakkaa,mutta joka kerta oon päätynyt laittamaan 😀

Vastaa